ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΕΠΙΤΑΓΗ 11.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Mε ρωτούσε σχολιαστής στις 14 Μαΐου ΕΔΩ πόση είναι η ταρίφα από το κράτος για να δηλωθεί κάποιος θάνατος ότι προήλθε από τον κοροδοιό. Σήμερα έμαθα από δική μου πηγή στην Αθήνα και άτομο εμπιστοσύνης...που εισχώρησε μέσα στο λογιστήριο του γηροκομείου στην Μάκρη και είδε με τα μάτια του την επιταγή, κομμένη κατευθείαν από του Υπουργείο Υγείας .Του την έδειξε άτομο που δουλεύει εκεί....το κράτος έδωσε 11.000 ευρώ για να αποδοθεί ο θάνατος του ηλικιωμένου ατόμου, -που πέθανε από βαθειά γηρατειά- στον κορονοιό.!!
Μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ψιλό γαζί....για αυτό και τα κοπρόσκυλα γυρνούσαν σε μέρη που δήθεν υπήρχαν κρούσματα χωρίς μάσκες, χωρίς γάντια και συνωστισμένοι ο ένας πάνω στον άλλο. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΕΦΕΡΝΑΝ ΛΕΦΟΥΣΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η επόμενη έρευνα θα πρεπει να γίνει για τον γερμανό που πέθανε στην Κρήτη.

Γιατί ήταν σε μεταλλικό φέρετρο

Τι έκανε στο Ηράκλειο

Γιατί τον έθαψαν στο Ηράκλειο και όχι στην Γερμανία

Γιατί αρνήθηκε να τον παραλάβει η χώρα που τον γέννησε.

Αυτά..και αλλά χίλια παραμύθια θα βγουν ..

Ρωτάω τι μετέφερε ο Γερμανός
Στο νησί

Μμ. είπε...


Απλά φαίνεται ότι η Κρήτη θέλει κι αυτή τον Γερμανό της!
Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Γιατί ήταν σε μεταλλικό φέρετρο "

Σε φέρετρα από μόλυβδο έθαβαν τους νεκρούς από το Τσέρνομπιλ , για να περιοριστεί η ραδιενέργεια του σώματός τους. Με δεδομένο το γεγονός ότι ήταν και καθηγητής Φυσικής...έρχεται και δένει το "γλυκό".