ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Αυτό είναι το διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας που κατέχει ο Τατάρ (pic)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Kαι με αυτό το διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας , υπονομεύει και απειλεί την Κύπρο και τους Ελληνοκυπρίους. Μήπως αρκετά δεν καλοπιάσαμε και πήραμε με το μαλακό τον κάθε φασίστα εγκάθετο της Άγκυρας στην Κύπρο; Αρκετά...Δεν φταίει αυτός οι Ελληνοκύπριοι φταίνε που του το δώσανε.

Πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, με τουρκοκυπριακά μέσα να αναφέρουν και πολλούς άλλους Τ/κ πολιτικούς.

Τον χορό των αποκαλύψεων άνοιξε η εφημερίδα Αβρούπα, με πρωτοσέλιδο το διαβατήριο του κατοχικού ηγέτη.

Σε αντίτυπο του διαβατηρίου που  εξασφάλισε το Σίγμα φαίνεται ότι επίσημη διεύθυνση δηλώθηκε ο «Άγιος Ανδρέας» χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.


 

Η ημερομηνία καταχώρησης έγινε το 2000, δηλαδή, πριν το διάνοιγμα των οδοφραγμάτων, ενώ η έκδοση φέρεται να έγινε κατά πάσα πιθανότητα το 2006. 

Προβληματισμό ωστόσο προκαλεί ο τρόπος εξασφάλισης των διαβατηρίων Τατάρ και Σανέρ:

--"Ο Τατάρ το εξασφάλισε μέσω γνωστών τον Ιούνιο του 2000, πριν ανοίξουν τα οδοφράγματα.

Τότε, όσοι ήθελαν το διαβατήριο το έπαιρναν μέσω γνωστών στοn «νότο»".

 --"Το διαβατήριο του Ερσάν Σανέρ και της συζύγου του το είχαν τότε φέρει Ε/κ συνδικαλιστές που ήταν καλεσμένοι των Τ/κ εκπαιδευτικών στα κατεχόμενα και αναζήτησαν το ζεύγος Σανέρ μέσω του Σενέρ Ελτζίλ".

Ο κατοχικός ηγέτης παραδέχθηκε  την έκδοση διαβατηρίου.  

«Γεννήθηκα πριν το 1974, έχω, αλλά δεν το χρησιμοποίησα. Εάν υπάρχει τρόπος, θα το επιστρέψω. Ο Αναστασιάδης θέλει να πει: «Πήρατε αυτό το διαβατήριο, δηλώνετε υποταγή σε μένα». 

Τόσο ο Τατάρ, όσο και άλλοι Τ/κ πολιτικοί, έκαναν λόγο για αναγκαιότητα, καθώς αυτά τα έγγραφα εξασφαλίζουν ελευθερία διακίνησης και μειωμένα δίδακτρα σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση δεν προτίθεται ν' αρχίσει διαδικασία μαζικής ανάκτησης εγγράφων, ούτε από  Τ/κ πολιτικούς που αμφισβητούν ρητώς την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Μου διαφεύγει το όνομα του εκδότη της Τ/Κ εφημερίδος, όμως θυμάμαι από παλιά την συγκεκριμένη εφημερίδα. Ως γραμμή έχει την προσπάθεια συνένωσης χωρίς τους Τούρκους να κάνουν κουμάντο, κάτι κοντά στο κράτος προ της εισβολής.Αυτό το πλήρωσε ο ο Σενέρ Λεβέντ (βρήκα και το όνομα).Κάπου στην εποχή του Σημίτη - αν θυμάμαι καλά-στην Ελλάδα, του έκλεισαν την εφημερίδα - ή κάτι τέτοιο - και την μετοόνασε σε "Αφρίκα", με την αιτιολογία ότι "αφού η Άγκυρα , οι έποικοι, και οι προσκείμενοι στην Τουρκία συμπατριώτες μου, δεν θέλουν η Κύπρος να γίνει ένα ευρωπα'ι'κό κράτος (Αβρούπα=Ευρώπη),ας ενωθούμε με κάποια άλλη ήπειρο, όπως η "Αφρική"

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα ν 'αναφέρω ότι το "Σίγμα" ήταν από τα λίγα κανάλια , και ειδησιογραφικά πρακτορία που ήταν κατά του σχεδίου Ανάν, και (ξανα-)πήρε εκδίκηση από τους Ανάνες και κάμποσα χρόνια αργότερα, όταν δημοσίευσε τα κονδύλια που μοιράστηκαν στα κανάλια για την υπεράσπιση του σχεδίου Ανάν

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σε σένα φίλε ανώνυμε. Έτσι είναι όπως τα λές. Οι Τ/Κ το έχουν μετανοιώσει σαν τα σκυλιά, που άφησαν αυτόν τον τουρκικό κατοχικό στρατό να τους καταπιέζει και αυτούς τους ίδιους. Πολλοί έχουν αναγκαστεί και έχουν εγκαταλείψει το νησί. Την θέση τους πήραν οι τούρκοι έποικοι από τα βάθη της ανατολής, που φυσικά καμία σχέση δεν έχουν σε τίποτε με τους Τ/Κ.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Χαχαχα!!!

Απλά.....

Αφού είναι πολίτης της ΚΔ και λειτουργεί αποσχιστικα ...ας τον συλλάβουν για προδοσια ανευ δικής και εκτελέσεως.

Αλλά ξέχασα....

Και ο νυν ΠτΔ γνωστός πραξικοπηματιας.... εκλέχθηκε 2 φορές και ο στρατός τον οποίο πρόδωσε τον χαιρετάει σε κάθε ντεμεκ αγγλικη....συγγνώμη ...εθνική επετειο 'ανεξαρτησίας.

Χαχαχα....


Γκοντ σειβ δη κουην!!!!

Και αφτερ σειβ για λοιπές υπηρέτριες λουγκρες.

Θέατρο κάκιστης ποιότητος.


Υγ- τη χρηματοδότηση για την αντι Αναν εκστρατεία κυρίως την παρείχε ο ηγούμενος της Αθωνιαδας Ιερας Μονης της οποίας ξέσπασε και το ομώνυμο αργότερα σκάνδαλο εις αντίποινα.

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A5%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7_%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%82_%CE%92%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF%CF%85


Υγ2- το γκολουμ δεν είχε αλλοιωθεί τόσο στην έκφραση όσο ο εικονιζόμενος από την εξάρτηση του ( στην εδώ περίπτωση το χρημα)


Ευχαριστώ και καλη συνέχεια να έχετε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ποιός θέλεις να τον συλλάβει Ρόκκο;; Οι λούγκρες;;; χα χα χα χα χα σε καλό σου....με έκανες και γέλασα.

Τι γνώμη έχεις για το ψάρεμα;;

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Χαχαχ.....!!!

Μου αρέσει το ....υποβρύχιο.....

Αχαχαχα!!!!!


Το ψάρι να το ψήνεις επαρκώς και από τις δυο πλευρές!!!!
Ταδε έφη ο Αποστόλης ο ψαροντουφεκας.

Το ψάρεμα είναι το αντίστοιχο του "πονοκεφαλου ". Αυτοι είναι οι λόγοι της υπογεννητικοτητας.


Εναλλακτικό...

Γεια σου κούκλα! Τι κάνεις απόψε;
Σε περιμένω όμορφε!
Οφειλω να σε προειδοποιησω κούκλα!
Για ποιο ομορφε;
Κανω μαγικά στο κρεββάτι!!!!
Δηλαδή ομορφε;;;;;
Να! Θα σε γ@@@@ και βζουυπ..... θα εξαφανιστώ!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΡΟΚΚΟΣ : Μου αρέσει το ....υποβρύχιο....

Kαι στις σουπιές το ίδιο.!! Αμολάνε το μελάνι τους και...βζουυπ..... εξαφανίζονται.! χα χα χα χα

Αν κρεμάσουν τους ψαροντουφεκάδες ο Τόλης τζάμπα θα πάει. Αυτός δεν είναι ψαροντουφεκάς, αλλά η Λουγκριτία Βοργία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ΡΟΚΚΟ

https://www.youtube.com/watch?v=099Cmu4cY7Q

Αφιερωμένο με πολύ βζουυπ..... χα χα χα