ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Ω ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΑ...ΤΙ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ.!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Ότι μας διαβάζουν πολλοί είναι γνωστό και σας το έχουμε πει....ότι γράφουν αυτά που εμείς λέμε πρώτοι πάλι μας είναι γνωστό. Διάβασα σήμερα σε ένα εμετικά φιλοκυβερνητικό ιστολόγιο το Liberal (πιο Μητσοτακέικο πεθαίνεις) ένα άρθρο σημερινό 23/5/2020 με τίτλο .." Η στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδας".!! Όπα τι έγινε ρε παιδιά...λέω , εμείς αυτά τα λέγαμε ΠΡΙΝ από αυτούς ΕΔΩ , και ρίχναμε και καντήλια.!  Ένα ολόκληρο άρθρο για την Τουρκία...αυτό μας έκανε η Τουρκία, το άλλο η Τουρκία...και δώσου σύσφιξη σχέσεων η Τουρκία με την Αλβανία, και να αγάπες η Τουρκία με τον Σάρατζ ...και περιμένω να διαβάσω κάποια στιγμή εκτός από αυτά που κάνει η Τουρκία...ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ που αφήσαμε την Τουρκία να παίζει μπαλίτσα μόνη της, και να μας περικυκλώνει;;; Τίποτε ούτε μια λέξη για το ποιος πούστης φταίει...ποιος καριόλης ευθύνεται  που ΑΦΗΣΕ να γίνει αυτή η περικύκλωση.!!

Φυσικά για τους λαθραίους το απόλυτο "όπλο" του Ερντογάν πάλι ούτε λέξη.!! Διότι αν το κάνει θα πρέπει να επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση της ΝΔ που είναι η απόλυτη ΜΚΟ.!!
Ναι είμαστε περικυκλωμενοι....αλλά όχι μόνο απο τους Τούρκους. Είμαστε περικυκλωμένοι από ιούς, αναδρομικές συντάξεις, κόμματα, συνόδους κορυφής Λιμπεράλια , Νεοφιλελέρες, “δομές”, αργόμισθους φοροφάγους, ΚΕΚ, ρομά, “πρόσφυγες”, ΔΥ, φόρους ακατέβατους, Κομματικούς Στρατούς, Τούρκους, μνημόνια... Το καλό είναι ότι είμαστε περικυκλωμένοι “ομοιόμορφα”...Αυτό κι αν είναι πρωτοφανές.!! Το άκρως επικίνδυνο  σχέδιο του Ερντογάν δεν καταλαβαίνει από πανδημίες και ιούς. Πήρε απλά μία ελαφρά αναστολή λόγω κορονοιού. Αλλά είναι ΕΔΩ.

Το σχέδιο του Ερντογάν είναι γνωστό και απλό: Να πλημμυρίσει τα νησιά και την Ελλάδα ολόκληρη με Αφγανούς, Σομαλούς, Πακιστανούς αλλά και με δολοφόνους, μαφιόζους, ακροδεξιούς, Γκρίζους Λύκους και άλλους “κατατρεγμένους πρόσφυγες”.

Το σχέδιο το δικό μας τώρα, είναι επίσης γνωστό και απλό: Με δομές/πόλεις σε όλη την ενδοχώρα να πλημμυρίσουμε τα νησιά και την Ελλάδα ολόκληρη με Αφγανούς, Σομαλούς, Πακιστανούς αλλά και με δολοφόνους, μαφιόζους, ακροδεξιούς, Γκρίζους Λύκους και άλλους “κατατρεγμένους πρόσφυγες” αλλά... ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ...α όλα και όλα...δίχως ομοιομορφία εμείς δεν κάνουμε τίποτε.
Καλά σαράντα.....σε όλους τους "έγκριτους" δημοσιογράφους, που υποτίθεται ενημερώνουν τον κάτοικο της χώρας.!!






Δεν υπάρχουν σχόλια: