ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Διαλύεται η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Αποχωρεί και ο Κασιδιάρης!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τα έλεγα πριν χρόνια σε κάποιο ιστολόγιο σαν σχολιαστής για τον βρώμικο ρόλο του χοντρομιχάλη....και τον ρόλο της Χ.Α που ήταν η ναρκοθέτηση του ακομμάτιστου Ελληνικού Εθνικισμού. Το πιο πουλημένο και ξεφτιλισμένο κόμμα της δεκαετίας. Μπήκε  ως "σωτήρας" για να διαλύσει οτιδήποτε εθνικό και ιερό έχουμε...έβαλαν πλάτη στον Σύριζα και στον Καμένο χωρίς κανένα απολύτως δισταγμό. Ήταν το τέλειο άλλοθι για μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσία της στην Βουλή πήγε την χώρα τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω σπέρνοντας εκ νέου τον διχασμό στη νέα γενιά. Κόλλησαν τα κομμούνια το «φασίστα» σε όποιον φόραγε μπλούζα με ελληνική σημαία....λες και ο εθνικισμός ήταν αποκλειστικά υπόθεση της Χ.Α.....άλλοι όμως ήταν αυτοί που έβαλαν τα θεμέλια του εθνικισμού στην Ελλάδα και όχι η Χ.Α. Η ΧΑ τα πρώτα (πολιτικά "ρευστά") μνημονικά χρόνια έπαιξε (και)το ρόλο του αναχώματος,όπως και οι ΑΝΕΛ (με διαφορετικό τρόπο) ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό "ανεξέλεγκτο" πατριωτικό κόμμα/κίνημα που θα πυροδοτούσε σημαντικές εξελίξεις καθώς θα έκοβε μεγάλα ποσοστά από τη ΝΔ.
Οργιάζουν τις φήμες για τον χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα, φαίνεται να είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τη νεοναζιστική οργάνωση.
Μετά τον Λαγό, τον Γερμενή, τον Ηλιόπουλο και τους λοιπούς αποσυνάγωγους, ήρθε τώρα η σειρά του Κασιδιάρη να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και να εγκαταλείψει τον μέντορά του Ν. Μιχαλολιάκο, αναφέρει σε δημοσίευμα του ο Δημήτρης Ψαρράς σε άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Οι νεοναζί λοιπόν της Χρυσής Αυγής φαίνεται να τηρούν κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών περί… κοινωνικές αποστάσεις.
Η είδηση για τον Κασιδιάρη επισημάνθηκε από την ακροδεξιά εφημερίδα «Στόχος» την περασμένη Παρασκευή: «Εντονη φημολογία εδώ και ώρες, ιδιαίτερα στα κοινωνικά δίκτυα περί αποχώρησης Κασιδιάρη από την Χρυσή Αυγή.

Ο Μιχαλολιάκος φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους μυημένους της οργάνωσής του μέσω twitter. Η σχετική ανάρτηση, με ημερομηνία 14 Μαΐου, επαναλαμβάνει όσα είχε πει ο Αρχηγός για την αποχώρηση Λαγού μετά τις περυσινές εκλογές και προσθέτει ότι ισχύουν τα ίδια: «Είχα γράψει αμέσως μετά τις εκλογές: Μια απάντηση σε όσους μιλούν (εκ των υστέρων…) για λάθη. Το μεγάλο μου λάθος που παραδέχομαι ήσασταν εσείς. 14 Μαΐου 2020: Ισχύει!!!».

 ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε,το ότι ξεκάθαρα υπήρχε η χ.α. για να καπελώνει αντιδράσεις είναι δεδομένο.Ήταν σαν το κκε της αντίπερα όχθης.

Αλλά και όποιος νέος,ή και λίγο παλιότερος,έκανε τον ηλίθιο συλλογισμό "αααα οι χρυσαυγίτες κρατάνε Ελληνικές σημαίες και μιλάνε για πατρίδα,άρα όσοι κρατάνε Ελληνικές σημαίες κλπ είναι ομοΐδεάτες τους" ήταν εξαρχής για τα μπάζα και γεννημένος σκλάβος.

ΑΡΡ. είπε...


Ουδέν κακόν αμιγές καλού, αδέλφια.
Ας είμεθα ρεαλισταί και ας μη αυτομαστιγούμεθα.
Εν μέσω γαρ παμβασιλείας και παντοδυναμίας της ευρωκομμουνοπαγκοσμιοποιήσεως, ο εθνικός πολιτικός χώρος ενός, εκ γενετής υπό ξένην προστασίαν κράτους- προτεκτοράτου όπως η ευρώδουλος Ελλάς ίσως δεν ήτο έτοιμος και ικανός του επιτυχείν κάτι καλύτερον της Χ.Α.
Ας κοιτάζωμεν όμως εμπρός και ας διδαχθώμεν από τας αδυναμίας και τα τα λάθη αυτής. Και αντικειμενικώς ας παραδεχθώμεν ότι η Χ.Α., ει και εξ αρχής σκηνοθετημένη και υπονομευμένη, διέσωσεν όμως, έστω και ως καταφύγιον και λύσις εθνικής απελπισίας, και εξέθρεψεν, έστω και δι’ ολίγον, και ακουσίως αν θέλετε, την εθνική φλόγα. Προσέτι υπήρξεν φυτώριον αναδείξεως σημαντικών αγωνιστών του εθνικού χώρου εν οίς και ο κορυφαίος Η. Κασιδιάρης. (Κοιτάξτε μόνο και συγκρίνατε, τί φρικτόν εθνοδοσιλογικόν φυτώριον και λίκνον, (π.χ. Άδωνις, Βορίδης), απετέλεσεν ο έτερος εθνοκάπηλος ΛΑΟπλάνος Καρατζαφέρης...)
Κασιδιάρης λοιπόν και όστις βαίνων προς την ηλικιακήν και πολιτικήν του ωρμότητα φαίνεται συγκεντρώνειν υπέρ πάντα άλλον όλα τα πατριωτικά προσόντα και εχέγγυα του αποβήναι η ηγετική μορφή ήτις θα συσπειρώσει τον κατακερματισμένον εθνικόφρονα πολιτικόν χώρον εις ένα πειστικόν και ανθεκτικόν ιδεολογικώς εθνικόν πολιτικόν σχήμα. Ή τέλος πάντων οιοσδήποτε έτερος αναδειχθείς Κασιδιάρης.
Ο Δήμος Αθηναίων πάντως αποτελεί το μεγάλο προς τούτο πολιτικό πρόκριμα-στοίχημα. (Ερδογάνης και Κιλιτζάρογλου ως δήμαρχοι Κων/πόλεως ξεκίνησαν.) Εκεί παίζεται το μεγάλο πολιτικό παιχνίδι. Και έτσι και εφ’ όσον υπάρξοι ικανή και αναμφισβήτητος εθνική ηγεσία και στελέχη έπονται νομοτελειακώς και οι πολιτικοί χορηγοί επενδυταί- χρηματοδόται ... Δεδομένου ότι, παλαιόθεν και νυν, κακά τα ψέματα, ουκ έπαυσεν ποτέ ισχύειν το του Δημοσθένους εκείνο. ¨Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν δύναται γενέσθαι των δεόντων.¨
Ίσως τώρα, μετά κορωνοϊόν εποχήν, ήγγικεν η ευλογημένη ώρα της νέας εθνικής και απελευθερωτικής, επανεκκινήσεως της Ελλάδος και της ανθρωπότητος.
Θαρσείν όθεν αεί και φρονείν μας ελληνοπρεπώς χρη.

Ανώνυμος είπε...

βρε μαγκα το μαχαιρι σου για να το κουσουμαρεις
πρεπει να εχεις την στοα για να την σκαπουλαρεις

Ανώνυμος είπε...


έχουμε τα αριστερα εξαπτέρυγα ΚΚΕ και τα δεξια ΧΑ.

"και εξέθρεψεν, έστω και δι’ ολίγον, και ακουσίως αν θέλετε, την εθνική φλόγα. Προσέτι υπήρξεν φυτώριον αναδείξεως σημαντικών αγωνιστών του εθνικού χώρου εν οίς και ο κορυφαίος"

Μόνο ως αστείο θα το εκ λάβω .
ή είναι μηπως μας το λες σοβαρά?

ΑΡΡ. είπε...


Μη κρίνατε, άνθρωποι,
πριν ή αυτοκριθήτε.

Προτεινόμενον κάτωθι ως
βοηθητικόν αυτοκριτικής κάτοπτρον:


¨Κομμουνιστής μέχρι να πλουτίσεις..
Δεξιός μέχρι να πεινάσεις...
Αναρχικός μέχρι να γίνεις αρχηγός..
Άθεος μέχρι να έρθει ο αφορισμός !!!¨