ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Νέα τρέλα των Τούρκων – 100 Σύλλογοι και Οργανώσεις προσφεύγουν σε ΟΗΕ, Ε.Ε. και διεθνή δικαστήρια και ζητούν Κρήτη, Δωδεκάνησα, Δ. Θράκη και το μισό Αιγαίο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Καθόλου νέα τρέλα δεν είναι αυτή των Τούρκων, απλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ζητήσουν και να πάρουν αυτά τα οποία ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ και ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ όλες οι ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και μετά.!! Διότι οι Τούρκοι ζητάνε τα πάντα μέχρι τον 25 μεσημβρινό...για αρχή. Αλλά τα λέγαμε και εδώ στο ιστολόγιο, αλλά και ως σχολιαστές σε άλλο ιστολόγιο - και τότε δεν πίστεψαν τον γράφοντα σε αυτά που τους έλεγε- τώρα όμως θα επιβεβαιωθούμε πλήρως σε ότι λέγαμε ΕΔΩ, ΕΔΩ,και ΕΔΩ.

1)..." Εμείς έχουμε επισημάνει κατά επανάληψη (σε διάφορα μπλογκ) ότι τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας, θα λυθούν εις βάρος της Ελλάδος με πολιτικό τρόπο, με βασικό μοχλό πίεσης τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των νεότερων βασιβουζούκων μουσουλμάνων, που θα αποτελέσουν και την αιχμή της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας εκ δυσμών...αλλά το νερό θα έχει μπει στο αυλάκι για τον 25ο μεσημβρινό. Καζάν – Καζάν."
2) ..." Η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία, είναι μια ιστορία που αρχίζει επίσημα για το ευρύ κοινό από το 1996, με την αλλαγή του δόγματος της Τουρκίας από τον τότε Τούρκο ναύαρχο Γκιουβέν Ερκαγιά με την μυστική διπλωματία για το Αιγαίο...Ο εξαίρετος δημοσιογράφος (αείμνηστος πλέον) Παπαντωνίου Λάμπρος, στο βιβλίο του "Χάνουμε το Αιγαίο", είχε αποτυπώσει ήδη από το 1992, με δεκάδες απόρρητα έγραφα του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Τουρκίας από το 1976 – 1981 και πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως υπουργός Εξωτερικών, με το Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας, παρέδιδε με πολιτικό τρόπο, το ανατολικό Αιγαίο στην Τουρκία."
3)....." Ακριβώς μετά από 10 μήνες από της εκλογές τις 22ας Σεπτεμβρίου 1996, δηλαδή τον μήνα Ιούλιο του 1997, η εκλεγμένη από τον συνήθη καλοπερασάκια μαλάκα που κατοικεί ΑΚΟΜΑ.. στην ευλογημένη χώρα των Ελλήνων, η τότε κυβέρνηση Σημίτη, αναγνώρισε και υπέγραψε την Συνθήκη της Μαδρίτης, ως προέκταση της νύκτας στα Ίμια, όπου ανάμεσα στα άλλα αναφέρεται: ..»Σεβασμό στα νόμιμα, ζωτικά συμφέροντα και ενδιαφέροντα της κάθε χώρας στο Αιγαίο, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για την ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία τους»…Από πότε η Τουρκία απέκτησε ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο, όπου θα πρέπει να τα σεβόμαστε; ;;Μα από τις 8 Ιουλίου 1997! Ως προέκταση των γεγονότων στα Ίμια της 31 Ιανουαρίου 1996.".

ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.!! ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΜΠΑΡΕΜΕΝΗ  5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ...ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.!
Μπορεί να φαίνεται και να φαντάζει αστείο, αλλά η “πρωτοβουλία” 100 συλλόγων και μαζικών οργανώσεων, με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών, να απαιτήσουν την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Αν. Αιγαίου και τη Δ. Θράκη, προσγφεύγοντας μάλιστα σε διεθνή δικαστήρια, στον ΟΗΕ και την Ε.Ε., ακριβώς επειδή έχεις να κάνεις με την Τουρκία και κυρίως το τουρκικό κράτος, είναι πολύ απλά η προβολή των σχεδιασμών του βαθέος κράτους, που κρατάει όμηρο τον Ερντογάν.
Η άποψη αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι η “πρωτοβουλία” αυτή παρουσιάζεται ως πρώτη είδηση από την εφημερίδα Γενί Σαφάκ, επικοινωνιακή ναυαρχίδα του Ερντογάν, που ανήκει μάλιστα στην οικογένεια του γαμπρού του Μπεράτ Μπαϊρακτάρ.
Σύμφωνα με το εκτενές δημοσίευμα, παραπάνω από 100 σύλλογοι και μαζικές οργανώσεις, έχου ετοιμάσει φάκελο και θα προσφύγουν στον ΟΗΕ, την Ε.Ε. και τα διεθνή δικαστήρια, για να διεκδικήσουν εν ονόματι της Τουρκίας την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τη Δ. Θράκη, “περιοχές που κατέχονται παρανόμως από την Ελλάδα”.






Prof. Dr. İlyas Topsakal
Το όλο θέμα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό και επικίνδυνο, καθότι το δημοσίευμα συσχετίζει την “πρωτοβουλία” αυτή με το “Δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας”, το οποίο ακολουθεί πιστά η Τουρκία, για να “αποτελειώσει την κατοχή της Ελλάδας στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο”.
Ενδιαφέρον επίσης είναι το γεγονός ότι η “πρωτοβουλία” ανήκει στον Σύλλογο Αλληλοβοηθείας του Τουρκικού Κόσμου, έναν ρατσιστικό-σωβινιστικό σύλλογου, που επιδιώκει την ένωση όλων των χωρών και των ανά τον κόσμο κοινοτήτων που μιλούν κάποιο τουρκικό ιδίωμα, καθώς και ότι υπάρχει συμμετοχή άλλων εκατό συλλόγων, ενώ στήριξη παρέχει και ο καθηγητής της Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης, Prof. Dr. İlyas Topsakal.
Ο ως ένω καθηγητής δηλώνει στην Γενί Σαφάκ ότι “Αυτή τη δίκη θα την στηρίξουν οι νομικοί του θαλάσσιου δικαίου της Τουρκίας, ενώ σκεφτόμαστε να προσφύγουμε στην Ε.Ε., τα Ηνωμένα Έθνη και τα διεθνή δικαστήρια. Η δική αυτή δεν περιορίζεται μόνο στην Τουρκία, θα την στηρίξουν η ΤΔΒΚ, οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται εκεί, αλλά και σύλλογοι που δρασττηριοποιούνται στο Καζακστάν, την Κιργιζία, το Ουσμπεκιστάν, το Αζερμπαίτζάν και του Τουρκικού Κόσμου. Κατά τον ίδιο τρόπο, έχουμε πολλούς συλλόγους που θα μας στηρίξουν στα Βαλκάνια. Θα συμμετέχουν στην προσπάθεια και τα αδέλφια μας στα Βαλκάνια. Πολύ σύντομα η πρωτοβουλία θα γίνει πράξη”.
Το δημοσίευμα συνεχίζει με αναφορά στα “νομικά επιχειρήματα” πάνω στα οποία θα στηριχτεί η προσφυγή της Τουρκίας, που γίνεται μέσω συλλόγων και μαζικών οργανώσεων. Ο χάρτης είναι χαρακτηριστικός των διεκδικήσεων και των “επιχειρημάτων” της Τουρκίας.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



ΡΕΚΒΙΕΜ


Αφ' ότου εισήλθεν εις την σατανικήν Ε.Ε.
η Ελλάς εγένετο εθελόδουλον κράτος Μ.Ε.Α.
(Ελληνική Δημοκρατία ήτοι κράτος-προτεκτοράτον με ειδικές ανάγκες).

Πόσον δίκαιον είχεν ο ελληνόψυχος ποιητής Α. Κάλβος
ο διαβλέψας από το 1821 την μοίραν του ιδρυθησομένου τότε
ελληνικού προτεκτοράτου όταν έλεγεν:


ΑΙ ΕΥΧΑΙ

Της θαλάσσης καλήτερα
Φουσκωμένα τα κύματα
να πνίξουν την πατρίδα μου
ωσάν απελπισμένην
Έρημον βάρκαν.

Στην στεριάν, στα νησία
Καλήτερα μιαν φλόγα
Να ιδώ παντού χυμένην,
Τρώγουσαν πόλεις, δάση,
Λαούς και ελπίδας.

ΚΑΛΗΤΕΡΑ, Καλήτερα,
Διασκορπισμένοι οι Έλληνες
να τρέχωσι τον κόσμον,
με εξαπλωμένην χείρα
Ψωμοζητούντες.

ΠΑΡΑ προστάτας νάχωμεν...


..................

.....................


ΠΑΡΑ, ΑΙ, όσον είναι
Τυφλή και σκληροτέρα
Η τυραννίς, τοσούτον
Ταχυτέρως ανοίγονται
Σωτήριαι θύραι.

ΔΕΝ με θαμβώνει πάθος
Κανένα.εγώ την λύραν
Κτυπάω και ολόρθος στέκομαι
Σιμά εις του μνήματός μου
Τ' ανοικτόν στόμα.

========================================================================

Αυτή είναι ποίησις ψυχής Ελλήνων αποφασισμένων ηρώων, κύριοι,
που τρομάζει και τους ίδιους τους θεούς
γιατί απευθύνεται γενναίως και άμεσα,
και άνευ μεσολαβητών τρίτων (θεών και αγίων),
εις την συμπαντικήν Δίκην και Νέμεσιν...
ψυχή ηρώων και όχι δημοκρατικών ΛΟΑΤΚΙ
και εθελοδούλων προβατοποιημένων ειδωλολατρών
της εκάστοτε θρησκευτικής αυθεντίας.