ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Η MONOPOLY ΤΗΣ ΖΑΒΟΛΙΑΣ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Θα θυμάστε όλοι όταν είμασταν μικροί που παίζαμε μονόπολη.Το παιχνίδι είναι πολύ προφητικό...και όταν ήμουν μικρός αναρωτιόμουν πάντα ποιος να είναι ο κύριος με το μουστάκι, η πάνω σε ποιόν άνθρωπο στηρίχθηκε αυτός ο χαρακτήρας. Η απάντηση "άστραψε" μέσα στο μυαλό μου όταν διάβαζα τα πόθεν έσχες  των ''πατέρων '' του έθνους. Λοιπόν ο κύριος στην φωτογραφία του παιχνιδιού είναι ο Παπαδημούλης.!!! Με τεράστια ακίνητη περιουσία και εντυπωσιακό portfolio.

Έχει μεγάλη πλάκα αρχικά και μπόλικη οργή στο τέλος, να διαβάζεις κάθε χρόνο τις δηλώσεις πόθεν έσχες όλων αυτών των λαμογιών όπως του ΣΥΡΙΖΑ, όπως των.Παπαδημούλη,Σταθάκη,Τσακαλώτου με τεράστια ακίνητη περιουσία .Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις τις δανειακές υποχρεώσεις του υπουργού ανάπτυξης,Α.Γεωργιάδη, οι οποίες είναι σταθερές κάθε χρόνο,πάνω από 600.000, την ίδια στιγμή που ο κύριος αυτός προειδοποιεί για κατασχέσεις κατοικιών που έρχονται.Όχι των δικών του πάντως. Είναι καταπληκτικό να διαβάζεις το χαρτοφυλάκιο του υπουργού περιβάλλοντος Κ.Χατζηδάκη σχεδόν 1.600.000 και τα εισοδήματα του αναπληρωτή ΥΠΕΞ, Μ.Βαρβιτσιώτη .

Την επόμενη φορά που θα παίξω monopoly θα κάνω τον πακιστανό και θα πληρώνω 5,5 ευρώ το τετραγωνικό όταν η ζαριά θα πέφτει στο σπίτι του συντρόφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: