ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Η Ελλάς εάλω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Χθές είχαμε την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης απο τους τούρκους. Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου οι Έλληνες να ζούνε να το θυμούνται. Η Ελλάς εάλω*. Γιατί το λέω αυτό;;

Όλη η βόρειο Ελλάδα, από Άκτιο μέχρι Αλεξανδρούπολη έχει μετουσιωθεί σε βάση των Η.Π.Α. και του Ν.Α. Τ.Ο. χωρίς να έχουμε πάρει κανένα σοβαρό αντάλλαγμα ως έθνος, η έστω ως κράτος... από τον Μάρτιο του 2021 μέχρι και τον Απρίλιο του 2021 στρατηγικά βομβαρδιστικά Β52 των Η.Π.Α. έχουν προβεί μέσω του ελληνικού εναέριου χώρου σε τουλάχιστον 3ις εικονικούς βομβαρδισμούς με πυρηνικά στο έδαφος της Ρωσίας.

Πρόσφατα  στις 24 Μαΐου 2021 αμερικάνικο εξοπλισμένο μη επανδρωμένο drone An RQ-4 Global Hawk απογειώθηκε από Αλεξανδρούπολη και πέταξε πάνω από το Ντομπάς... λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα σύνορα της Ρωσίας... ως αρχικές απαντήσεις οι Ρώσοι στις 23ις Μαΐου σήκωσαν 2 στρατηγικά βομβαρδιστικά Tupolev Tu-95 με πυρηνικά όπλα στην Μαύρη θάλασσα... βομβαρδίστηκαν εικονικά η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Ελλάδα... Αλεξανδρούπολη πάπαλα.

Στις  26 Μάιου 2021, η Ρωσία έστειλε 3 στρατηγικά βομβαρδιστικά Tupolev Tu-160 στην Συρία, για ασκήσεις... στις 27 Μαίου 2021 τα στρατηγικά βομβαρδιστικά της Ρωσίας βομβάρδισαν εικονικά 3α πολεμικά σκάφη των Η.Π.Α. ανοικτά της Κύπρου, ενώ προέβησαν σε εικονικούς βομβαρδισμούς με πυρηνικά στην Σικελία και στην Κρήτη... Χανιά πάπαλα! Εικονικά πάντα... η μητέρα του μπάσταρδου ντιγκιντάγκα δεν πρόλαβε να πάει στο πυρηνικό καταφύγιο του πατέρα της... οι φίλοι της στην δύση δεν την ενημέρωσαν... από αυτή έχει μείνει μόνο μια σκιά σε ένα τοίχο και μια κηλίδα από πηκτό σκατό στο πάτωμα.

* Γιατί Άλωση κι όχι κατάκτηση . Η πόλη (όπως και η Ελλάδα) ήταν ήδη από τον Απρίλιο του 1204 κατακτημένη από τους Λατίνους, ή όπως τους αποκαλούσαν οι βυζαντινοί (Φράγκοι) και την κατάσταση ως φραγκοκρατία!!!! Η λέξη όμως (Άλωση), μάλλον δεν σημαίνει (κατάκτηση) αλλά –το πέρασμα σε άλλης μορφή διοίκηση.

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



Υπαρξιακόν ερώτημα:

Τελικά ο νεοταξικός μετάνθρωπος έσσεται ο μητσοτακικός κουλ-ιστός χυλοειδής σκατάνθρωπος;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μμ...τους είναι αδιάφορο στα ιερατεία πως θα είναι ο νεοταξικός μετάνθρωπος....από την στιγμή που θα είναι νεοταξικός. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα είναι η ανθρωπότητα ένας μπλέ, πράσινος, η γκρι χυλός από την στιγμή που θα την ελέγχουν ΑΠΟΛΥΤΑ. Αυτό που θέλουν είναι πτώση των οικονομιών των κρατών και επανεκκίνηση της οικονομίας με την επιβολή ενός παγκόσμιου νομίσματος, που θα επιφέρει παγκόσμια κυβέρνηση, παγκόσμιο ηγέτη και παγκόσμια δικτατορία.