ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ας γράψουμε την γνώμη μας...και ας ελπίσουμε ότι τα βόδια θα διαβάσουν.! Επειδή οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι , δύο είναι οι προτάσεις μου σε σχέση με τα όπλα που διαθέτουμε. Στον μεν οικονομικό πόλεμο με οικονομικά αντίμετρα και συλλογική παύση πληρωμών - όπως έκαναν οι Βρετανοί το 1989 -Παύση πληρωμών φωνάζουν πολλοί από το 2010! Φοβούνται όμως τα γίδια και στήνονται στα τραπεζικά γκισέ για πληρωμές.  Στο δε πολιτικό σκηνικό με πλήρη απαξίωση του υφιστάμενου πολιτικού προσωπικού και ψήφο σε κάποια Τσιτσιολίνα - όπως έκαναν οι Ιταλοί -.

Και αυτά τα δύο μπορούν να τα κάνουν όλε οι ηλικίες από 18-118 χωρίς να χρειαστεί να βγούν στους δρόμους να παίζουν πετροπόλεμο και να τους ψεκάζουν δακρυγόνα. Αλλά επειδή τίποτα από τα δύο δεν πρόκειται να συμβεί γιατί ο καθένας θα κοιτάξει το συμφέρον του καθίστε αναπαυτικά, τρόλαρετε και απολαύστε το έργο. Ο στόχος μας πρέπει να είναι η αλλαγή πολιτεύματος...ο κοινοβουλευτισμός μας έχει αφήσει χρόνους. Βέβαια αναίμακτα δεν κόβεις ούτε παρανυχίδα. Όχι μεταπολιτευτικό καθολικό καρκίνο. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει χυθεί πολύ "αίμα" και δάκρυ. Σε έναν υβριδικό- οικονομικό πόλεμο το ίδιο χάνονται ζωές, περιουσίες και μέλλον όπως και σε έναν αιματηρό Και οι δύο αποτέλεσμα έχουν την καταστροφή και τις στάχτες.

Ο  υβριδικός όμως ως νομιζόμενος πόλεμος δεν παράγει πολιτειακές ανακατατάξεις, παρά μόνο αν ανατραπούν οι οικονομικοί στόχοι και η ευταξία. Όπως έγινε και στην Μ. Βρετανία που έπεσε η Θάτσερ και δεν την έριξαν ούτε οι ανθρακωρύχοι ούτε ο πόλεμος στα Φοκλαντς. Ιστορικά οι Βρετανοί κέρδισαν για την Ευρώπη περίπου μια 15ετία από την πρώτη απόπειρα της επιβολής του άκρατου νεοφιλελευθερισμού μέχρι την εμφάνιση και την εδραίωση της Μέρκελ στην γερμανοκρατούμενη πλέον Ευρώπη. Σήμερα οι Βρετανοί για τέταρτη φορά στα τελευταία 100 χρόνια επιχειρούν την αντεπίθεση τους μετά από μια νέα απόδραση τους από την σύγχρονη Δουγκέρκη με το brexit. Μία έξοδος την οποία και σχεδιασμένη αυτή την φορά είχαν αν υπήρχε ανάγκη και πήραν όσα ζήτησαν και που κερδισμένη στο μέλλον θα είναι πάλι η Ευρώπη.

Ψιλά γράμματα για πολλούς αλλά όποιος γνωρίζει ιστορία και στατιστική βλέπει πολλές ομοιότητες με την σημερινή επαναλαμβανόμενη. Βρισκόμαστε στην αρχή της διάλυσης της Ε.Ε κάπως έτσι δεν διαλύθηκε η Αντάτ και ο Αξονας;; Από  την 1/1/2021 βιώνουμε την αρχή του τέλους της ΕΕ .Μια χρονιά που και η ίδια η Μέρκελ γνωρίζει τι θα επιφέρει στο μέλλον και για αυτό την επέλεξε στο να αποχωρήσει από την εξουσία της και την πολιτική. Μαντέψτε ...με ποιανού το μέρος θα ταχθεί το μεταπολιτευτικό ελλαδικό ζόμπι; Τα κάθε είδους ζόμπι ως γνωστόν και πάντα παίζοντας τον ρόλο του usefull idiot θα ταχθούν με τους νικητές, οι οποίοι πιθανόν αν δεν τους είναι τελείως άχρηστοι ηλίθιοι για να τους κάψουν πανηγυρικά κατ΄την εδραίωση της νίκης και της ευρύτερης αποδοχής τους, θα τους χρησιμοποιήσουν για όσο τους βολεύει.

Στην δίκη π.χ της Νυρεμβέργης εκτελέστηκαν μόνο οι άχρηστοι. Οι χρήσιμοι χρησιμοποιήθηκαν από τους νικητές ποικιλοτρόπως. Το ίδιο είχε συμβεί και κατά την παράδοση τόσο της Γερμανίας στον ΑΠΠ όσο και κατά την παράδοση της Ιαπωνίας στον ΒΠΠ. Όσο για τους Γάλλους παραδοσιακά πάντα παίζουν με το ένα πόδι σε ξεχωριστή βάρκα Στον ΒΠΠ και με τους Γερμανούς στο Βισί και με τους συμμάχους ο Ντε Γκολ. Το ίδιο κάνουν και σήμερα και με την Δύση και με τον Πούτιν Στο τέλος θα διαλέξουν να σταθούν με τον νικητή.

Υ.Γ  Πρέπει  να σταματήσουμε να χρηματοδοτούμε τους δεσμοφύλακες! Τώρα μετά τα δέκα χρόνια μνημονίων και της κορονοκρίσης αυτό θα γίνει Όχι φυσικά από πολιτική ανυπακοή - γι αυτό είναι πλέον αργά - αλλά εξ ανάγκης-. Άλλη ευκαιρία ανατροπής σαν αυτή που προσφέρει ο κορονογιος, δεν θα υπάρξει.

5 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...




ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ


Με απόφαση του Μητσοτάκη το Υπουργείο Παιδείας καταργεί εθνικότητα και θρησκεία από τα ΕΠΑΛ: Δημιουργείται μια κοινωνία «πολτός»-ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ

(Για αυτό μας έχει πεθάνει στο συμπολίτες και συμπολιτισες, το Έλληνες του φέρνει αλλεργία.)

Θα ακολουθήσουν σύντομα και τα Γενικά Λύκεια. Ήδη από τον Σεπτέμβριο το pronews είχε εγκαίρως ενημερώσει για την τροποποίηση των κείμενων ρυθμίσεων προκειμένου να μην αναγράφεται πλέον το θρήσκευμα και η ιθαγένεια στα στοιχεία που τηρούνται στο σχολείο και στους τίτλους και πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στο πληροφοριακό σύστημα «myschool» που προωθούσε το υπουργείο Παιδείας

Οδεύουμε πλέον προς μια ελληνική κοινωνία που δεν θα έχει εθνική ταυτότητα, αφού από εδώ και στο εξής δεν θα αναγράφονται ιθαγένεια και θρήσκευμα στα πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως επισήμως πλέον θα συμβαίνει μετά την απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως για τα ΕΠΑΛ, η οποία δημοσιεύτηκε προχθες στο ΦΕΚ της «Εφημερίδας της Κυβερνήσεως»

Σύμφωνα με την απόφαση λοιπόν απαλείφονται τα πεδία «Θρήσκευμα» και «Ιθαγένεια» από τους τίτλους των επαγγελματικών Λυκείων.
Θα ακολουθήσουν σύντομα και τα Γενικά Λύκεια.

.................................................


ΥΓ:
Μπράβοοοοοο εβραιοΚούλη, νέε Ηρώστρατε! Ούτε η κυβέρνησι του βουνού τέτοια εθνοκτόνα μεγαλεία!
Έτσι, έτσι, μπράβο και σε σας, δεξιοπρόβατα νουδοχριστιανάκια!
Ξαναψηφίστε τον πάλι τον για το ραγιάδικο ρωμιορουσφέτι σας τον ελληνοκτόνο θυσιάζοντας το μέλλον της πατρίδος, το μέλλον των επομένων γενεών. Έτσι. Τέλεια.
Μόνο που τί ψυχή θα παραδώσετε μωρέ, με τέτοια μυαλά και σε ποιόν;
Στον θεό του Κούλη;
Στο διάολο τότε καταραμένοι, που λιγουρεύεσθε και τον παράδεισο.
Για την κόλασι πάτε όπως πάτε και ψηφίζετε, σούμπιτοι, πανηλίθιοι!
Παράδεισος γαρ των ηλιθίων, των βολεμένων και των πολιτικών μέσων που προδίδουν, συνειδητά ή και ασυνείδητα, την πατρίδα δεν υπάρχει.
Του διαόλου είναι παγίδα και μονοπάτι αυτός, το πονηρότερο. Πανηλίθιοι!


ΥΓ2:

Ας ελπίσωμε ότι φθάνομε στον πάτο, στον επιθανάτιο ρόγχο του σατανικού συστήματος. Η λευκή Δύσις αρχίζει ξυπνάει. Και ξυπνάει κάργα θυμωμένη. Ευτυχώς ο ανυπόμονος Ερντογάν απεκάλυψε και έκανε αισθητή, από υπερβολικό οθωμανικό ζήλο και αλαζονεία, την σατανική ύβρι και το ερπετικό σχέδιο.
Η ελευθερία εγγύς.
Δύναμις!





Unknown είπε...

΄΄ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ΄΄.......ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡ : (Για αυτό μας έχει πεθάνει στο συμπολίτες και συμπολιτισες, το Έλληνες του φέρνει αλλεργία.)

Σαφέστατα αγαπητέ φίλε...εκτός ότι μας θέλει όλους πολτό όπως έγραψες, δεν μπορεί να απευθυνθεί και να πει Έλληνες...διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.!! Μόνο ένας Έλληνας μπορεί να απευθυνθεί σε ένα σύνολο Ελλήνων ΟΜΟΙΩΝ δηλαδή με την προσφώνηση "Έλληνες"..όταν ένας ΑΝΟΜΟΙΟΣ απευθύνεται σε άλλης εθνικότητας πολίτες τους αποκαλεί όπως αυτός συμπολίτες.!

Γνωρίζει πολύ καλά σε ποια φυλή ανήκει και ότι δεν είναι Έλληνας...για αυτό και δεν χρησιμοποιεί την λέξη "Έλληνες".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΓΝΩΣΤΟ : ΄΄ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ΄΄.......ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ.

Ναι διότι τόσο η Κυβέρνηση του Βουνού όσο και ο Κούλης ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ και λαμβάνουν εντολές από το ίδιο αφεντικό. Χρηματοδοτούνται από την Federal Reserve η οποία ήταν αυτή που δημιούργησε τους Μπολσεβίκους στην Ρωσία (1917-1930) τον Κομμουνισμό στην Κίνα με τον Μάο (από τα "ομοσπανδιακά" αποθεματικά της ίδιας τράπεζας) , ο οποίος δημιουργημένος κομμουνισμός μετέφερε την τεχνολογία των ΗΠΑ στην Σοβιετική Ένωση κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου (σιγά οι μπεκρούλιακες ρώσοι μην τα κατάφερναν αλλιώς) , που η ίδια Τράπεζα ενορχήστρωσε και ανέβασε την Κίνα με τον ίδιο τρόπο .

Ποιος ελέγχει αυτήν την γαμημένη Τράπεζα;; Σίγουρα ΟΧΙ οι ΗΠΑ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ -ΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΑΝΤΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΑΡΜΕΓΕΙ".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτή η ίδια τράπεζα ήταν αυτή που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ και τον Ελληνικό εμφύλιο. Οι χρυσές λίρες που στέλνονταν τόσο στην κυβέρνηση του βουνού , όσο και στην Αθήνα προέρχονταν από την ίδια τράπεζα. Πολλά τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας και πάνω σε κάθε κεφάλι υπάρχει και ένα όνομα...μόνο ένα κεφάλι όμως πρέπει να κοπεί για να πέσουν όλα τα άλλα.