ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Πόσο ποιο ανοιχτά να σας πει ότι αυτός ΔΕΝ ανήκει στους Έλληνες.!!!! Το φωνάζει και δεν το κρύβει τι είναι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αντί να το ΒΟΥΛΩΣΕΙ η αλλόφυλη κουράδα, βγάζει και γλώσσα και προσπαθεί να εκφοβίσει όποιον τολμάει να του πει ότι δεν τα λέει καθόλου , μα καθόλου καλά τα πράγματα.

Τι προσέχει κανείς διαβάζοντας αυτό το απόσπασμα από μια απάντηση που έδωσε το πουτανογέννημα της Απίας και το μπάσταρδο του Ιμπραήμ ,σε κάποιον άλλο...ας αναλύσουμε τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ...:

- "Αν αντικαταστείτε"  (και όχι θα αντικαταστούμε αυτός ανήκει σε άλλη φυλή από αυτήν που δεν θα αντικατασταθεί)

- "Εσείς ούτε για τα μπάζα δεν κάνετε" (εσείς οι Έλληνες εννοεί, αλλιώς θα έλεγε δεν ΚΑΝΟΥΜΕ)

- "Να σας ξεκάνουν" (πάλι ΕΜΑΣ θα ξεκάνουν, αυτός ανήκει αλλού έχει άλλη καταγωγή αλλιώς θα έγραφε ΕΜΕΙΣ)

- "Νομίζεις ότι πρέπει να συνεχίσετε να υπάρχετε";; (εννοεί αν θα συνεχίσουν οι Έλληνες να υπάρχουν)

Σε αυτό που γράφει διαχωρίζει τον εαυτό του τελείως...βάζοντας ΕΣΕΙΣ..και όχι το ΕΜΑΣ ,λέει θα ΣΑΣ ξεκάνουν ΕΜΑΣ και όχι αυτόν...γιατί ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ γράφει;. Το ότι αν αντικατασταθούμε εμείς οι Έλληνες από τους απέναντι, για αυτόν μάλλον ΚΑΛΟ θα είναι.!!!!!

Σας το φωνάζει μόνος του ΤΙ ΕΙΝΑΙ.!!! Σας το λέει κατάμουτρα τι σαπίλας και σκατόψυχος είναι.Χαίρετε από την αντικατάσταση του ντόπιου πληθυσμού από τους μογγόλους απέναντι. Για αυτόν ο 'Ελληνας δεν έχει λόγο ύπαρξης  εδώ στην χώρα που γεννήθηκε. Και για αυτόν ο Έλληνας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.!!!

Πόσο ποιο ανοιχτά να σας πει ότι αυτός ΔΕΝ ανήκει στους Έλληνες.!!!! Το φωνάζει και το λέει μόνος του δεν το κρύβει τι είναι. Γελαδοχώρα η Ελλάδα για αυτόν είναι...θα μου πεις λογικό για έναν βοιδοκέφαλο να βλέπει παντού γελαδοχώρες. Τέτοιος Βουκεφάλας σαν αυτόν δεν έχει ξαναυπάρξει.

Υ.Γ Έχεις να φας ακόμα πολλές "τούρτες" καριόλη μέχρι να μάθεις ότι τους Έλληνες ΔΕΝ πρέπει να τους ποιάνεις στο σάπιο και βρωμερό σου κωλόστομα.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επειδή κατάλαβα ότι είχατε σχέση πριν χρόνια με την σελίδα που γράφει τις αηδίες του, ξέρετε να μας πείτε την χώρα καταγωγής του συγκεκριμένου ;;;
Μέχρι τις δημοσιεύσεις σας τον θεωρούσα άλλον ένα καραγκιόζη που ο εγωισμός του τονέκανε να νοιώθει "καθαρός"και γνήσιος Ελλην (είναι πολλοί με τέτοια πετριά.)
Εσείς όμως τον αποκαλείτε αλλόφυλλο...
Με τέτοιο κόμπλεξ, για Αλβανό τον κόβω.
Όσο για τον οικοδεσπότη και την διαχειρίστρια, θλίψη μόνο και υποψίες (από αντικατάσταση μέχρι και ομηρεία από υπηρεσίες, έχει κάνει και άλματα η Τεχνητή Νοημοσύνη, δεν είναι τόσο δύσκολο να υπάρχει εξαίρετη μίμηση).
Ξενοδόχωφ

Ανώνυμος είπε...


Ακριβώς την ίδια σκέψη κάναμε.Γιατί πάντα βάζει δεύτερο πληθυντικό ?
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις ή θεωρεί αυτόν εξέχουσα προσωπικότητα και όλους τους άλλους κατιμά, άρα δεν πρέπει να τον πολύ πλησιάζεις, ή δεν είναι Έλληνας οπότε
καιρός να φανεί η αλήθεια.Και στις δύο περιπτώσεις επικίνδυνος και τοξικός.

Ναι η χώρα είναι χάλια,ναι πρέπει να πεθάνει το παλιό και να κάνουμε νέα χώρα.
Αυτό θα το αναλάβουν οι Έλληνες για την χώρα τους οχι οι αλλόφυλοι.

Μπροστά μας έχουμε ένα Έβερεστ προβλήματα,ένα γαλαξία λάθη να εξαλείψουμε,
έχουμε και την πέμπτη φάλαγγά του βρισίματος κάθε μέρα να μας αγιάζει.

ότι καταλαβαίνει ο καθένας,είναι η ώρα να πάρουν θέση όλοι.


Θ




ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" επειδή κατάλαβα ότι είχατε σχέση πριν χρόνια με την σελίδα που γράφει τις αηδίες του"

Απολύτως καμία σχέση δεν υπήρχε κ.Ξενοδόχε. Απλά είχε γράψει κάποια σχόλια...όπου κάθισα και ανέλυσα σε αυτόν τον σαπίλα ότι το ΛΕΥΚΟ που πρότεινε στον κοσμάκη να ρίξει στις εκλογές ήταν μια τρύπα στο νερό.!!

Με λογικά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα.Αλλά ως γνωστός τέτοιος βιδοκέφαλος που είναι που να καταλάβει.!! Με στόλισε με διάφορα ΑΔΙΚΑ κοσμητικά επίθετα...χάθηκε ρε παιδάκι μου να έλεγε κάτι πολύ κακό αλλά αληθές για μένα;; Να με έλεγε π.χ ΚΑΘΑΡΜΑ...ΚΑΘΙΚΙ....ΚΑΡΙΟΛΗ...να χαρεί και μένα λίγο η ψυχούλα μου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Θ

Πολύ σωστά όσα έγραψες. Σαφώς και έχουμε ένα σωρό προβλήματα, σαφώς και πάμε κάθε μέρα από το κακό στο χειρότερο....τα λέμε και εδώ μέσα και κλαίμε και γελάμε με τα χάλια μας. Όμως δεν είπαμε ποτέ ότι είναι καλό αν θα μας αντικαταστήσουν οι μογγόλοι.!!! Δεν χαιρόμαστε με την κατάντια μας....όπως κάνει αυτός. Δείχνει μια χαιρεκακία και ένα μίσος για κάθε τι ελληνικό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" έχει κάνει και άλματα η Τεχνητή Νοημοσύνη, δεν είναι τόσο δύσκολο να υπάρχει εξαίρετη μίμηση)."

κ.Ξενοδόχε....λες να μπορεί η ντενεκεδένια νοημοσύνη να μπορεί να ρίξει τα μπινελίκια και τα γαμοσταυρίδια που ρίχνω όταν τα παίρνω;; Μπααααα δεν νομίζω...την τέσταρα και σου λέω είναι απλά μια φθηνή απομίμηση της ανθρώπινης ευφυίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Εσείς όμως τον αποκαλείτε αλλόφυλλο..."

Ναι διότι είναι...Σφίγγα. Η Σφήκα είναι ένα κιτρινόμαυρο κακό έντομο και αρκετά δόλιο διότι συλλαμβάνει και ακινητοποιεί μεγαλύτερα έντομα όπως αράχνες και γεννάει τα αυγά της μέσα τους. Αυτά στην συνέχεια εκκολάπτονται και θρέφονται από τον φορέα έντομο το οποίο τελικά πεθαίνει. Αυτό ακριβώς κάνανε οι άνθρωποι Σφίγγες που είχαν κάνει επιδρομή στην Ελλάδα τα παλαιότερα χρόνια.

'Ήρθαν εδώ έκαναν την επιδρομή τους γέννησαν τους απογόνους τους μέσα στον πληθυσμό των Ελλήνων και με τα χρόνια πήραν ελληνικά ονόματα και ταυτότητες. Κάτοικοι της χώρας είναι και ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Οι Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων, ειδικά μετά την επανάσταση των Δωριέων* και Αιολών (ελληνικών φύλων), των Ηρακλειδών (επήλυδων Αχαιών), των Μινύων κ.λ.π. που έμεινε στην ιστορία ως "κάθοδος των Δωριέων"... ήταν μια μικρή μειοψηφία.

* Δωριεύς στρατός...είναι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ στρατός.

https://prnt.sc/cSPb8mc35Qvs

Ανώνυμος είπε...

Ήρθαν εδώ...και ταυτότητες.Ο λόγος που δεν μπορούμε να βρούμε γενεαλογικό δένδρο είναι ότι κάηκαν ληξιαρχεία αλλά και αρχεία που τηρούνταν στις εκκλησίες.

Ανώνυμος είπε...

Το παρακολουθώ κι εγώ το φαινόμενο του “Παλαιού”, αλλά βλέπω ότι τελικά πρόκειται για περιστατικό με "οξεία σεξουαλική λίμναση".
Είναι προφανές από το τρόπο που γράφει ότι μάλλον δεν του κάθονται διάφορες στάσεις ρε παιδί μου και του την έχει βαρέσει κανονικά.
Δεν γνωρίζω περισσότερα αλλά μην υποτιμάτε την αγαμία/δυσγαμία!

ΥΓ Δεν μπορεί κάποιος/κάποια ρε παιδιά να τον βοηθήσει να ξεχαρμανιάσει για να πάψει να ταλαιπωρεί τους γύρω του;

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Το μείζον θέμα δεν είναι ο Παλαιός, αλλά ο ιδιοκτήτης του ιστολογίου και η διαχειρίστρια Φωτεινή...
Διότι κι αυτή η ΕΛΕΕΙΝΙΔΑ και ουχί ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ανάρτησε το θέμα του Παλαιού...

Πολύ φοβάμαι πως είναι πλέον άλλη μια ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ, ή δύο πρόσωπα που μεταλλάχθηκαν... από τι , δεν μπορώ να γνωρίζω...
Πλέον μόνο λύπη, οργή και αηδία προκαλούν...

Λιγοστεύουμε, δεν νομίζετε;
Κι όταν έρθουν και οι ψηφιακές ταυτότητες, θα μετρηθούμε πόσοι θα μείνουμε σταθεροί στις θέσεις μας...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Παντα λιγοι ειμασταν κ.Σουφλη....απο εδω που βρισκομαι και απο το κινητο...αδυνατον να διορθωσω αυτο που ειπατε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ΕΡΙΝΥΑ ΙΩΚΗ ΑΚΥΤΑΣ ΑΡΧΥΤΑΣ

Το μουνί της μάνας που σε πέταγε το ξες;; Αν δεν το ξες τράβα να το μάθεις καριόλη...και μην τολμήσεις να έρθεις εδώ να αφήσεις την βρωμιά σου. Και πάρε και τα κεφαλαία σου γράμματα και χώστα στην βρωμερή κωλοτρυπίδα σου. Μπάζο ε μπάζο...που νομίζεις ότι κάτι ξέρεις.!! ΗΛΙΘΙΕ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ΕΡΙΝΥΑ ΙΩΚΗ ΑΚΥΤΑΣ ΑΡΧΥΤΑΣ

ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ....ευτυχώς επειδή είσαι γέρος θα ψωφήσεις γρήγορα...και θα ξεβρωμίσει ο τόπος. ΟΛΟΥΣ θα σας θάψω καριόληδες.....αυτό δεν είναι απειλή είναι υπόσχεση.