ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Έτσι τα ρίχνεις τα uav. Ούτε ram, ούτε aster 30, ούτε essm. Χρειαζόμαστε μαζική παραγωγή τέτοιων συστημάτων.

A slow-mo montage of Raytheon Coyote taking down drones! Coyote 2 is #USArmy's interim counter-UAV system... cheap, simple, and effective! #avgeeks #aviation #aviationdaily #aviationlovers #UAV pic.twitter.com/aVpcLeB5LB

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έτσι τα ρίχνεις τα uav. Ούτε ram, ούτε aster 30, ούτε essm. Χρειαζόμαστε μαζική παραγωγή τέτοιων συστημάτων.

Την καλημέρα μου μόνο στους κανονικούς ανθρώπους.  

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , τέτοια θέλαμε χτες όχι σήμερα και είναι πιστεύω στις δυνατότητες παραγωγής μας να μην κουνιούνται διάφοροι , και χρήση κατά συγκεντρώσεων πεζικού όταν παλιώνουν πριν αντικατασταθούν . Με τοποθέτηση ως και σε αγροτικά για να πάνε κοντά στο σημείο εκτόξευσης και διασυνδεμένη στοχοποίηση . Το θέμα είναι πάντα πως θα ξεφορτωθούμε τους αργόσχολους προδότες που είναι τροχοπέδη μονίμως.

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Κακέ...σωστός σε όλα.!! Ειδικά σε αυτό που έγραψες :

"Το θέμα είναι πάντα πως θα ξεφορτωθούμε τους αργόσχολους προδότες που είναι τροχοπέδη μονίμως."

Αυτός είναι ο χειρότερος εχθρός μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα αγαπητέ φίλε εδώ έχουμε 35 βαθμούς και δεν προβλέπεται θάλασσα σήμερα δουλεύουμε και αύριο μνημόσυνο το πρωί και βάφτιση το απόγευμα γκρρ :) , ξέχασα αυτό https://www.youtube.com/watch?v=CX1aQGsxwv4&t=71s
πολύ ενδιαφέρον για την διατήρηση των δικαιωμάτων μας και την κατοχύρωση μας . Βέβαια με άλλη κυβέρνηση ...

kakos04

Ανώνυμος είπε...

σας σκεφτόμουν ψες αργά κ.Λύκαστρε, έβλεπα ένα σε βίντεο τεράστιο στέλθ τζετ ντρόουν της Ρωσσίας, και σκεφτόμουν "να το στείλω στον κ.Λύκαστρο να το δεί που ξέρει από αυτά".
Στα άλλα νέα της ημέρας, 2 κρατήσεις δεν είχαν στείλει προκαταβολή φέτο, δεν ήρθαν και οι 2 , η μία μάλιστα απάντησε 2 μέρες μετά την υποτιθέμενη άφιξη της "αφού δεν έστειλα προκαταβολή και δεν πήρα τηλέφωνο, έπρεπε να το καταλάβεις".Εχω και μια 3η για αρχές σεπτέμβρη που δεν έστειλε προκαταβολή, και μάλιστα έχει και πολυτελείς βίλλες στην Κρήτη......
Θα της ευχηθώ από το φιλόξενο βήμα σας, να συναντήσει πολλές κυπριακές στη ζωή της

Ανώνυμος είπε...

Οι αργόσχολοι προδότες είναι δομικό στοιχείο του ψευδοκράτους και εξασφαλίζουν τις έξωθεν αποφάσεις για να μην έχει η Ελλάδα αποτρεπτική τεχνολογία. Κάποτε σε ένα πρωτοσέλιδο του "Φιλάθλου" διαβάζω το εντυπωσιακό και ΣΑΦΕΣ "Ο Κόκκαλης φτιάχνει πάτριοτ". Φυλλάδα της ποδοσφαιρικής μπαλαφάρας ο Φίλαθλος αλλά τα ρεπορτάζ του ήταν εγκυρότατα. -Αποκλείεται να τον αφήσουν, σκέφτηκα. Δεν πέρασε μια βδομάδα και η 17Ν έστειλε την λίστα των στόχων της. Καταπρώτος ο Κόκκαλης που την "γλιτώνει γιατί είναι ο γιος του Πέτρου αλλά προκαλεί και θα το φάει το κεφάλι του". Φυσικά η λέξη "τρομοκράτες" είναι απλά συνώνυμη των ξεπουλημένων μυστικών υπηρεσιών που κατά τ' άλλα "αμύνονται περί πάτρης".
Το θέμα είναι ότι αυτός ο καρκίνος έχει κάνει ολοκληρωτική μετάσταση μιας και -λόγω ραγδαίας αποβιομηχάνισης- τα επιδοτούμενα παράσιτα αυξάνονται και πληθύνονται με γεωμετρική πρόοδο. Το δόγμα "δίνουμε λίγα μίλια θάλασσα για να κοιμόμαστε ήσυχοι" έχει μετατραπεί στο πιο επιθετικό "η Ελλάδα να καεί για να ζήσουμε εμείς" (ή για να σωθεί η Ευρώπη κατά Τζαβέλλα). Δηλαδή ξεπουλήστε τα όλα για να τρέχουν οι επιδοτήσεις. Οι μπαμπάδες της Φιλοθέης και του Παπάγου κηρύττουν το "Μένουμε Ευρώπη" και τα τέκνα καίνε σημαίες και απαιτούν το κάψιμο της Ελλάδας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φ'ιλε Κακέ...εδώ έχουμε ακατέβατα 44-45 συνεχόμενα για 10+ μέρες. Ακόμα και το βράδυ δεν πέφτει κάτω από τους 30-31 βαθμούς.!! Πραγματικά με έχει κουράσει αυτή η συνεχόμενη αφόρητη ζέστη. Και θα συνεχιστεί αυτή η ζέστη και την επόμενη εβδομάδα.!! Ακόμα και τώρα που σου γράφω στις 7 : 25 το πρωί έχω ανοίξει τις μπαλκονόπορτες για να αερίσω το σπίτι...και να μπει φρέσκος αέρας (έκαιγα το κλιματιστικό μέχρι τις 6 το πρωί που ξύπνησα)...με τρέχει ο ιδρώτας σαν ποτάμι.

Αφού είμαι έτοιμος να φωνάξω : XEIMΩΝΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ , ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΠΟ 'ΔΩ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και εγώ γκρινιάζω για τους 38 εδώ...
Άσχετο αλλά έχει πιάσει δουλειά το χάρπ στην Σερβία!

https://vm.tiktok.com/ZGJVXEanf/

https://vm.tiktok.com/ZGJV4LDpC/

kakos04