ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Καταλάβατε τώρα γιατί στήθηκε όλο αυτό με την δήθεν ανταρσία του Πριγκόζιν;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λιγότερο από ένα μήνα μετά την έναρξη μιας βραχύβιας ανταρσίας στη Ρωσία, μέλη της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner εκπαιδεύουν Λευκορωσικά στρατεύματα και μοιράζονται την εμπειρία στο πεδίο της μάχης που απέκτησαν από τη σύγκρουση στην Ουκρανία, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας στο Μινσκ.
 
Σε ανακοίνωσή του την Παρασκευή, το υπουργείο είπε ότι μαζί με την ηγεσία Βάγκνερ ανέπτυξαν έναν «οδικό χάρτη» για στρατιωτική εκπαίδευση και ανταλλαγή εμπειριών.
 
Σημείωσε επίσης ότι τα στρατεύματα Wagner έδιναν οδηγίες στις δυνάμεις εδαφικής άμυνας της Λευκορωσίας σε ασκήσεις κοντά στην πόλη Osipovichi στο κεντρικό τμήμα της χώρας. Οι ασκήσεις επικεντρώθηκαν κυρίως σε τακτικές κινήσεις σε όλο το πεδίο της μάχης καθώς και σε εκπαίδευση πυροβόλων όπλων, μηχανικής και πρώτων βοηθειών, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
 
Έγινε αντιληπτό για ποιόν λόγο στήθηκε όλο αυτό το θέατρο με την αποστολή και ανάπτυξη ρώσικων στρατευμάτων και πυρηνικών στην Λευκορωσία και την δήθεν ανταρσία Πριγκόζιν, και την εξορία του στην Λευκορωσία ;; Φυσικά αφού τα οργάνωσε όλα αυτά γύρισε πίσω στην Ρωσία.
 
Η Λευκορωσία ετοιμάζεται να εισβάλει αν χρειαστεί στην Ουκρανία και για αυτό οι Ουκρανοί άρχισαν να ναρκοθετούν τις συνοριακές γραμμές με αυτήν. Δεν χρειαζόταν και πολύ μυαλό για να γίνει αντιληπτό σε όλους όσους παρακολουθούν τα γεγονότα στην Ουκρανία.

H είδηση ΕΔΩ... 

Σας τα λέγαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πριν 2 Πέμπτες τα είπε πολύ εύστοχα ο κ.Αδαλής για το τι παίζει με Πριγκόζιν στην Αφρική και γιατί τον άφησε να ζήσει ο Πούτιν.
Ξενοδόχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

κ.Ξενοδόχε...ο Αδαλής του σήμερα δεν είναι ο Αδαλής του χθές. Έχει αλλάξει.!!

Σταμάτησα πλέον να ακούω τι λέει....μαλάκωσε πολύ, και δεν τα λέει όπως πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

τώρα είδα το σχόλιο σας, και κατάλαβα την αναφορά σας στο σχόλιο μου για τον κ.Γρίβα.......
Συμφωνώ εν μέρει, ωστόσο η αναφορά του στους Βάγκνερ πριν 2-3 Πέμπτες ήταν κατατοπιστικότατη.
Διάβασα και πριν λίγο το άρθρο του περί 17Ν, τι να πω κ.Λύκαστρε, δυστυχώς στις ζοφερές εποχές που ζούμε οι συμβιβασμοί είναι το σύνηθες, διάβαζα τις προάλλες τι τράβηξε ένας π. υπάλληλος ιχθυοτροφείου από τις μηνύσεις , ή τι απόγνωση είχε η Εφέτης της Λάρισας που έκανε απεργία πείνας πριν 10χρόνια έξω από τα δικασ΄τηρια, εδώ έβαλαν το γάλλο ιατρό στο τρελλάδικο γιατί ήταν κατά των εμβολίων, να μην πω για τους ξαφνικούς θανάτους αφρικανών ηγετών που ήταν κατά.
Θυμάμαι ένα άρθρο που διάβασα για το Napster πριν 20 χρόνια στην "Ελευθεροτυπία"..Αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν τις δίκες, και έχασαν και στο Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ η Σονυ, έκανε πρόταση στους 2 συνιδρυτές να τους εξαγοράσει.Ο ΄'ενας έγινε υπάλληλος με μισθό τσέου, ο άλλος που αρνήθηκε 2 μέτρα γης μετά από τροχαίο.Τελικά οι Ναζί κέρδισαν τον πόλεμο και επικρατούν οι αδίστακτοι