ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Καθηγητής Γρίβας: “Προσβλητική η πρόταση των ΗΠΑ για τις φρεγάτες” (vid.)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η Αμερικανική πρόταση για τις φρεγάτες είναι προσβλητική για την Ελλάδα. Πιθανώς κάποιοι στις ΗΠΑ προσπαθούν να μας επιβάλλουν πλοία επιπέδου λιμενικού για την άτυπη παραχώρηση του Αιγαίου στην Τουρκία…”(Κ.Γρίβας)....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.!

Εξαιρετικός ο κ.Γρίβας σας είπε ακριβώς αυτά που σας είχαμε πει και εμείς ΕΔΩ ,  και ΕΔΩ ότι δεν θέλουν η Ελλάδα να έχει αξιόλογο ΠΝ διότι πως αλλιώς θα επιτευχθεί ο τελικός τους στόχος που είναι το kazan kazan ή αλλιώς συνεκμετάλλευση ή αλλιώς συνδιάχείριση του Αιγαίου. Στην πραγματικότητα οι Ουσαίοι μας ζητάνε να αφοπλιστούμε εθελοντικά ...Τώρα μας ζητάνε και λεφτά από πάνω.!! Πόσες φορές έχω γράψει εδώ μέσα ότι οι Αμερικάνοι πάντα προδίδουν τους συμμάχους τους;; Από το 2018 το έγραφα ΕΔΩ, και ΕΔΩ ,δεν αφορούσε μόνο τους Κούρδους, αλλά και εμάς. Θα τα πούμε όμως με αυτά τα λαμόγια...όταν θα έρθει η ώρα οι Σίνες να τους επιτεθούν στρατιωτικά.

“Η λογική ότι μπορούμε να τα βρούμε την Τουρκία είναι συλλογική φαντασίωση”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γρίβας, αναπληρωτής καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και διδάσκων Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, μιλώντας στην εκπομπή Western με τον δημοσιογράφο και πρώην ΥΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο.

“Πρέπει να υψώσουμε το ανάστημά μας στην Τουρκία, υπάρχει κίνδυνος να ξεπλύνουμε την Τουρκία στην Δύση, να μην κάνουμε το πλυντήριο της Τουρκίας”, τόνισε. Αναφορικά με την αμερικανική πρόταση για της νέες φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού είπε: “Η Αμερικανική πρόταση για τις φρεγάτες είναι προσβλητική για την Ελλάδα. Πιθανώς κάποιοι στις ΗΠΑ προσπαθούν να μας επιβάλλουν πλοία επιπέδου λιμενικού για την άτυπη παραχώρηση του Αιγαίου στην Τουρκία…”.


 ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Υπάρχει προ πολλού χρόνου, πολύς και απροκάλυπτος τουρκικός δούρειος ίππος εν Ελλάδι έχων ήδη δημιουργήσει και κατοχυρώσει ¨υβριδικά¨ κεκτημένα.
Δυστυχώς Οι έξωθεν διακομματικώς επιβεβλημένοι και εκλογοπαγιδευτικώς νομιμοποιημένοι δημοκρατικοί ταγοί μας έχουν τους εθνικούς των ¨όρχεις¨ αναπτύξει παρά φύσιν, οπισθίως αντί έμπροσθεν. Ώστε το μόνο τους μέλημα,
πέραν του προκλητικού εθνομηδενισμού (αντινατιβισμού) των είναι
το πείσαι και το έθνος δια το συμπεριφέρεσθαι παρομοίως μ' αυτούς
ίνα ο δοσιλογισμός των φαίνηται φυσιολογικός και αναπόφευκτος, η μόνη
δυνατή εθνική πολιτική επιλογή.

Μμ. είπε...


Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΣ

Πάμε προς νέα κρίση: Η Τουρκία βγάζει ερευνητικό στο Αιγαίο - Δείτε χάρτη
Νέα πρόκληση ανήμερα της επίσκεψης Τσαβούσογλου
.........................................................

Άντε με τις υγείες μας.
Φημολογείται ότι θα τρυπήσουν
και του Φλωρούλη τον πάτο.
Το ζητά ο οθωμανικός οργανισμός του τέτοια εποχή.
ΜΟΕ (Μόνο Ομοπούστηδοι Εδώ) λέγεται...