ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Γι αυτό κάποιοι έχουν φαγωθεί να μπουν οι Αμερικάνοι στο ΠΝ με κάθε κόστος/μέσο ενώ δεν έχουν καν πλοίο να προσφέρουν.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ένας μικρός σχολιασμός στα παραπάνω και παρακάτω tweet των ιστορικών. Καταρχάς οι πραγματικές πληροφορίες που επικαλούνται είναι απλά ευσεβείς πόθοι, μιας και το επιχείρημα είναι η χιλιοειπωμένη MDCA. Τώρα για την καραμέλα με τα banners και τα μεταχειρισμένα που δεν έχουν ούτε διαφημίσεις, απλά να επισημάνουμε ότι ένα οπλικό σύστημα έχει κόστος λειτουργίας και υποστήριξης. 

Γι αυτό κάποιοι έχουν φαγωθεί να μπουν οι Αμερικάνοι στο ΠΝ με κάθε κόστος/μέσο ενώ δεν έχουν καν πλοίο να προσφέρουν. Κριτική που θέλουμε ολοκαίνουργια πλοία για το ΠΝ, την στιγμή που έχουν να πέσουν λεφτά στο στόλο επιφανείας 20+ χρόνια ενώ παράλληλα προωθούνται αχρείαστα προγράμματα (AAV7). Τα γραφικά περί ανεργίας στη Γαλλία δεν χρίζουν σχολιασμού, μιας και οι αυτοαποκαλούμενοι αμυντικοί συντάκτες δεν προωθούν την ανάπτυξη της εγχώριας πολεμικής βιομηχανίας, παρά επιζητούν λαμαρινοδουλειά για τα φιλαράκια της κυβέρνησης που πήραν τα ναυπηγεία. 

Επίσης για να σχολιάζετε τις προμήθειες των Ε.Δ. θα πρέπει να στέλνετε μέσω email τα φορολογικά σας στοιχεία. Για το τέλος αφήσαμε την γνωστή παρωδία που ακούει στο όνομα Tico και δήθεν  μεγάλου ναυτικού που κάποιοι δεν θέλουν. Τυράκι για την απόκτηση των προβληματικά LCS, ενώ η αποδέσμευση έχει διαψευσθεί πολλάκις στο παρελθόν. Μάλλον Fake news με ενδεχόμενο δόλο. Κάνουν rt τον διπιτοφάγο που από το 21 με την επιλογή των FDI μιλάει για κόκκινους ναυάρχους, για πωλήσεις FDI και άλλα ωραία παραμύθια. 

Κατά τα άλλα έχουν μπλοκ μόνο πληρωμένους που κάνουν αναίτια κριτική στα σαχλά άρθρα που δημοσιεύουν. Για την ορθότητα της δήθεν κάλυψης από 2 Tico έχει αποφανθεί η φυσική χρόνια τώρα, εκτός και τελικά η Γη είναι επίπεδη.

Υ.Γ  Αυτό που κάποτε λέγαμε για πλάκα ότι θα έρθει ο Mumm-Ra σαν κορβέτα ή ΤΠΚ κάποιοι φρόντισαν να το προτείνουν για το ΠΝ. Μερικές φορές και η φαντασία είναι πεπερασμένη με αυτούς που έχουμε μπλέξει.


 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άκουγα την Πέμπτη τον Χρήστο Κτενά από το ίδιο σάητ στον Καλαρρύτη για το πρόγραμμα των κορβεττών, ο οποίος έλεγε ότι θέμε φτηνά και πολλά πλοία , οπότε επανέρχονται και οι τράτες και πετάγεται ο Καλαρρύτης "αυτά είναι βρυκόλλακες δεν είναι πλοία,είπε το Π.Ν. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ,εδώ δεν τα φτιάχνουν οι ΗΠΑ, θα τα φτιάξουμε εμείς με τους περιορισμένους πόρους;;Επειδή θέλουν να τα ξεφορτωθούν θα τα πάρουμε εμείς;;"
Ξενοδόχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κύριε Ξενοδόχε...μια που ανάφερες τον Καλαρρύτη

https://www.youtube.com/watch?v=rU3YbWMT67s

Άλλη άποψη ενός ακόμη πραγματικού ειδικού, του κ. Φενέκου, στην πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή του Καλαρρύτη. Πέραν της απόρριψης των LCS, δήλωσε πως οι Αμερικανοί ΔΕΝ θα μας αποδεσμεύσουν τα όπλα που πραγματικά θα έκαναν τη διαφορά στα Ticonderoga, στο 4:42".

Τι σας λέω τόσο καιρό εγώ;;