ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Αποστολή Μητσοτάκη εξετελέσθη,η Ρόδος ούτε ΑΟΖ έχει ούτε δάση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αποστολή Μητσοτάκη εξετελέσθη,η Ρόδος ούτε ΑΟΖ έχει ούτε δάση.

Αναμνήσεις του επιτελικού μητσοτακικού παρακράτους. Όταν το ΠΝ έστελνε αρματαγωγά για να σπιτώσουν τους λαθροισλαμιστές(φώτο) από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και να τους φέρουν στην ηπειρωτική Ελλάδα.

 

Άφαντα τα αρματαγωγά στην φωτιά της Ρόδου,φέρνουν δυνάμεις με τα πλοία της γραμμής μετά από 5 ημέρες,οργάνωση μηδέν,μόνο για τους λάθρο δουλεύει το σύστημα.

'Ολα καλά Ν.Δούλη;; Μην ανησυχείς έρχεται και η δική σου σειρά, των παιδιών σου, της οικογένειας σου , και ότι έχεις τέλος πάντων...Ζήτω το επιτελικό γκέι κράτος σου.!!! Οι ίδιοι που έχουν γράψει υπερωρίες ώστε το ΠΝ να προμηθευτεί τις σάπιες αλουμινότρατες των Αμερικανών, είναι οι ίδιοι που πρωτοστατούσαν η Ελλάδα να μην παραλάβει Beriev από την Ρωσία. 

Να πούμε και στα τσογλάνια της Αμερικάνικης Πρεσβείας ,τον Ούτση και την υπόλοιπη παρέα,πως δεν ξεχνάμε πως όταν η Ελλάδα διαπραγματευόταν την αγορά 4-8 Beriev 200 από την Ρωσία,αυτοί κίνησαν γη και ουρανό να ματαιώσουν την αγορά του πλέον αποτελεσματικού αεροσκάφους αεροπυρόσβεσης.

Πληρώνουμε πολύ ακριβά αυτή την προδοτική χειραψία,καθώς οι Τούρκοι είναι πολύ πιθανόν να έχουν κάψει για άλλη μια φορά την Ρόδο δίνοντας ένα τεράστιο χτύπημα στην τουριστική βιομηχανία του τόπου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τουρκικές σημαίες: η μπίζνα του μέλλοντος. Για σκαφάτους και ψαράδες θα είναι απαραίτητες από του χρόνου.