ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

ΤΑ ΑΝΑΔΕΛΦΑ ΔΙΑ-ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ. Μέρος (Δ6 )


ΤΑ ΑΝΑΔΕΛΦΑ   ΔΙΑ-ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ.  Μέρος ( Δ6 ) 

(Ωδάρχης, Αρρίων, Μειδίας, Αγριμέδων)

1)    Έλλην εστί άνθρωπος εκατό τοις εκατό. Το άριστον είδος ανθρώπου εις τον άριστο τόπο και το ευαγέστατο κλίμα, το πιο φιλικό και πνευματοφόρο της γης με την πιο ποιοτική πανίδα και χλωρίδα.    

2) Επί χιλιάδες ετών ο Έλλην αυτός έπαιζε στην ιστορία χωρίς σοβαρό αντίπαλο κτίζοντας πλανητικώς μεγαλειώδεις εθνικούς πολιτισμούς. Γιατί οι ουρανοί ήταν τότε ανοιχτοί κι έπαιρνε καθημερινώς ουράνια συνδρομή και πνευματική τροφή απ’ τους πατέρες του αθανάτους θεούς.

3) Τώρα όμως γέγονε η γη φυλακή και μια Πολύφημος σελήνη κρατά τα βαριά κλειδιά της ανάγκης.

4) Επειδή όλα τα έθνη συμφωνούν δυστυχώς σ’ αυτό, είτε από φθόνο είτε από συμφέρον και μειονεκτικότητος σύμπλεγμα. στον αφανισμό του Έλληνος ίνα μη υπάρχη μέτρο συγκρίσεως για το πλαστό εθνικό και θρησκευτικό των αφήγημα με κάτι πολύ ανώτερό και αληθινότερό των.

4) Έλλην ο μέγας τυχερός και άτυχος εν ταυτώ της ιστορίας. Η βιολογική του επιβίωσι συναρτάται με την διάσωσι της προγονικής του θεϊκής πνευματικής κληρονομιάς, το μέλλον της γης και της ανθρωπότητος.

5) Οι έχοντες μονοθεϊστικό πνευματικό κόφτη είναι ανίκανοι για πνευματικάς πτήσεις αξιώσεων. Τουναντίον εις το γενοκτονείν και κατεδαφίζειν την αλήθεια και την ελευθερία επιρρεπείς και ικανότατοι.

6) Γι αυτού φοβού τους δημοκράτορας, Μ.Κ.Ο. και Λοατκίδας φέροντας όπως και το πριν αποικιακούς ιεραποστόλους.

7) Δεν υπάρχει ελευθερία άρα ούτε και εθνική λογική, γραμμή και αγωγή σ’ ένα παρακμιακό αποικιοκρατούμενο έθνος. Μόνο πολιτική και θρησκευτική ίντριγκα και άφθονος αυλικός συνωμοτισμός. και θηριώδης πολιτικός εθνομειοδοσίας ανταγωνισμός.

8) Κοινοβουλευτική διακομματική τυραννία εθνοφάγων, ελληνοφώνων ανθελλήνων. δεξιών και χριστιανών κρυπτοκομμουνιστών και αριστερών κομμουνιστών. Το απόλυτο χάλι και ηθικό κατάντημα της μεταπολιτευτικής ξενοκρατουμένης Ελλάδος.  

9) Πιο χαλασμένη ψυχή και δυστυχισμένη ψυχή από την εβραιοχριστιανή δεν υπάρχει. Κι αυτό λόγω του τερατώδους και αρρωστημένου εγκληματικού εγωισμού που υποκρύπτει και κολακεύει, συγχωρεί και εξάπτει ο μονοθεϊστικός της ρατσισμός και οίστρος.

10) Αν και, παρά τα χίλια μύρια κουσούρια του, μόνο ο Έλλην διαθέτει εγγενώς τα διανοητικά και ηθικά χαρίσματα, εφόδια και εργαλεία, δια την αντιμετώπισιν του κακού και τον θρίαμβο της αλήθειας.  Γι αυτό και αυτό το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός!  Εμ, τι άλλο;  


10) Γι αυτό θάρρος, μπρε νεκρόφιλοι ημιέλληνες Ρωμηοί. Οι πολεμοχαρείς Τούρκοι φοβούνται περισσότερον ημών, των χεσμένων ειρηνοφίλων χριστιανών. Αλλά μυρίζονται σαφώς οίον ύαιναι και τους δειλούς, τα υποψήφια πτώματα. Γι αυτό σκούζουν. Άγε πλύσου εθνικά και ανδρίζου λοιπόν.
11) Κακό δεν είναι τόσο το αντίπαλον του καλού όσον ένα καλό που θέλειν αρχηγία και αποκλειστική διαχείρισι  αυτού του καλού.

12)  Τελικά η Μακεδονία με την γνήσια ελληνική δωρική ψυχή της ήταν εκείνη που διέσωσε και ενδόξως  διέδωσε τον πολύτροπον ελληνικόν πολιτισμόν εις τα πέρατα  της γης, πολιτισμόν τον οποίον η δημοκρατική αρχαία Αθήνα επρόδωσε ηττηθείσα κατά κράτος από τον περσικό χρυσό.

13) Επειδή μόνο ο Έλλην διαθέτει εκ θείας φύσεως τα πλέον κατάλληλα, αν και λανθάνοντα σήμερον,  ψυχοπνευματικά εργαλεία δια την εύρεσιν και αποκατάστασιν της αλήθειας ως και την αντιμετώπισιν του αρχεγόνου ψεύδους και κακού που απειλεί την ανθρωπότητα με εξαφάνισιν.

14)  Τουναντίον ο εβραιοχριστιανισμός, ξένο παπούτσι σε ξένο πόδι, βλάπτει σοβαρά την ανθρώπινη φύσι ως και την εθνική, κοινωνική και ηθική υγεία. πολεμά ύπουλα, έμμεσα και συστηματικά ό,τι μας δένει με την ζωή, την χαρά και την δημιουργία γιατί μας θέλει κατατονικούς αφοσιωμένους δούλους των αφύσικων εντολών του.

15) Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει. Γιατί εδώ γεννήθηκε, ηνδρώθη, ήκμασε και εδοξάσθη το αιώνιο, πολύτροπο και ελεύθερο πνεύμα και η ένθεος αυτού αλήθεια. Και μόνο η ακριβολογία της ελληνικής γλώσσης φωτίζει επαρκώς, και εντίμως και σωτήρια, την οδόν του αληθούς.

16) Και δεν φοβούνται τον Λεωνίδα, τον λυκοχριστό, όπως και τον προβατοχριστό άλλωστε. Τον Λυκούργο φοβούνται, τον αδέκαστο Νόμο και την Νέμεσι πίσω του.  

17) Τί τα θες; Όταν η επιθυμία τρέχει με εκατό η απληστία ¨βαράει¨ χίλια προϋποθηκεύουσα την απόλαυσι της εκπληρώσεως της πρώτης.

18) Και βάλατε για θεό σας ένα αρρωστημένο νάρκισσο καθ’ εικόνα και ομοίωσίν σας, βρε ταλαίπωροι θνητοί;  Την βαρειά βιομηχανία των μεταφυσικών τρομακτικών φαντασμάτων;

19) Κάθε ψυχή κι ένα μοναστήρι, κάθε σώμα και ένα κλουβί. Μια φυλακή μέσα στην φυλακή, μια κόλασις μέσα εις την κόλασι.

20) Ο θρησκόληπτος μονοθεϊστής τελικά είναι μακράν ο πιο αδιόρθωτος όσο και αφελής εγωίσταρος. Πιστό παιδί, θεού χαρά γεμάτο. Ο αρχισατάν τού βγάζει το καπέλο. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Οικογένεια "αβραμικων" θρησκειών..."

Αυτό τα λέει όλα...και οποιος κατάλαβε,.....κατάλαβε....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής