ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΒΑΡΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΟΣΤ, ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΒΑΡΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΟΣΤ, ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ!
 
Επειδή είναι επίμονά και συχνά τα ερωτήματα με prive σκουντήματα για να αποφανθεί σχετικώς και επί τούτου το Επιστημονικό Τμήμα αυτού του ιστολογίου, σας γνωρίζω ότι για να μιλήσει, επιτέλους, η "επιστήμη" πρέπει επειγόντως να διευκρινιστεί πότε ακριβώς γεννήθηκε ο κορονοϊός! 
 
Αν, όπως λένε οι Κινέζοι, έσκασε από το αυγό του στις 17 Δεκέμβρη, άρα Τοξότης, τότε τον αντιμετωπίζουμε ως προς την υπερβολή, επιπολαιότητα, ασυνέπεια, ανευθυνότητα, ματαιοδοξία, αναξιοπιστία, φλυαρία και την χυδαιότητα του. Ευκολάκης, θα τον καθαρίσουμε με τα μέτρα ακορντεόν και έχει τότες απόλυτο δίκαιο ο Χαρδαλιάς.
 
Αν πάλι, παρ' ελπίδα, χάσανε οι Κινέζοι τις μέρες και είναι τίποτα κρυπτοΑιγόκερως, τότε θα πάει από γκρίνια για τα κοιλιακά του, οπότε πάλι ευκολάκι. Θα τον χάσουμε τελικά από χέσιμο, ίσως από αυτό που πέφτει τώρα από τους εφοπλιστές, και ουδείς κατανόησε μέχρι τώρα ως προς την συμβολή του στην καταπολέμηση της νόσου. Κερδάνε τότε τα εξαπτέρυγα της Τσοδρικής συνιστώσας των λοιμωξιολογούντων με συνοπτικές διαδικασίες, και όλα καλά.
.
Αν όμως είναι καραμπινάτος Σκορπιός του Νοεμβρίου, όπως καταγγέλλουν οι Αμερικανοί, τουλάχιστον αυτοί που συνεχίζουν το τροπάρι του Τραμπ που λένε ακόμα ότι τον είδαν κάποιοι που δραπέτευε τότε από το Γιουχάν, τότε την βάψαμε! 
 
Θα μας σκοτώσει ο μπαγάσας ο Σκορπιοϊός μπουκάροντας με καλαζνικοφ όπου μας βρει εκεί όξω. Και όποιον επιζήσει, θα τον γαμήσει! (το ότι ο εν λόγω ιός υπάρχει εδώ και μερικά εκατομμύρια χρόνια στην φύση μεταλλασσόμενος συνεχώς και όπου μας βρει, περιπλέκει πάρα πολύ τα πράγματα για την "επιστήμη". Άντε να του βρεις το ωροσκόπιο και τον ωροσκόπο της εποχής που δεν τα είχαμε ακόμα ανακαλύψει αυτά τα επιστημονικά. Και τρέχε μετά να υπολογίσεις και τον ωροσκόπο της Ινδικής και της Αθηναϊκής του μετάλλαξης, ξερωγώ... )
 
Μπέρδεμα, μην σκουντάτε! Συσκέπτομαι με το Επιτελείο* του ιστολογίου για να το βρούμε...
 
 
Κάποιοι γραφικοί, μέσα και εγώ, φωνάζουν από πέρσι την άνοιξη ότι είναι αερομεταφερόμενος! Κλείστε επιτέλους την 1η 2η και 3η ΜΑΛ και θα περιοριστεί το κομάντο. . Άντε όλα εγώ πχια εδώ μέσα...
 
* Φώντας και Βρασίδας το Επιτελείο του ιστολογίου. 

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



θα γίνη η κορωνύξ του αγίου Ιολομαίου λέμε.

Ούρα, ούρα, ούρα, γουστάρω την κλεισούρα.

¨Δεν θέλω Ούουουυου!¨ που έλεγε και ο αείβραστος γλωσσοθάπτωρ,
ο εκ γερμανοδοσιλόγου δημοκρατικού πατρός, Γ. Γάλλης.