ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Αιγαίο: Από τις υπερπτήσεις των F-16 στις δεκάδες παραβιάσεις των ATR-72

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΩ ΞΕΦΤΙΛΑ. Τουρκικά F-16 σε υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά,την ίδια ώρα που Τούρκος υφυπουργός αποκαλεί Τούρκους τους μουσουλμάνους στην Θράκη από την Θεσσαλονίκη!!! Ξέρετε γιατί τα κάνουν όλα αυτά οι τούρκοι;;; Διότι γνωρίζουν ότι δεν μας κυβερνάνε Έλληνες. Η προσοχή μας δεν πρέπει να είναι στην Άγκυρα, αλλά στην Αθήνα..!!! Ο εχθρός του Ελληνικού έθνους βρίσκεται στην Αθήνα.!!Εκεί πρέπει να είναι η προσοχή μας!! Στην πράξη, στο πεδίο των μαχών η Τουρκία θα ηττηθεί.!! Όμως δεν θα ηττηθεί, αν η Αθήνα προδώσει.!!!

Όι αεροπορικές δυνάμεις της Τουρκίας είχαν «όρεξη» για προκλήσεις σήμερα, καθώς τόσο μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας όσο και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας πραγματοποίησαν αρκετές παραβιάσεις.

Σύμφωνα με πηγές πληροφόρησης του OnAlert, εκτός από τις υπερπτήσεις που σημείωσαν τουρκικά F-16 περί τις 4 το απόγευμα πάνω από Οινούσσες και Παναγιά, οι τουρκικές αεροπορικές δυνάμεις προχώρησαν σε δεκάδες παραβιάσεις στο Αιγαίο.

Ειδικότερα, σημειώθηκαν συνολικά 40 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου. Αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας τύπου ATR-72 του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησαν 32 παραβιάσεις ενώ οι υπόλοιπες 8 παραβιάσεις έγιναν από 6 μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16.

Χαρκατηριστική είναι και η εικόνα που δημοσίευσε το έγκριτο ItaMilRadar, σχετικά με την πορεία του αεροσκάφους τύπου ATR-72 του τουρκικού Ναυτικού:

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, περί τις 16:00 μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν υπερπτήσεις πάνω τις νήσους Παναγιά και Οινούσσες. Συγκεκριμένα ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε διαδοχικές υπερπτήσεις στα ελληνικά νησιά σε ύψος 22.000 ποδών. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτιστηκαν από ελληνικά μαχητικά.

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, αλλά βλέπω καλά; το σήμα κουκκίδα-κύκλος-κύκλος στο πίσω μέρος του αεροπλάνου είναι στα χρώματα σαν το δικό μας;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 5 Μαΐου 2021 - 9:45 μ.μ

Από ότι βλέπω τα χρώματα είναι κόκκινο και λευκό στο κυκλάκι/σήμα. Εμείς έχουμε μπλέ με λευκό.