ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Μαΐου 2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.. 18 ΕΩΣ 24 ΜΑΙΟΥ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Κίνηση μετ' εμποδίων..θα μπορούσε να έχει τίτλο το άρθρο.
Εβδομάδα κίνησης ...αυτή...και ο Ήλιος στους Διδύμους...από την Τετάρτη 20 του μήνα...
Όλα όμως ακόμη ασαφή και μπερδεμένα...αφού ο Ποσειδώνας τετραγωνίζει Ερμή και Αφροδίτη..
Ύπουλες ενέργειες..πολλές ψευδολογίες...κατά την Νέα Σελήνη στους Διδύμους ...
Ψέμματα που ίσως προκύπτουν από κακή ενημέρωση ή απλώς από υποθέσεις...Τάσεις φυγής...
Ερωτικά μπερδέματα..το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε ισχύ...απλά τώρα ανάδρομη..ότι και στις 3 με 4 Μαΐου...
Επιθυμία να συνδεθείς με κάποιον που εσύ απέρριψες...αλλά χωρίς ξεκάθαρα ντόμπρα λόγια.
Χάος και στα οικονομικά..Δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που δεν γνωρίζεις πόσο θα σου κοστίσουν..
Αυτό θα το μάθεις κατόπιν εορτής..εκεί γύρω στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.
Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο...κάποιοι θα επιτύχουν στόχους και σκοπούς.
Ο Ποσειδώνας αρχίζει να ενεργοποιείται από την Πέμπτη...στάλες βροχής θέματα με το υγρό στοιχείο..αλλάζουν σχέδια..η γη διψά μην το ξεχνάτε..όλα για κάποιον λόγο γίνονται.

Κριοί..
Επικοινωνιακές δραστηριότητες..αρχίζουν για εσάς οι μετακινήσεις...αλλά μέσα απο εμπόδια και καθυστερήσεις..Συμπτώσεις ή ευκαιρίες..να προωθηθούν κάποιες υποθέσεις.Εντάσεις αισθηματικές..τίποτε και με κανέναν που σας περιτριγυρίζει ξεκάθαρο.Νέα Σελήνη..νέοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή σας..
Ταύροι..
Αρκετές προοπτικές στα οικονομικά με τον Ήλιο στους Διδύμους..αλλά η Νέα Σελήνη φέρνει και έξοδα..Περιστασιακές καθυστερήσεις στα αισθηματικά..δεν λαμβάνετε παρά του μη έχοντος!!!
Κάποιες νομικές υποθέσεις..καθυστερούνε και αυτές.Τα μάτια ανοιχτά..σε παγίδες..
Δίδυμοι..
Χρόνια σας πολλά..!!!Σας ξυπνά ο Ήλιος απο τον ύπνο σας..και απο τα όνειρά σας..
Συναισθηματικές επαφές κάτι στα προσωπικά σας..μια επιβεβαίωση...από κάποιον-α που είχατε απομακρυνθεί.Οργανώστε καλά νέα ξεκινήματα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας.Στερήσεις οικονομικών πόρων συνεχίζονται..όπως και παγίδες σε έξοδα..
Καρκίνοι..
Ευαίσθητο το νευρικό σύστημα...πολλά τα εμπόδια...Συναισθηματικά θα χρειαστεί να ξανασκεφτείτε ένα πισωγύρισμα.Υποσυνείδητα...ανασύνταξη σκέψεων...Ψυχραιμία και λογική..Προσοχή στις ιώσεις...φυλαχτείτε ..Σαββατοκύριακο πιο αισιόδοξοι..άν και νοιώθετε την απουσία κάποιου.
Λέοντες..
Ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα να κινηθείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.
Κάποιοι στις σχέσεις ή συνεργασίες συναντάτε πολλές απαιτήσεις από τους άλλους..και αυτό σας δυσκολεύει να προχωρήσετε σε σχέδια που είχατε στο μυαλό σας.Ανατροπές θα υπάρχουν..αλλά και στιγμές για απολαύσεις. Στις εργασιακές συνθήκες θα νιώσετε μπλοκαρίσματα.
Παρθένοι..
Όλο και καλύτερα θα οργανωθείτε στα επαγγελματικά..αυτή την εβδομάδα..Κάποιοι βέβαια παίζουν με την υπομονή σας...και κόντρα στις προσπάθειές σας. Αλλαγές στις συνεργασίες...θέματα με το ταίρι σας προκύπτουν που δεν υπολογίζατε. Σαββατοκύριακο..δουλειά και πάλι δουλειά.
Ζυγοί..
Καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους..τονίζοντας όμως την ανεξαρτησία σας.
Εμποδίζονται λίγο οι κοινωνικές επαφές ή καθυστερούν με την κυβερνήτη σας ανάδρομη.
Προβληματισμοί στην εργασία...ψάχνοντας καλύτερες συνθήκες..Σαββατοκύριακο βρείτε στιγμές για χαλάρωση ..μια εκδρομή με αγαπημένους..θα σας ανανεώσει.
Σκορπιοί..
Ανασυγκρότηση ψυχολογική και οικονομική αυτή την εβδομάδα.Συντηρητικοί βέβαια στις αποφάσεις..κάτι σας φοβίζει..όχι γιατί δεν τολμάτε..αλλά γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμη ευνοϊκές.
Η έκφραση συναισθημάτων μπλοκαρισμένη σε ψέμματα και αλήθειες..Πόσο θα σας βοηθούσε ένας ανιχνευτής ψεύδους..για κάποιο άτομο.Νέες επιδιώξεις υπάρχουν πάντως ..τα σχέδια συνεχίζονται..αλλά τα κρατάτε για τον εαυτό σας.
Τοξότες..
Πολλά συμβαίνουν απέναντί σας...Η συνεννόηση καλή αλλά καθυστερούν οι απαντήσεις στα ερωτήματά σας.Αισθηματικά ότι προωθήθηκε...τώρα εν αναμονή.Προσοχή στα όνειρα...ξημερώματα Πέμπτης..και στην φαντασία.Τα οικογενειακά ζητήματα απαιτούν φροντίδα..Ο τρόπος επικοινωνίας αλλάζει...δεν είναι η απόσταση των δύο μέτρων..είναι η απόσταση του μυαλού. Λάθη στην κρίση σας..μη βιάζεστε..
Αιγόκεροι..
Εξελίξεις στα εργασιακά μετά απο πιέσεις..Πιο πρακτικοί πιο εμπορικοί..υπάρχουν στερήσεις σχετικά με διάφορα θέματα...που εξαρτώνται απο τρίτους.Οι δραστηριότητες κοινωνικά αρχίζουν να επεκτείνονται.Μετά την Τετάρτη υποχωρούν κάποιες δυσκολίες..καλύτερη η αξιολόγηση γεγονότων.
Μη κρίνετε αρνητικά...μπορεί να πιέζεστε ..αλλά θα σας βγεί σε καλό.
Υδροχόοι..
Εύνοια στις σχέσεις σας με τους αγαπημένους..Παραγωγικοί και δραστήριοι..Βέβαια μια ερωτική σχέση περιπλέκεται..αντί να εξελιχθεί..κάποιος κάνει πίσω..Εσείς λίγο εσωστρεφείς..σκέφτεστε αρνητικά...λόγω ευθυνών..Το νέο φεγγάρι σας προκαλεί για νέες εκκινήσεις..κάποιοι θα τολμήσετε..κάποιοι όμως όχι..Σαββατοκύριακο του απολογισμού ίσως σε κάποιο αγαπημένο μέρος..βουνό ή παραλία..
Ιχθείς..
Μάχεστε για τα δίκια σας..αναλαμβάνετε ευθύνες..και βγάζετε προς τα έξω..την ενέργεια που μαζεύατε μέσα σας..τόσες ημέρες. Θετικά όλα γύρω από την οικογένεια.
Μεσοβδόμαδα να είστε επιφυλακτικοί στο τι θα ακούσετε..τι θα σας προτείνουν..
Ο Ποσειδώνας ενισχύει τις παραπλανήσεις του νού..τάσεις φυγής..αποφύγετε ουσίες αλκοόλ...κάτι βραχυκυκλώνει οικονομικά ή ερωτικά..

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Υπάρχουν έρωτες και ξενέρωτες, Έλληνες και Χατζηέλληνες.

Έφυγε το Τσιόδρα, έρχεται το Χατζηγεωργίου, καινοτομίας ένεκα.

Προσοχή, ο φόβος και τα δελτία καθημερινού θανάτου δημιουργούν θέσεις εργασίας και δημοκρατικά αξιώματα.

Ο ιός ήλθε για να μείνη μέχρι που κανείς εξ ημών να μη μείνη.

Το υπουργείο υγείας μετονομάζεται προσεχώς σε υπουργείο του άλλου κόσμου.

Η πεισιθάνατος κυβέρνησίς μας θα πατάξη πάσαν τρομοκρατικήν ενέργειαν αποσκοπούσαν εις την προστασίαν των ανθυγιεινών ανθρωπίνων δικαιωμάτων της χαράς και απολαύσεως της ζωής.

Τελευταία φιλική προειδοποίησις: Οι μη συμμορφούμενοι συλλαμβανόμενοι θα πεθαίνωσιν ισοβίως έγκλειστοι και θα πηγαίνωσι αδιάβαστοι και ακοινώνητοι.


Υ.Γ.

Το ¨χαίρετε¨ ως τρόπος χαιρετισμού προσεχώς αντικαθίσταται
δια του πλέον επικαίρου ¨μη χαίρεσθε, μια μέρα όλοι θα πεθάνετε.¨

Και το ¨χα, χα¨ ξεχάστε το κι αυτό, ¨Χά-ρε Χά-ρε¨, θα το λέτε.