ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΕΛΧΙΝΑ

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Γράφει ο κλανογίδης σαπιοταφίδης Τελχίνας Επειός...." ..πιό μουνόπανο κι από το μουνόπανο ..την μάνα του !!" 

Δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ από εσένα στην Ελλάδα κι από το μουνόπανο την μάνα που σε πέταξε . Κατάλαβες ψωλοαρπάχτρα χάμουτζη ;; Από εδώ και μετά θα σου ρίχνω στην ψωλοχυμένη σου σαπιόφατσα τα ίδια σου τα σκατά. Κατάλαβες βρωμερέ πρωκτέ;;

Τράβα τώρα να γλείψεις τον κώλο και ότι άλλο διαθέτουν σε αυτούς που κωλοτριβόσουν για να αρπάξεις γνώση.Η κατάσταση για σένα από εδώ και μετά θα γίνει πολύ δύσκολη...μέχρι να τα τινάξεις και να ξεβρωμίσει ο τόπος απ΄την μπόχα σου. 

Γνωρίζουμε πως ότι κάνεις και λες είναι για προσωπικό σου όφελος, η ματαιοδοξία σου είναι ανήθικη, αβάσταχτη και ανεξήγητη για το γήρας σου. Ως αλλόφυλο ζώων (κατά Αριστοτέλη) που είσαι ραδιουργείς, δολοπλοκείς, εξαπατάς και ψεύδεσαι κατά συνείδηση… με όποια συνείδηση. Είσαι κατά φύση ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

Υ.Γ Θα σε ΓΑΜΟΤΑΦΙΖΩ πρωί μεσημέρι και βράδυ.!! Και μένα οι "ευχές" μου πιάνουν....αν και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα σουβλάκι σαν τον Κλείτο θα πρέπει να γίνεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα, για όνομα τι ασχολείσαι, μην πέφτεις στο επίπεδο του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς γιατί κανείς δεν ασχολείται, φτάσαμε στον πάτο του βαρελιού σήμερα.Αν ο κάθε ένας που έκανε και έλεγε κάτι λάθος η κακό...τιμωρούνταν δεν θα υπήρχε αυτός ο βόθρος που ζούμε σήμερα.!! Δεν είναι θέμα επιπέδου....αλλά ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ πλέον.

Αφού αυτός μπορεί να βρίζει και να λέει κάποιον μουνόπανο και την μάνα του...τότε αυτόματα μπορώ και εγώ να του πασάρω στην μάπα τα ίδια του τα λόγια. Αν το κάνουμε αυτό όλοι μας..δηλαδή να τον αποκαλούν όλοι ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ...π.χ

- Γειά σου ρε μουνόπανο
- Τι λε ρε μουνόπανο;;
- Ασταδιαλα βρε μουνόπανο
- Αποδείξεις έχεις για αυτά που λες μουνόπανο;;

Τότε να δεις πως θα έρθει στα ίσια του και θα σταματήσει τις παπαριές.Διότι ΟΧΙ μόνο ΔΕΝ γνωρίζει απολύτως τίποτε, αλλά βγάζει και γλώσσα ο ξεκωλιαρης στους Έλληνες.

Για κάθε στραβή/έγκλημα/μπαγαποντιά/ψευτιά/αδικία πρέπει να υπάρχει ΤΙΜΩΡΙΑ.!! Και θα αρχίσουμε από τον παλιοτελχίνα Επειό....την απόδοση της.