ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 24 Μαΐου 2020

“H τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα είναι κέντρο κατασκοπείας της τουρκικής ΜΙΤ”

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Kαι να ήταν μόνο η τούρκικη πρεσβεία κέντρο κατασκοπίας καλά θα ήταν. Διότι αυτό είναι και λογικό και αναμενόμενο. Δεν είναι όμως αναμενόμενο, να παίρνουν ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ γυναίκες πολλά πολιτικά στελέχη σε καίριες θέσεις , όπως ο Ευάγγελος Καλπαδάκης , ο οποίος ήταν διπλωματικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελλάδας (είπατε τίποτε;;) του Chipra ....και ζούσε τον "ερωτά" του  με Τουρκάλα διπλωματικό – κόρη Τούρκου ανώτατου αξιωματικού – διαπιστευμένη στην πρεσβεία της γείτονος στην Αθήνα. Ο κ. Καλπαδάκης συζεί μάλιστα με την εν λόγω κυρία. Η το άλλο τραγικό, την νύχτα των Ιμίων ο Σημίτης παρέπεμψε τον αρχηγό της ΕΥΠ στον...Μαντέλη με την Τουρκάλα γυναίκα.!!!! Έναν άνθρωπο που χρηματίστηκε απο τον Χριστοφοράκο....και η γυναίκα του ήταν συγγενής του...Ντεμιρέλ.!! Την βραδιά των Ιμίων...κύριοι και κυρίες, οι Τούρκοι γνώριζαν...τα πάντα.!! Έχουν "φυτευτεί" δίπλα σε άντρες με σημαντικές πολιτικές και στρατιωτικές θέσεις γυναίκες...Τουρκάλες, Αλβανίδες, Γερμανίδες, Εβραίες.....οι οποίες ελέγχουν , κατευθύνουν και μαθαίνουν τα πάντα.!!
Σύμφωνα με τον αντικαθεστωτικό Τούρκο δημοσιογράφο Abdullah Bozkurt, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής της μεγαλύτερης εφημερίδας της Τουρκίας, ΖΑΜΑΝ, που έκλεισε το καθεστώς Ερντογάν λόγω των σχέσεών της με τον Γκιουλέν, η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα έχει καταστεί άντρο κατασκοπείας της ΜΙΤ.
Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος παραθέτει και σχετικά επίσημα απόρρητα έγγραφα, με τα οποία πιστοποιείται η παράνομη δράση της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών στην πρωτεύουσα της Ελλάδα, κατά παράβαση διεθνών συμβάσεων.
Τα έγγραφα εκθέτουν εκτεταμένες, παράνομες και εχθρικές δραστηριότητες που διεξάγονται από Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ και διπλωμάτες σε μια χώρα του ΝΑΤΟ. Οι μυστικές επιχειρήσεις, μολονότι στοχεύουν σε μέλη της του Κινήματος Γκιουλέν, αποτελούν παράνομες και εχθρικές πράξεις και δημιουργούν μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας για την Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί αν η ΜΙΤ διεξάγει επιχειρήσεις μια για τον έλεγχο και χειραγώγηση των αλλοδαπών που μας στέλνει το τουρκικό κράτος παράνομα, και τώρα για την παρακολούθηση Τούρκων υπηκόων που καταδιώκονται από το καθεστώς Ερντογάν, τότε θα πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής κάποιος να περιμένει να μην διεξάγει επιχειρήσεις και σε θέματα που αφορούν την καρδιά της εθνικής άμυνας και ασφάλειας της πατρίδας μας.
Σύμφωνα με το πρώτο απόρρητο έγγραφο με ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου 2020, της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας, ο σταθμός κατασκοπείας της ΜΙΤ στην Αθήνα υπέβαλε ένα ενημερωτικό έντυπο 39 σελίδων στις 7 Φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με το οποίο εντόπισε εκατοντάδες Τούρκους πολίτες που κατέφυγαν στην Ελλάδα για να ξεφύγουν από τις πρωτοφανείς διώξεις του καθεστώτος Ερντογάν.
Οι πληροφορίες που αποκτήθηκαν παράνομα από τις μυστικές υπηρεσίες διαβιβάστηκαν στην αστυνομική υπηρεσία, η οποία προσπάθησε να κρύψει την ταυτότητα της πηγής και να τις παρουσιάσει ως αποδεικτικά στοιχεία σε δικαστήρια εναντίον ανθρώπων που διώκονται για σχέσεις με τον Γκιουλέν.
Η 39 σελίδων έκθεση περιέχει τις λεπτομέρειες σχεδόν 300 ατόμων που κατάφεραν να περάσουν στην Ελλάδα για να αποφύγουν τη φυλάκιση με τεχνητές κατηγορίες για τρομοκρατία και άλλα εγκλήματα στην Τουρκία, όπου το κράτος δικαίου έχει ουσιαστικά ανασταλεί και υπόκεινται σε βασανιστήρια και κακοποίηση στα κέντρα κράτησης και τις φυλακές.
Υπογραμμίζεται ότι είναι αδιανόητο μυστική υπηρεσία της γειτονικής χώρας να συλλέγει ανενόχλητα πληροφορίες για 300 άτομα, με μυστικές επιχειρήσεις κατασκοπείας που διεξάγει στην πατρίδα μας. Ας ελπίσουμε και πάλι ένας ξένος να μας συνεγείρει, για να πράξουμε το αυτονόητο και να υπεραπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα.
ΠΗΓΗ: Infognomon

Δεν υπάρχουν σχόλια: