ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Στη γραμμή της Άγκυρας ο περιβόητος Τσούκαλης του ΕΛΙΑΜΕΠ: Δεν μπορεί η Ελλάδα να μετατρέψει το Αιγαίο σε θάλασσα ελληνική!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η Κύπρος δεν κείται μακράν, απλά η πούτσα κάποιων είναι κοντή. Το ίδιο ισχύει και με τον "έντιμο" συμβιβασμό. Το ότι εσύ πολεμάς μόνο για την τσέπη σου χαρτογιακά δεν σημαίνει πως όλοι πολεμάνε γι' αυτήν. Κάποιοι πολεμάνε για το έθνος τους. Το μνι που τον πέταγε. Το Αιγαίο είναι θάλασσα ελληνική και έτσι θα παραμείνει, μόνο που αυτή τη φορά θα πάρουμε και τα ανατολικά εδάφη.Αυτοί είναι οι ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ που λέμε εδώ και καιρό.

Θέλει έντιμο συμβιβασμό, δηλαδή να υποχωρήσουμε στις απαιτήσεις της Άγκυρας και να κάνουμε τους Τούρκους συνιδιοκτήτες στο Αιγαίο!

Για ακόμη μια φορά προκαλεί το ΕΛΙΑΜΕΠ και ο πρόεδρός του Λουκάς Τσούκαλης, που προωθεί την προπαγάνδα και τις απαιτήσεις της Άγκυρας, με όσα λέει. Αυτή τη φορά συζητώντας με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του ΕΛΙΑΜΕΠ, Οντίν Λιναρδάτου (για 25 χρόνια επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Ειδήσεων – EBU της ΕΡΤ και το 2014 ανέλαβε τις Διεθνείς Σχέσεις του κόμματος Το Ποτάμι), για τις διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας συντάχθηκε με την Άγκυρα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κύριος Τσούκαλης είπε ξεκάθαρα στην τοποθέτησή του ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να μετατρέψει το Αιγαίο σε θάλασσα ελληνική! Διότι, όπως ισχυρίζεται, αν επεκτείνουμε στο Αιγαίο σε όλα τα ελληνικά νησιά στα 12 ναυτικά μίλια, κάτι παραπάνω από 70% θα είναι ελληνική θάλασσα. Μάλιστα όπως τόνισε «προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και έντιμους συμβιβασμούς»! Δηλαδή έντιμος συμβιβασμός είναι να υποχωρήσουμε στις απαιτήσεις της Άγκυρας και να κάνουμε τους Τούρκους συνιδιοκτήτες στο Αιγαίο! Έχει ξεπεράσει κάθε όριο πρόκλησης το ΕΛΙΑΜΕΠ!

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Πώς το λέει και η λαϊκή παροιμία; Αν έχεις τέτοιους φίλους (πατριώτες) τί τους θέλεις τους εχθρούς.
(Η υψηλοτέρα κρεμάλα τους πρέπει με θέα τον Ελλήσποντο).


ΥΓ.
Το δυστύχημα, μεταπολιτευτικώς, εν Ελλάδι δεν είναι το διατελείν μας ως έν άτυπον δημοκρατικόν ευρωπροτεκτοράτον αλλά - το σπουδαιότερον- το έχειν επιβληθήναι μας το σκέπτεσθαι και πολιτεύεσθαι δια της αναλόγου παιδείας ως ομήρους ενός προτεκτοράτου (¨αδελφίζουσα¨ θρησκεία, πορνοεκδιδόμενος κοινοβουλευτισμός και απροκάλυπτος αντεθνική-ανθελληνική κομμουνιστική κρατούσα ιδεολογία.) Η εθελοδουλία-εθνοευθανασία δεν έχει ίσως κατώτερο σκαλί καταπτώσεως επιδείξαι.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω, αντί για τον Τσούκαλη, να βάλουμε διευθυντή του Ελιαμέπ τον Τσουκαλά τον "- Άντε γειά!". Πιό καλά θα τα πάει από εθνικής απόψεως.

kakos04 είπε...

Καλημέρα , αν νομίζει ότι οι Τούρκοι είναι αδικημένοι , ας πουλήσει την περιουσία του να τους χαρίσει τα λεφτά , γιατί γη δεν δίνουμε , και ας πάει να κάνει αφιλοκερδώς τον εργάτη για ένα πιάτο φαΐ (ή και το γιουσουφάκι) . Ο Τσουκαλάς θα τα έλεγε καλά στο μόνο τι και πόσα μας χρωστάνε . Παλούκωμα φουλ θέλουν όλοι οι Τουρκόσποροι εσωτερικού .Όλα τα σιτιζόμενα υβρίδια με Ελληνικά ονόματα πχ Οντίν νοιάζονται μόνο για την μάσα και θέση στο χαρέμι των απέναντι .