ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

ΔΕΣΜΟΊ ΣΕ ΚΡIΌ ΖΥΓO.. 17/7/2023...ΕΩΣ... 12/1/2025. ΓΕΓΟΝOΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟYΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑΡΡΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΡΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΔΕΣΜΟΊ ΣΕ ΚΡIΌ ΖΥΓO..17/7/2023...ΕΩΣ...12/1/2025. ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟYΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ...ΘΑΡΡΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΚΑΡΜΑ...ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ.. 

Κάθε Δεκαοχτώ μισό περίπου χρόνια οι δεσμοί ξαναπερνούν από το ίδιο σημείο.. Το ρολόι μηδενίζει και ξεκινάμε από την ΑΡΧΉ. Κάθε ενάμιση χρόνο αλλάζουν ζώδιο.. Δεσμούς επιστροφής έχουμε στα 19 μας στα 38 μας στα 57 μας στα 76 έτη μας... όπου αλλάζουμε πορεία.. 

Μετά τη βραδύτητα  των δεσμών στον Ταύρο και Σκορπιό πάμε στην παρορμητικότητα και τη βιασύνη του Κριού Ζυγού Πολλά θα αλλάξουν και εσείς.. οι σχέσεις κυρίως  η διπλωματία μας.. Οι συμμαχίες μας..ένας αγώνας για αρχηγία.. οι δουλειές.. η εικόνα μας... η εμφάνισή μας... ανάγκη για καινούργιες αναζητήσεις για ανακαλύψεις και εξερευνήσεις. 

Ώρα να αλλάξουμε ταχύτητα έργα πρωτοποριακά κτίρια μοντέρνα αρμονικά χτισμένα.. αυτονομία σε κράτη και ανεξαρτησία εξεγέρσεις και πολέμους θα βρούμε στο διάβα των δεσμών και στις Εκλείψεις που θα γίνονται σε αυτόν τον άξονα τονίζοντας το φόντο του επόμενου διαστήματος.. Ιδρύσεις νέων  οργανισμών..Νέα αθλήματα αθλητικές διοργανώσεις αναβάθμιση του αθλητισμού... ανάγκη για αυτονομία... για τα θέλω μας.. 

Κριός Ζυγός και εξελίξεις στο σπίτι του Αρη του Κριού εκεί ο Βόρειος δεσμός ενώ ο Νότιος δεσμός στο Ζυγό στο σπίτι της Αφροδίτης.. Βέβαια στον Ταύρο και Σκορπιό οι κυβερνήτες οι ίδιοι σε αντίθετες θέσεις.. Τώρα πολεμικές εστίες απειλή πυρηνικών μία και ο Πλούτωνας θα κάνει άμεσα τετράγωνο μαζί τους στην 29η μοίρα... αυτός τώρα στο Αιγόκερω μέχρι το Σεπτέμβρη Οκτώβρη θα φέρει τέτοια είδους γεγονότα για τα μεγάλα συμφέροντα κάποιων.. θα ακούμε απειλές φόβους.. αλλαγές συνόρων.. ορίων κομβικό σημείο.. επιβολή δύναμης κρατών και άλλα τέτοια. 

23 Ιουλίου το ακριβές τετράγωνο εκεί θα υπάρξουν δύσκολες συγκυρίες για πολύ κόσμο. Αναγέννηση  σε σύνολο ανθρώπων μέσα από τον θάνατο την μεταμόρφωση.. Από την άλλη ο Νότιος δεσμός στο Ζυγό στο ζώδιο του δικαίου και της δικαιοσύνης... νέοι νόμοι.. νέες νομικές υποθέσεις.. δίκες σκάνδαλα προβλήματα στους γάμους στις σχέσεις... στην επικοινωνία ώσπου να έρθει αυτή η ηρεμία η αρμονία η  ισορροπία που ζητάει ο Ζυγός... Θέματα ελευθεριών για την ώρα  ο Πλούτωνας θα δώσει γεγονότα στο τετράγωνο μαζί τους πιέσεις και μάχες γεωλογικά φαινόμενα μεταμορφωτικα στοιχεία..  όλα για να αλλάξουμε το μέλλον.. για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων θα τονιστεί... ο ρόλος του θηλυκού και του αρσενικού και το ουδέτερο... το χάσμα των δύο φύλων.. η ομοφυλοφιλία... η συντροφικότητα... οι γάμοι νέα πλαίσια για γάμους ριζικές αλλαγές. Στο ζώδιο του Ζυγού η κυβερνητρια Αφροδίτη θα φέρει  αλλαγές στη μόδα.. μεταποιήσεις μέσω Πλούτωνα  ρούχων.. σχεδίων.. χρωμάτων.
Ώρα να επιλέξετε την ταυτότητά σας την εμφάνισή σας και να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας..
17/7/2023..
Γ δεκαήμερα έως 13/1/2024..
Στη συνέχεια στα Β δεκαήμερα.. έως 15/7/2024..και από εκεί και πέρα στα Α δεκαήμερα έως 12/1/2025..
Εκλείψεις..
20/4/2023 29°ΚΡΙΟΥ
14/10/2023 21°ΖΥΓΟΥ
25/3/2024 5°ΖΥΓΟΥ
8/4/2024 19°ΚΡΙΟΥ
2/10/2024 10°ΖΥΓΟΎ
29/3/2025 9°ΚΡΙΟΥ


Δεσμοί εκεί.. Κριό Ζυγό
19/8/1967 και είχαμε Χουντα
6/4/1986 χρόνια επεισοδίων τρομοκρατών.. Και 1987 καύσωνας Ελλάδα..
6/12/2004 Τσουναμι.. Βόμβες.. 

Κριοι..
Βόρειος Δεσμός στο ζώδιό σας δείτε σχέσεις λύστε σχέσεις.. διώξτε ότι όποιον δεν  χρειάζεστε ακόμα και ένα γάμο που δεν  κρατεί διαλύστε τον Ίσως πάρετε προαγωγή Ίσως γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους καρμικους αποφύγετε τους τοξικούς.. 

Ταύροι..
Η εσωτερική φωνή αλλά θα σας λέει τώρα... Κλείστε το παρελθόν τις προσκολλήσεις θεραπευτείτε προφυλαχθείτε από τους εχθρούς και αλλάξτε διατροφή και κακές συνήθειες.

Δίδυμοι..
Καινούργιες ευθύνες σε ομάδες.. αναθεωρήστε τους στόχους Ίσως γίνεται αρχηγοί σε ομάδες..Απαλλαγείτε από λάθος φιλοσοφίες.. από χόμπι που δεν μπορείτε πλέον να ανταποκριθεί τε.. από  έρωτες που δεν σας δίνουν αυτό που θέλετε Ακόμα και οι γονείς.. Αφήστε τα παιδιά απελευθερωμένα να κινηθούν μόνα τους.

Καρκίνοι..
Δύσκολη θέση για σας η αλλαγή των δεσμών ευθύνες θα φέρουν επαγγελματικές.. σε θέματα καριέρας πιέσεις.. θα πρέπει να φέρετε ισορροπίες ανάμεσα στο σπίτι και στη δουλειά αλλάζουν οι σχέσεις στην οικογένεια Αφήστε τα πρέπει και τα θέλω βρείτε μία ισορροπία αλλιώς μπορεί να φτάσετε σε συγκρούσεις και χωρισμό.

Λέοντες..
Αλλάξτε τη φιλοσοφία σας.. κάνετε ταξίδια  σπουδές.. εμπλουτίστε τις  γνώσεις.. πείτε όχι σε συγγενείς και ευθύνες που σας φορτώνουν... επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις με τους άλλους και τον τρόπο που επικοινωνείτε.. Βρείτε τα με τα αδέρφια σας ή απομακρυνθείτε.. Εάν σας είναι πιεστικά 

Παρθένοι..
Περιορίστε τα έξοδα.. Μην καταπιέζετε για την τελειότητα.. Όχι δάνεια τώρα.. οικονομική ασφάλεια θα διαταραχθεί  προβλήματα στα  οικονομικά..καθ συναισθηματικά σε σχέσεις μόνο  σεξουαλικές..Θέματα με ακίνητη περιουσία κληρονομικά.. Διορθώστε  φιλοσοφίες στα θέματα της ζωής και του θανάτου. 

Ζυγοί..
Ο Βόρειος δεσμός.. Το κάρμα απέναντι.. νέες σχέσεις για σας... όχι όμως να  πού μένετε σε αυτές  μόνο γιατί φοβόσαστε να μη μείνετε μόνοι σας.. ούτε για να κάνετε προσωπικές θυσίες... βγείτε από τα όρια σας και βρείτε τους συνεργάσιμους ανθρώπους δίπλα σας. 

Σκορπιοί..
Ίσως χρειαστεί να κάνετε θυσίες για άλλους ή να αλλάξετε συνήθειες διατροφής και να πρέπει να προσέξετε την υγεία σας Πείτε όχι σε σχέσεις καθημερινότητας σας που σας πιέζουν.. δείτε τα ψυχοσωματικά σας και κλείστε κεφάλαια με το παρελθόν. 

Τοξότες..
Στην καλύτερη θέση για σας ο Βόρειος δεσμός βρείτε τον έρωτα κάνετε παιδιά βρείτε χαρές χαμόγελα καινούργια χόμπι ωριμότητα.. Επαναπροσδιορίσετε τα πάντα με τους φίλους και διώξτε αυτούς που είναι τοξικοι...απομακρυνθείτε από ομάδες που δεν σας προσφέρουν κάτι. 

Αιγόκεροι..
Δύσκολη θέση... αλλάζει η ζωή σας σπίτι θέματα με την  οικογένεια.. Τώρα ίσως θέλετε να κάνετε εσείς τη δική σας οικογένεια.. ακόμα και γάμους παιδιά.. το κοινωνικό Status αλλάζει. Κλείστε κύκλους καριέρας ανοίξετε καινούργιους προωθείστε τα ταλέντα σας. 

Υδροχόοι..
Αναπτύξτε καινούργιους Διαύλους επικοινωνίας.. Νέες ιδέες.. ασχοληθείτε με το διαδίκτυο Βγάλτε διπλώματα.. Κάντε σεμινάρια.. διώξτε φόβους.. φιλοσοφήστε το πλέον... αλλά πατώντας γερά στη γη. Στα διαδικτυακά ευνοούνται  νέες εκκινήσεις για σας. 

Ιχθείς.
Τώρα θα έρθει η ικανοποίηση από τη δουλειά σας.. Η αμοιβή που θα πάρετε  εάν πάρετε πρωτοβουλίες χωρίς να φοβάστε. Συγχρόνως επουλώσετε πληγές και φόβους διώξτε απωθημένα Δουλέψτε το παρελθόν σας και ίσως Τώρα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η σεξουαλική σας  ζωή... έρχονται κληρονομιές..

Δεν υπάρχουν σχόλια: