ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Τουρκική ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ολκής: “Η Ιερουσαλήμ λαχταρά την Τουρκία επί 104 χρόνια”

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για την Κωνσταντινούπολη , και την Ιωνία .!! Ότι λαχταρούν την Ελλάδα εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Η τουρκική γενί σαφάκ που απηχεί απόψεις καθεστώτος Ερντογάν, προτείνει ίδρυση ισλαμικής στρατιωτικής δύναμης αποτελούμενης από Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν, Κατάρ, για αποστολή στο Λίβανο, Ιορδανία, Δυτική Όχθη και αλλού όπου χρειαστεί…ενδιαφέρον ακούγεται.  Να προτείνουμε το ίδιο και για την κατεχόμενη Κύπρο…έξω τα στρατεύματα κατοχής από την Κύπρο.Δεν θα κουραστούμε να το φωνάζουμε και να δουλεύουμε για αυτό όσα χρόνια και αν περάσουν.

Ο πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου εθνικιστικού κόμματος της Τουρκίας MHP (Γκρίζοι Λύκοι) Ντεβλέτ Μπαχτσελί ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει στρατιωτική παρέμβαση στη Γάζα. Σε κομματική εκδήλωση δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Ιερουσαλήμ βρίσκεται υπό μουσουλμανική κυριαρχία επί σχεδόν 400 χρόνια (ό,τι να ‘ναι), ότι η Τουρκία αποχώρησε μετά την ήττα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak.

«Η Ιερουσαλήμ μας λαχταρά επί 104 χρόνια και εμείς λαχταράμε την Ιερουσαλήμ» δήλωσε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για «σατανάδες» που την κατέχουν και δεν τηρούν τις 10 εντολές του Μωυσή.

Περιφερειακός πόλεμος
Εκτίμησε δε απειλητικά ότι αν «η ισραηλινή τρομοκρατία δεν σταματήσει θα προκύψει παγκόσμιος ή περιφερειακός πόλεμος, ως τελευταία επιλογή». Στη συνέχεια καταδίκασε την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ από τις ΗΠΑ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και κατήγγειλε παραβίαση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ. «Αν μας καλούν πρέπει να σπεύσουμε» δήλωσε, εννοώντας προφανώς στρατιωτική αποστολή στη Γάζα.

Ο Καραγκιούλ ζητά αποστολή τουρκικού στρατού
Παράλληλα, ο κύριος αρθρογράφος της εφημερίδας Iμπραήμ Καραγκιούλ καλεί ευθέως την τουρκική κυβέρνηση να παράσχει στρατιωτική βοήθεια στους Παλαιστίνιους:

«Έφτασε η ώρα. Η εποχή που το Ισραήλ βρισκόταν στην επίθεση έχει τελειώσει. Τώρα παίζει άμυνα. Έφτασε η ώρα η Τουρκία να παράσχει στρατιωτική βοήθεια στην Παλαιστίνη» υποστηρίζει ο αρθρογράφος.

Πηγή: tribune.gr

ΠΗΓΗ

7 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Δοξα το θεο να ναι καλα οι ανθρωποι αλλιως τι θα καναμε αν δεν επαιρναν τα μυαλα τους αερα,τους σκεφτομαι να φαντασιωνονται οτι φοραν τουρπανια και κραδαινουν γιαταγανια και παιρνω θαρρος.
Εμεις απο την αλλη εχουμε τους χειροτερους που θα μπορουσαμε να εχουμε αλλα και σαν κοινωνια τα ιδια σκατα ειμαστε.
Διαβασα το αρθρο σου για το Ισραηλ μετα λυπης μπορω να πω,θελω ομως να πιστευω οτι δεν ξοφλησαμε ακομη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ : ,θελω ομως να πιστευω οτι δεν ξοφλησαμε ακομη.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ.! Και ξέρεις γιατί;; Διότι το έθνος είναι έννοια ευρύτερη του Κράτους. Σε περίπτωση κατάλυσης του Ελληνικού κρατιδίου, ο Ελληνικός Εθνικισμός θα αναδυθεί ισχυρότερος από ποτέ. Τουλάχιστον αυτοί που καταρτίζουν τα σχέδια, καταλαβαίνουν και ξέρουν περισσότερα από εμάς, γι' αυτό και δεν επιτρέπουν την πλήρη διάλυσης της Ελληνικής Εθνικής εστίας.

Πόσο μάλλον τώρα που η Κίνα γιγαντώθηκε ξαφνικά και απότομα. Εμείς θα είμαστε το σύνορο μεταξύ Δύσης και Ανατολής. Απλά πρέπει να ξεμπερδέψουμε με τα ανθελληνικά λαμόγια που μας προδίδουν στον εχθρό εδώ και δεκαετίες.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε μαζι σου,σημερα εχει γενεθλια η μικρη μου κορη αυριο η μεγαλη ,αυριο που ειναι μερα μνημης για τους Ελληνες του Ποντου,θα παιξουμε τις λυρες μας θα αναψουμε κερια στις εκκλησιες και στους ταφους ,και αφου κοιταξουμε προς τα πισω πιστευω να βρουμε τον δρομο μας.
Υ.Γ Αυτο το συνορο ελπιζω να ναι λιγο πιο ανατολικα γιατι εχω ενα ταμα να κανω,να φερω λιγο χωμα στους ταφους των προγονων μου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Να τις χαίρεσαι να είναι γερές δυνατές , καλότυχες και πάνω από όλα ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. Τουρτίτσα δεν θα φάμε;; χα χα χα

ΑΡΡ. είπε...



¨Μα γιατί κλαίτε;¨ ερώτα ο μελλοθάνατος Σωκράτης εις το δεσμωτήριον
τους απαρηγόρητους επισκέπτας φίλους του.
-Μα πεθαίνεις άδικα;
-Μα έπρεπε να πέθαινα δίκαια;

..........................................

Το ίδιο ισχύει για την Ελλάδα. Υποφέρει άδικα.
Ας μην την εμφανίζομεν όμως εις τους έξω, με την παθητική, ηττοπαθή
και άβουλο στάσι μας ως Ελλήνων, ότι δίκαια υποφέρει.

ΑΡΡ. είπε...



Η Τουρκία έχει ένα καλό κι ένα κακό. Έχει τους πατριώτας και τους εθνικιστάς πρώτο μέλημα κάτι πολύ φυσικό και θετικό, και τους διεθνιστάς (προσχηματικά δημοκρατικούς) αρνησιπάτριδες εις το ¨εξαιρέτω.¨ Ο ¨Χίτλερ¨ έχει πέρασι ανέκαθεν στην σατραπική Ανατολή (βλ. Κίνα, Ρωσία, Ιράν, Β.Κορέα), είναι ο σταθερός πάτος που δεν έχει παρακάτω.
Αντίθετα ο δυτικός κόσμος προσπαθεί κρατηθήναι σε ένα ανώτερο επίπεδο πολιτικού και νομικού πολιτισμού ως κληρονόμος των ελληνικών πολιτικοκοινωνικών αξιών και κατακτήσεων πράγμα που την κάνει εθνικά
ασταθή και ευάλωτον στον ανατολικό επεκτατισμό όπως έκανε και την μητέρα του Ελλάδα.
Εάν δε προσέτι, δεχθώμεν ότι αι δυτικαί θρησκείαι είναι ανατολικής προελεύσεως -ίσως και εξαρτήσεως-, ελληνοφοβικαί, εθνοδιωκτικαί και πολτισμοκλαστικαί έχομεν εθνικά εγγενή και τον δούρειον ίππον εντός των τειχών. Ο εσωτερικός υβριδικός Τούρκος που λέει και ο Λυκάστωρ.
Οπότε...

Μμ. είπε...



Τί Καλαμών λένε μετά και Ζωνιανών.
Απ' αυτό που παίρνει ο Τούρκος μόνο σε κάνει Τούρκο.