ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Ορίστηκαν διοικητές στις 32 δομές φιλοξενίας προσφύγων της ηπειρωτικής Ελλάδας

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ας έχουν υπόψιν όλοι αυτοί οι προδότες των Αθηνών ότι αυτό που κάνουν είναι η μεγαλύτερη αθλιότητα και προδοσία απο το 1922 έως σήμερα. Το να αποικίζουν την Ελλάδα με τα μουσουλμανικά στίφη από Ασία και Αφρική...θα το βρουν μπροστά τους. Η Αθήνα και τα μεγάλα αστικά κέντρα είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ....από τις ορδές των πολύ επικίνδυνων λαθρομεταναστών , ανάμεσα στους οποίους υπάρχει τεράστιος αριθμός εντεταλμένων τζιχαντιστών απεσταλμένων απο τον Ερντογάν. Ο οποίος πλέον σε ΟΛΗ την Ελλάδα έχει έτοιμα ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ - όταν θα έρθει η ώρα να έρθουμε σε πόλεμο με την Μογγολοτουρκία- και όλη η επικράτεια της Ελλάδος να βρεθεί στο έλεος του πολέμου των ανταρτών πόλεων.!! Αυτός είναι ο στόχος και η στρατηγική των Τούρκων , να κάνουνε τον πόλεμο ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.! Τις οποίες θα ισοπεδώσουν.!! Μέσα σε 3 εβδομάδες και μόνο η Αθήνα μπορεί να γίνει ερείπια, διότι ο Αστικός Πόλεμος μέσα στις πόλεις δεν επιτρέπει ούτε ανάπτυξη του Στρατού, ούτε επέμβαση από την αεροπορία για να εξολοθρεύσει τους τζιχαντιστές, ούτε χτυπήματα από το πυροβολικό.!
Αυτό που θα υπάρχει θα είναι, ανατινάξεις...χαρακώματα...βανδαλισμοί....φόνοι...και σε αυτό θα έχουν για βοήθεια όλη την ανθελληνική στρατιά των "αλληλέγγυων"  του Σόρος με το μέρος τους. Και μην νομίζετε ότι αυτό είναι σενάριο φαντασίας...διότι όλοι αυτοί οι Σομαλοί που έρχονται εδώ...στην Σομαλία τραγουδάνε και τον τουρκικό εθνικό ύμνο μαζί με τον δικό τους.!! Μέσα στην πόλη η απειλή έρχεται από παντού. Κάθε δρόμος, κάθε γειτονιά μπορεί να γίνει ένα μικρό θέατρο επιχειρήσεων. Οι μονάδες είναι συνήθως διασκορπισμένες, αποκομμένες. Βρίσκεστε διαρκώς σε συνθήκες «μονομαχίας», για αυτό και η παρουσία του άμαχου πληθυσμού αποτελεί κομβικό σημείο. Οι κάτοικοι γίνονται συνήθως θύματα, ορισμένες φορές όμως συμμετέχουν στις συγκρούσεις – εκ περιτροπής, ξεχωριστά ή ταυτόχρονα. Ξεχάστε την μορφή πολέμου όπως την ξέρατε μέχρι σήμερα. Από τα βουνά και τα απομακρυσμένα σημεία, έρχεται σταδιακά μέσα στις πόλεις.!!
Με απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, ορίστηκαν διοικητές σε 32 υφιστάμενες δομές προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η απόφαση αυτή «συμβάλλει στην ανάκτηση του διοικητικού ελέγχου των δομών από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς η διοίκηση ασκείτο, έως σήμερα, από διεθνείς οργανισμούς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις».
Οι διοικητές θα αναλάβουν την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας των δομών φιλοξενίας και θα επιφορτιστούν με την επίδοση συνολικά 40.000 αποφάσεων ασύλου (εκ των οποίων το 80% εκδόθηκαν μέσα στο 2020 και 20% σε προγενέστερα έτη). Με αυτόν τον τρόπο, θα προχωρήσει ουσιαστικά η αποσυμφόρηση των δομών. Η θητεία τους θα είναι ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης.

Θα ακολουθήσει η πρόσληψη και τοποθέτηση άμεσα σε δομές 150 συμβασιούχων, που έχουν ήδη επιλεγεί, για τρεις μήνες. Επιπλέον, προχωρούν οι διαδικασίες για την περαιτέρω στελέχωση των δομών, μέσω των διαγωνισμών που θα προκηρύξει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για συμβασιούχους ορισμένου χρόνου για τρία έτη, με δυνατότητα ανανέωσης και για μόνιμο υπαλληλικό προσωπικό.
Παρατίθενται παρακάτω τα ονόματα των διοικητών:
1. ΔΟΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΚΙΜΩΝ ΠΑΡΑΣΧΟΥ
2. ΔΟΜΗ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ
3. ΔΟΜΗ ΛΟΥΤΡΑ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ
4. ΔΟΜΗ ΒΕΡΟΙΑΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
5. ΔΟΜΗ ΒΟΛΟΥ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΛΙΔΗ
6. ΔΟΜΗ ΔΟΛΙΑΝΩΝ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
7. ΔΟΜΗ ΔΡΑΜΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ
8. ΔΟΜΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΑΧΑ
9. ΔΟΜΗ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΛΑΔΗΜΑΣ
10. ΔΟΜΗ ΘΗΒΑΣ: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΙΓΓΛΕΖΗΣ
11. ΔΟΜΗ ΚΑΒΑΛΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΕΜΜΟΣ
12. ΔΟΜΗ ΚΑΤΣΙΚΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΣ
13. ΔΟΜΗ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΝΑΣ
14. ΔΟΜΗ ΚΥΛΛΗΝΗΣ: ΝΑΜΠΙΛ ΙΩΣΗΦ ΜΟΡΑΝΤ
15. ΔΟΜΗ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ; ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
16. ΔΟΜΗ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΠΑΡΗΣΗΣ
17. ΔΟΜΗ ΛΑΥΡΙΟΥ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΟΥΝΗΣ
18. ΔΟΜΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
19. ΔΟΜΗ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ: ΗΛΙΑΣ ΡΕΝΤΙΦΗΣ
20. ΔΟΜΗ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ: ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΤΡΕΓΚΑΣ
21. ΔΟΜΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΛΟΣ
22. ΔΟΜΗ ΣΕΡΡΩΝ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ
23. ΔΟΜΗ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ: ΜΑΡΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΟΥΤΣΙΚΟΥ
24. ΔΟΜΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ
25. ΔΟΜΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΕΝΗΣ
26. ΔΟΜΗ ΠΥΡΓΟΥ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΧΡΗΣ
27. ΔΟΜΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΆΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ
28. ΔΟΜΗ ΣΙΝΤΙΚΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
29. ΔΟΜΗ ΕΛΑΙΩΝΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
30. ΔΟΜΗ ΣΧΙΣΤΟΥ: ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
31. ΔΟΜΗ ΑΤΤΙΚΟΥ AΛΣΟΥΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΝΟΥ
32. ΔΟΜΗ ΔΙΑΒΑΤΩΝ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΣΙΟΥΚΑΣ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Προσθέτουμε πάλι ονόματα στις λίστες δοσιλόγων , δομή 4 , 14 , 29 έχω απορίες με τα επώνυμα . Όσοι ξέρουν από τις άλλες περιοχές ας μας ενημερώσουν και για άλλους . Τα στίφη που είναι στην Αθήνα είναι πλέον ασυγκράτητα αριθμητικά και μόλις βρεθούν οπλισμένα τέλος. Τώρα επεκτείνουν το πρόβλημα παντού . Το θέμα είναι ότι ακόμα τα βλέπουμε μόνο ένα 40%. Οι άλλοι θα ξυπνήσουν μόνο με πείνα και μαχαίρι . Τα σώματα ασφαλείας θα ξυπνήσουν μόνο όταν θα πέφτει πάνω τους η χιονοστιβάδα αλλά θα είναι αργά για να την γλιτώσουν . Ισχύει ότι οι Αμερικάνοι κατέστρεψαν τις καλλιέργειες σιτηρών στην Συρία ? Καλημέρα .