ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Ιούνιος 2020..μήνας μεταβατικός των εκπλήξεων και των Εκλείψεων.



Γράφει ο Λύκαστρος :

Με τσουγκρίσματα στην ερωτική ζωή ξεκινά ο Ιούνιος...Αφροδίτη ανάδρομη από τους Διδύμους συγκρούεται με τον Άρη από τους Ιχθείς.
Ερωτική διεκδίκηση..χωρισμοί ζήλιες και στην συνέχεια την Πέμπτη 4 του μήνα συναντά τον Ήλιο..αποκαλύψεις ..μοιραίες επιστροφές..ή ξεκόβεις με τον πρώην και πάς σε πιο πρώην..που βρέθηκε στον δρόμο σου..ή και συμφιλιώνεσαι με αυτόν που τσακώθηκες την Τρίτη.
Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη..αλλάξετε την φιλοσοφία της ζωής..αφού όλα γύρω αλλάζουν.
Αφήστε τα πείσματα..με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Άρη..η ζωή είναι να περνάς καλά..και εάν ο Ερμής σε τετράγωνο με Χείρωνα σου θυμίζει αυτόν/ήν που σε πλήγωσε..ό ίδιος ο Ερμής θα σε φέρει σε ξαφνική επαφή..με ένα μήνυμα ή μια συνάντηση..στο εξάγωνο του με τον Ουρανό την Κυριακή..και θα γιατρευτείς κεραυνοβόλα...ίσως είναι ο τύπος σου αυτός που θα συναντήσεις...
Κάτι τέτοια κάνει το σύμπαν και λές Ουρανέ μου έφεξες πάλι!!!!
Από τις 8 και μετά αρχίζουν τα ψέμματα...έως και 22 ..να προσέχετε τι ακούτε!!!
Προσοχή..σε σχέσεις παραμύθια σταχτοπούτες και γοβάκια..κολοκύθια άμαξες..ψευδολογίες και σε κλέφτες...

Πώς θα σου αδειάσουν το πορτοφόλι..δεν ξέρω..αλλά δολοπλοκίες..πολλές..
Στις 11 Ιουνίου και ο Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα..άσε τι περίμενες να γίνει..όλα διαψεύδονται.
Όλοι παραπλανούν..ακόμη περισσότερο στις 13 του Ιούνη..ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα..παρανομίες πολλές στον έρωτα απιστίες στη δουλειά δόλος και κοροϊδία..αλλά και εκπλήρωση φαντασιών εάν δεν χαλάσουν τα υδραυλικά στο σπίτι..ή δεν πλημμυρίσεις και χρειαστείς σίγουρα υδραυλικό..!!!
Ήλιος και βροχή λέγανε παντρεύονται οι φτωχοί...άν και με Αφροδίτη ανάδρομη που πάς σε γάμο ούτε νέα σχέση θα στεριώσει!!!
Στις 16 Ιουνίου..ο Ερμής σε στάση..στον Καρκίνο..Τί περιμένει θα μου πείς!!!
Ετοιμάζει την αναδρομή του στα μισά του Καρκίνου...εκεί να δεις ακυρώσεις..εκδρομών πτήσεων..μετακινήσεων..προβλήματα επικοινωνίας που δεν φανταζόσουν..αλλά και συναισθηματικές πιέσεις..Δεν έφτανε η Ανάδρομη Αφροδίτη και οι άλλοι πλανήτες έχουμε και τον Ερμή..σιγά μην συνεννοηθούμε..εδώ δεν ξέρουμε εάν μπήκαμε στο Καλοκαίρι!!
Εκεί λοιπόν και η επιβεβαίωση..με μια Έκλειψη στον Καρκίνο πάνω στο θερινό Ηλιοστάσιο η επιβεβαίωση..αρχίζει τυπικά το καλοκαίρι.
Κάποιοι θα κλάψουν κάποιοι θα γκρινιάξουν κάποιοι θα βγάλουν όλες τις ανασφάλειες τους..το άγχος και την τρομάρα τους.
Άλλοι πιστεύουν ..άλλα... ενώ άλλοι εντελώς τα αντίθετα...υπάρχει ιός ή δεν υπάρχει..είναι ακόμη εδώ..ή πέταξε για αλλού..χρήση μάσκας ή όχι προφυλάσσει ή δέν!!!
Βρε δε βαριέσαι!!!
Και κάπως εκεί που χαλαρώνεις να και κάποιοι θάνατοι..λυπάμαι που το λέω..σου θυμίζουν ότι κάτι υπάρχει..
Εκλείψεις σε Καρκίνο και Αιγόκερω..ανοιχτές οι πύλες του Άδη..αλλά και πολλά γεννητούρια...!!!
Ο Άρης σε εξάγωνο με Δία δίνει την ανάλογη επέκταση καλών ή κακών..κάποιοι θα δράσουν οικειοθελώς..μαζί και σε εξάγωνο με Πλούτωνα..
Το χρήμα ρέει άφθονο σε κρυφές βαλίτσες τσαντάκια..κάποιοι πλουτίζουν... εσύ μπορεί να χάσεις!!!
Γιατί για να βρει κάποιος χρήματα πρέπει κάποιος να τα απωλέσει!!!Νόμος του σύμπαντος!!!
22 Ιουνίου..και εκεί που έκανες κάποια όνειρα..να και ο Ποσειδώνας ανάδρομος...δες λίγο καλύτερα τι στόχους είχες..προς τα που βαδίζεις..ίσως να αλλάξεις μονοπάτι!!!
Πάμε πίσω σε όνειρα θερινής νυκτός ..ενώ η Αφροδίτη στις 25 αλλάζει πορεία..δοκίμασε όσους πρώην 《ήθελε》για να μην πω όσους 《πρόλαβε》σε Δίδυμους είναι..πολλαπλοί όλοι..και τώρα τεστάρει ξανά εάν θα κρατήσει κάποιον ή θα προχωρήσει μόνη για κάτι καινούριο!!
Στις 28 Ιουνίου..ο Άρης εισέρχεται στον Κριό..δύσκολα για όλους έως αρχές του 2021..θα μείνει εκεί!!!
Ο Άρης είναι η επιβίωση..η αδρεναλίνη η διεκδίκηση..το πάθος το σέξ..η δραστηριότητα...όλων για όλα..
Δυνατή η θέση του ..κυβερνήτης του Κριού και όλου του ζωδιακού μπροστάρης..όλα καλά ...για να ενεργοποιηθούμε..αλλά θα γίνει και ανάδρομος ..
Θα κάνει κάτι τετράγωνα με Κρόνο Πλούτωνα Δία..από τον Αιγόκερω..φέρνοντας πίσω..όλα όσα ζήσαμε στις αρχές τις χρονιάς..με την εμφάνιση του Κορωνοιού. Δεν θα πώ άλλα!!!..
Περπατάμε για καλοκαίρι..
Η πρώτη όψη που κάνει τώρα εξάγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο..εστιάστε στον στόχο..και πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
Ερωτική εύνοια για σχέσεις με διαφορά ηλικίας.δυνατές προοπτικές...
30 Ιουνίου..η μεγάλη όψη Δία Πλούτωνα...είναι η δεύτερη φορά που συναντιούνται..η πρώτη ήταν 5 Απριλίου..τώρα και οι δύο ανάδρομοι..
Θα υπάρξει και τρίτη συνάντηση του Νέου κύκλου στις 12 Νοεμβρίου.Πλούτος και χρήμα..θα κερδίσουν πολλοί. Επενδύσεις...δανειοδοτήσεις..ρυθμίσεις οφειλών..σβησίματα χρεών και προστίμων..αλλά και απώλειες για κάποιους..
Σχέσεις συναισθηματικά εκλεκτικές πάθη και λάθη..γιατί έτσι σας αρέσει!!!
Ο Ήλιος συναντά τον Ερμή ανάδρομο στις 9°..εισέρχεται στα α δεκαήμερα ξανά..ενώ κάνει εξάγωνο με Ουρανό..Αποκαλύψεις..που ούτε φανταζόσασταν..
Ο Ιούνιος κλείνει ήδη επηρεασμένος από την έκλειψη στις 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω..δραματική αλλά ευκαιριακή..Η τελευταία σε αυτό το ζώδιο..όπως και η προηγούμενη στον Καρκίνο..
Οι δεσμοί ήδη στους διδύμους Τοξότες εκεί και οι επόμενες Εκλείψεις.
Έχουμε και τον Κρόνο ανάδρομο να εισέρχεται στον Αιγόκερω...ξανά πιέσεις..ότι και πριν τις 22 Μαρτίου..Αντιδράστε εκεί που πρέπει..όχι μόνο εκεί που σας παίρνει!!!!

Καλό μήνα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: