ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Στην Ελλάδα οι υπέρηλίθιοι είναι η πλειοψηφία του "ελληνικού" λαού, και αυτό δεν είναι συνωμοσία.Οι ηλίθιοι έρχονται ως δεύτερη κοινωνική ομάδα... ωστόσο και οι δύο κοινωνικές ομάδες είναι θανατηφόρες για το σύνολο ενός πληθυσμού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σχετικά με τα καινούργια εγκλήματα εμπρησμών....

...προφανώς... όσοι μετείχαν ψηφίζοντας ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ... δεν έμαθαν ούτε θυμούνται κάτι από την τετραετία 2019 - 2023! Έτσι λοιπόν στης 25 Ιουνίου 2023 για ακόμα μια φορά επέλεξαν να κάνουν ξανά αυτό που κάνουν εδώ και πολλές δεκαετίες... δηλαδή να ψηφίζουν τους δυστοπικούς εφιάλτες της κωλοτρυπίδας τους, γαμώντας εαυτό και αλλήλους (εξ άλλου έχουν συνηθίσει)... νομίζοντας για ακόμα μια φορά, ότι με τα ίδια υλικά θα έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα. 

...."ο ηλίθιος γεννιέται ηλίθιος λόγο θείας πρόνοιας"... Κάρλο Τσιπόλα "Οι Βασικοί Νόμοι της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας" σελ. 28. ....Ηλίθιος ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημιές σε ένα άλλο άτομο η σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίστανται και ζημίες"... Κάρλο Τσιπόλα "Οι Βασικοί Νόμοι της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας" σελ. 44. Θα ήθελα να τονίσω ότι ο Κ. Τσιπόλα διαχωρίζει τον ηλίθιο σε υπέρηλίθιο... ειδικά όταν αυτός με τις επιλογές του προκαλεί ζημιές σε άλλους, και ενώ δεν έχει κέρδη, έχει ζημίες... 

Στην Ελλάδα οι υπέρηλίθιοι είναι η πλειοψηφία του "ελληνικού" λαού, και αυτό δεν είναι συνωμοσία. Οι ηλίθιοι έρχονται ως δεύτερη κοινωνική ομάδα... ωστόσο και οι δύο κοινωνικές ομάδες είναι θανατηφόρες για το σύνολο ενός πληθυσμού.

Υ.Γ Οι  "δεξιοί" σας ταΐζουν με έθνος και φυλή... οι "αριστεροί" ασς ταΐζουν με άλλο σανό, με εργατικά δικαιώματα και παιδεία...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα το δάσος της μανδρας. Ένα από τα ομορφότερα δάση της Αττικής. Περνούσα συχνά από τη παλαιά εθνική και σε χόρταινε και το μάτι πεύκο και έλατο. Έκαψε τη μισή καζα το 21 φέτος την υπόλοιπη. Για ρωτήστε από τα 23 αεροπλάνα καναντέρ πόσα πετούν; ούτε 4 5. Με δόλο η καταστροφή.