ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 10 Μαΐου 2020

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΕΙΝΑΙ...."no man's land ".

Γράφει ο Λύκαστρος :

Και ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να περιορίσει τις κινήσεις των κατοίκων της χώρας, αφήνει να έρχονται ανενόχλητοι συνεχώς καινούργιοι μουσουλμάνοι λαθροέποικοι. Άλλη μια βάρκα με λαθραίους έφτασε στην Λέσβο..και θα έπρεπε να αναρωτηθεί ο κάτοικος της χώρας ΓΙΑΤΙ αυτό το πάθος των λαθραίων με την Λέσβο;; Σίγουρα υπάρχουν και άλλα νησιά...που και αυτά είναι κοντά με την Τουρκία, αλλά η Λέσβος είναι το Νο 1 στις προτιμήσεις τους.!! Αυτό μας δείχνει ότι υπάρχουν απώτερα σχέδια για την Λέσβο...και τα οποία σχέδια πρέπει να βοηθήσουν ώστε να εκπληρωθούν τα πολιτικά λαμόγια των Αθηνών. Ποια είναι όμως αυτά τα σχέδια;;


Τα απώτερα σχέδια της ΝΤΠ για τη Λέσβο, αποκαλύπτονται από πολλές  δηλώσεις Ευρωπαίων πολιτικών όπως  του ανώμαλου, πανηδονιστή, Υπουργού Εξωτερικών της Αυστρίας Κούρτς, για μετατροπή της μαζί με την Λαμπεντούζα, σε στρατόπεδο κράτησης προσφύγων. Η αναρρίχηση του συγκεκριμένου στο Υπουργικό αξίωμα, η οποία τον κατέστησε τον νεαρότερο Υπουργό στην Ευρώπη, υποστηρίχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από ιδρύματα της "democracy alliance" του Σόρος.
Ο σχεδιασμός προβλέπει την σταδιακή μετάπτωση, όχι μόνο της Λέσβου αλλά και όλων των νήσων που αποτελούν στόχους των λαθρεμπόρων, σε καθεστώς "no man's  land ". Το οποίο θα οδηγήσει σε σταδιακή απόσπασή τους από την Ελλάδα και ανάληψη του ελέγχου τους από τον υπό σύσταση Ευρωπαϊκό Στρατό, ο οποίος θα αναφέρεται στο ΝΑΤΟ.
 Η αιτιολογία θα στηριχθεί στην παραδοχή, ότι παραμένοντας σε μία τέτοια " buffer zone ", οι πρόσφυγες δεν θεωρούνται ως εισελθόντες σε Ευρωπαϊκό έδαφος και άρα δεν δικαιούνται ασύλου η επικουρικής προστασίας από τις Ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που θα οδηγήσει σε περιορισμό των ροών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: