ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΑΤΟΥ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Κάθισα και παρακολούθησα τι λένε οι διάφοροι "ειδικοί" οικονομολόγοι της τρύπιας δεκάρας...και τα σαπρόφυτα της κυβέρνησης. Παιδιά εμείς εδώ έχουμε τελειώσει... όπως η κότα που δεν έχει κεφάλι, τρέχει χωρίς σκοπό μην γνωρίζοντας το που; Έτσι και εμείς... ακόμα δεν έχει καταλάβει ο βλάκας που κατοικεί στην Ελλάδα, το τι έχουν να του κάνουν ακόμα. Το συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας έβγαλε απόφαση ότι δεν θα βοηθήσει καμία χώρα του νότου και θα εκδώσει η Γερμανία δικά της ομόλογα !!! Γι'αυτό Βενιζέλος και Στουρνάρας είναι σε πανικό....Ειδικά μετά τα μνημόνια με τα αντισυνταγματικά μέτρα ενάντια ακόμη και με το Ευρωπαϊκό αλλά και με το Διεθνές Δίκαιο γνωρίζουν τι έχουν υπογράψει....υποψιάζονται τι τους περιμένει.

Ειδικά με το Υπερταμείο και το Μεσοπρόθεσμο μας έβαλαν στα μνημόνια για χάρη της Γερμανίας και των τοκογλύφων...μας έχουν ρουφήξει όχι μόνο το αίμα, μα κι όλο τον ορυκτό και θαλάσσιο πλούτο δίχως,η Ελλάδα να'χει απολύτως κανένα όφελος.
Στην άνωθεν φώτο βλέπουμε την παρακολούθηση που κάνω  με ενδιαφέρον των κυβερνητικών επιλογών για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης λόγω του ιού. Η αισιοδοξία μου εμφανής...όπως και η τροφή ανάπτυξης που μας προσφέρουν και την οποία κρατώ και γεύομαι.

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Δεδομένου ότι την προδοσίαν των ¨συμφαγωσάντων¨ πολλοί ηγάπησαν,
τον προδότην όμως μηδέ οι συμφαγοπόται και συμπροδόται αυτού.