ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Κομμουνιστικό κόμμα Κίνας, Bill Gates, Dr. Fauci, ΠΟΥ, Soros, ίδρυμα Gilead...μια "Γλυκειά" Συμμορία όλοι τους.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Για να κάνουμε μια σύνδεση με όλους τους άμμεσα εμπλεκόμενους στην υπόθεση "κορωνοιός"...όλη η συμμορία σε πλήρη συνεννόηση. Η πρώτη γνωστή περίπτωση του COVID-19 εμφανίστηκε στις ΗΠΑ στην πολιτεία της Ουάσιγκτον στις 19 Ιανουαρίου 2020. Το άτομο που ασθένησε είχε ταξιδέψει για να επισκεφτεί την οικογένεια του στο Γουχάν της Κίνας και είχε επιστρέψει στις 15.
Ο ασθενής τέθηκε αμέσως υπό παρακολούθηση και μετά την επιδείνωση της υγείας του, του δόθηκε επιτέλους ένα φάρμακο που αναπτύχθηκε, το remdesiver.!!
Η έναρξη της θεραπείας ενδοφλέβια με  remdesivir  ξεκίνησε το απόγευμα της 7ης ημέρας και δεν παρατηρήθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες σε συνδυασμό με την έγχυση. Λίγο μετά τη θεραπεία το άτομο ανέκαμψε. Η πολιτεία της Ουάσιγκτον ήταν "τυχερή" που η κλινική  που πήρε τα δείγματα του ασθενή και τα προώθησε στο CDS. Και στην συνέχεια κάτι πολύ πιο "μοναδικό" που ο ασθενής
προτάθηκε για θεραπεία με το φάρμακο remdesivir.!! Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες βρε παιδιά....και στην συνέχεια κοίτα να δεις άλλη μια "σύμπτωση"....στα μέσα Φεβρουαρίου, μια κινεζική εταιρεία άρχισε να παράγει μαζικά remdesivir.!!! Για την ακρίβεια στις 12 Φεβρουαρίου , - 10 ημέρες αφότου ο Τραμπ ξεκίνησε  την απαγόρευση ταξιδιών στην Κίνα .


 "A Chinese drugmaker said it has started mass-producing an experimental drug from Gilead Sciences that has the potential to fight the novel coronavirus, as China accelerates its effort to find a treatment for the widening outbreak."

 Στη συνέχεια, στα τέλη Φεβρουαρίου, ξεκίνησε μια μελέτη στη Νεμπράσκα, για την αξιολόγηση του remdesivir. Μια  ελεγχόμενη κλινική δοκιμή  για την αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας του ερευνητικού αντιιικού remdesivir σε νοσοκομειακούς ενήλικες που είχαν διαγνωστεί με νόσο κοροναϊού  (COVID-19) ξεκίνησε στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα (UNMC) στην Ομάχα. Αυτή ήταν η πρώτη κλινική δοκιμή στις Ηνωμένες Πολιτείες που αξιολόγησε μια πειραματική θεραπεία για το COVID-19, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019 στο Wuhan της επαρχίας Hubei της Κίνας. 

Κοιτώντας πίσω, είναι περίεργο πώς οι γιατροί στην πολιτεία της Ουάσινγκτον γνώρισαν τη χρήση του remdesivir για το COVID-19. Τι πληροφορίες έλαβαν που θα τους οδηγούσαν να δοκιμάσουν αυτό το σχετικά άγνωστο φάρμακο;;;Και πως μπορούσε το φάρμακο να παράγεται μαζικά στην Κίνα πριν ακόμη γίνουν δοκιμές στις ΗΠΑ;;;;Η απάντηση σχετίζεται με την εταιρεία που παράγει το remdesivir την  Gilead Sciences. Η Gilead συνδέεται επίσης με το Wuxi AppTec και τον George Soros σύμφωνα με το WND.
Και ακριβώς ποιος, ή τι είναι το Gilead Sciences; Η Gilead συνεργάζεται με την Wuxi AppTec, μια διεθνή εταιρεία φαρμακευτικών, βιοφαρμακευτικών και ιατρικών συσκευών. Ίσως να ρωτήσει κανείς που βρίσκεται η
Wuxi AppTec, μα φυσικά στην στη Σαγκάη όπου ξεκίνησε από τον Δρ Gi Li και τώρα έχει και  εγκαταστάσεις επίσης στο Wuxi City και στο Suzhou της Κίνας, καθώς και εγκαταστάσεις στο St. Paul, Minnesota, Philadelphia και Atlanta.!!!!Το Wuxi AppTec ανήκει εν μέρει σε κάποιον "Αμερικανό" ονόματι .... George Soros.

Όμως ο κινέζικος κορωνοιός  συνδέεται με τον πρώην ηγέτη του κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος Κίνας , την οικογένειά του και τις επενδύσεις του Soros...επίσης ο Δρ. Fauci έχει διασυνδέσεις με τον Soros....έχουμε και λέμε .... Bill Gates,  Dr. Fauci,  ΠΟΥ, Soros, Κουμουνιστικό Κόμμα Κίνας.!!!
Το άτομο που βρίσκεται πίσω από την προώθηση  του φαρμάκου remdesivir της Gilead είναι ο γιατρός που έχει συνεργαστεί με το ίδρυμα Gilead για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Δρ Fauci.!!Πόσο όμορφα αρχίζει και "δένει" το γλυκό....είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι ο Δρ Fauci, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με τη Gilead, προωθεί έντονα το πιο ακριβό και λιγότερο αποτελεσματικό φάρμακό του, το οποίο έχει ήδη αποτύχει ακόμα και εναντίον του Έμπολα....παρόλα αυτά ο Δρ Fauci συνεχίζει να διαφημίζει αυτό το φάρμακο.!! Η απάντηση βρίσκεται στις διασυνδέσεις του με την Gilead Sciences....τον Soros , τον Bill Gates, τον οργανισμό Π.Ο.Υ και το Κομμουνιστικό κόμμα τη Κίνας.!!

5 σχόλια:

Μπάμπης είπε...

Καί τί θα γίνει με όλη αυτή την βρωμιά; Ποιος θα καθαρίσει τον πλανήτη;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στον πλανήτη φίλε Μπάμπη. Αν θυμάσαι στην μυθολογία μας...είχαμε μια Τιτανομαχία και μια Γιγαντομαχία.!! Έρχεται πόλεμος...και μάλιστα μεγάλος και γενικευμένος.
Η διαμάχη ανάμεσα σε αυτούς τους δύο Βασιλικούς Σεληνιακούς Οίκους έχει καταστρέψει πλανήτες και πλανήτες....δεν έχουν βρομίσει μόνο τον εδώ πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...


πρέπει να απαντήσουμε όλοι μαζί σε μερικά ερωτήματα.

οι συγγενείς όσων απεβίωσαν το επίμαχο διάστημα πήραν αποζημίωση ?

εάν ναι πόσο ?και με ποιόν τρόπο είχαν το δικαίωμα αυτό της αποζημίωσης?

ποιοι τους πλησίασαν για αυτή την πρόταση ?

από που ήρθαν τα λεφτά της αποζημίωσης ?

τελικά πέθανε κάποιος από αυτόν τον πρόστυχο ιό ?

τα πνεύματα μου λένε....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" τελικά πέθανε κάποιος από αυτόν τον πρόστυχο ιό ?"

Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ υπάρχουν νεκροί από τον κορωνοϊό... ο κορωνοϊός δεν είναι η αιτία θανάτου, αλλά το αίτιο ανεξαρτήτως ηλικίας, σε ένα ήδη βεβαρημένο με παθολογικά αίτια και χαμηλό ανοσοποιητικό οργανισμό! Για αυτό και δεν γίνονται νεκροψίες... γιατί θα φανεί ότι ο κορωνοϊός ήταν απλά η σπίθα που ενεργοποίησε την έξαρση της παθήσεως και αιτία θανάτου του ανθρώπου.

Για τα άλλα ερωτήματα σου...για να μπορέσω να σου απαντήσω, θα πρέπει να τα διατυπώσεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Σε ποιούς αναφέρεσαι όταν λες :

" οι συγγενείς όσων απεβίωσαν το επίμαχο διάστημα πήραν αποζημίωση ?

εάν ναι πόσο ?και με ποιόν τρόπο είχαν το δικαίωμα αυτό της αποζημίωσης?"

Εδώ στην Ελλάδα η σε άλλη χώρα;; Αποζημίωση εξ όσων γνωρίζω δεν πήρε κανείς συγγενείς λόγω θανάτου από κορωνοιού....αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Ανώνυμος είπε...


μα εδώ φυσικά ...

η ταρίφα είναι 2000 εφόσον δεχθούν να γράψουν στο πιστοποιητικό covit-19.

μένει να το διασταυρώσουμε.