ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

M.P.D = Mitaratsis Police Department

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

M.P.D = Mitaratsis Police Department 

Special Weapons And Tactics (SWAT)

Γιατί όχι και πανεπιστημιακή αστυνομία επί καμήλων ορέ κλεφτόπουλα;; Από αυτές που θα μας ξεμείνουν όταν θα φέρουν το χρήμα με ουρά από τα Κατάρ και τα περίχωρα έναντι του μισού Αιγαίου...
 
(Κάνουν και για ασθενοφόρα, άμα λάχει, παντός καιρού και εδάφους, οικονομίες κλίμακας!)
 
Την καλημέρα μου σε όλους τους κανονικούς ανθρώπους.
Άντε όλα εγώ πχια

 

3 σχόλια:

KOTSOS είπε...

Εκτός απ τα γαιδουράκια στην καλντέρα της Σαντορίνης βρήκαμε και τα άλογα της αστυνομίας να μας κράζουν. Εάν τα χουν όπως τις μηχανές τησ ΔΙΑΣ που δεν έχουν λάστιχα φαντάζεσαι τί έχει να γίνει. Και άντε ο ειδικός φρουρός σκάει κανα διχίλιαρο και παίρνει μπουφάν κράνος και τα σχετικά. Ο Έφιπος θα το πεταλώνει μόνος του το άλογο? Βλέπω κανά βουνίσιο αστυνομικό να παίρνει το καμιτσίκι του παππού του και να βαράει με αυτό και τους μπαχαλάκηδες. Θα χουμε πάλι θέμα να ασχολούμαστε.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Δημιουργουνται νεες θεσεις εργασιας.
Πεταλωτης ας πουμε αλλα με λαστιχενιο πεταλο το μετταλικο γλυστραει...
Σελες σαμαρια η οτι αλλο χρειαζεται...
Και φυσικα μαντρι για τα ζωντανα με αναλογο προσωπικο.
Εκει στο μαντρι ειναι το ζουμι,εκει χρειαζονται οι υπαλληλοι της βουλης αλλα και αρκετοι βουλευτες να καθαριζουν τις κοπριες να ταιζουν και να ποτιζουν κλπ κλπ κλπ
Επισης οι αστυνομικοι καλο θα ηταν να εξασκηθουν στη χρηση λασου πχ
Και εγω θα μπορουσα να δουλεψω ως γνωστης συμπεριφορας γαιδουριου καθοτι ειχαμε γαιδαρο και μαλιστα ονοματι Μαρκο
Παιδια δουλεια και μπολικα γαιδουρια ολα καλα θα πανε ερχεται αναπτυξη....

Ανώνυμος είπε...

Άγνωστοι απέστειλαν μέσω ταχυδρομείου ένα κομμένο δάχτυλο στον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Η υπηρεσία αλληλογραφίας των Ηλυσίων έλαβε ταχυδρομικώς, μεταξύ Κυριακής 9 Ιουλίου και Δευτέρας 10 Ιουλίου, μια επιστολή που περιείχε… ένα κομμένο ανθρώπινο δάχτυλο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Valeurs Actuelles.

«Το δάχτυλο μπήκε σε ένα ψυγείο όπου οι αστυνομικοί χρησιμοποιούσαν για το φαγητό τους», εκμυστηρεύεται μια πηγή ασφαλείας. «Το Élysée έχει φροντίσει να παραμείνει εμπιστευτικό το θέμα. Δεν υπάρχει ίχνος εγγράφου για το περιστατικό, τίποτα» σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Επικαλούμενο πηγή από τις γαλλικές υπηρεσίες ασφαλείας αναφέρει ότι ίσως συνδέεται πιθανώς με την εθνική εορτή της Ημέρας της Βαστίλλης, που γιορτάζεται την Παρασκευή 14 Ιουλίου, για την οποία η κυβέρνηση Μακρόν έχει κινητοποιήσει 130.000 μέλη των δυνάμεων επιβολής της τάξης υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Το άτομο, στο οποίο ανήκει το κομμένο δάχτυλο, αναγνωρίστηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες.

«Αυτό πυροδότησε άμεσα την διαδικασία ώστε το εν λόγω άτομο να εντοπιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να υποβληθεί στην κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση», αναφέρει πηγή. Σε επαφή με την Current Values ​, το Elysée αρνήθηκε να σχολιάσει.