ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Χημικά σε κατοίκους της Μαλακάσας που αντιδρούν στη δομή μεταναστών (vid.)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :  Στην ελληνική αστυνομία προφανώς δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο κόσμος βράζει εναντίων τους.....ΕΔΏ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ.!! Εδώ θα "πέσουν" πολλά κεφάλια μόλις τελειώσει το ανθελληνικό κρατίδιο που παράτυπα αποκαλείται ΕΛΛΑΣ.!! Οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί συνεχίζουν να εξυπηρετούν τα νεοταξίτικα σχέδια της κυβερνήσεως και να βοηθούν στον αποικισμό της πατρίδας, χωρίς να έχουν απαιτήσεις, παρά μόνο τον μηνιαίο μισθουλάκο τους... πολύ μεγάλη προδοσία για τόσα λίγα χρήματα! Το ιστολόγιο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ ένα έχει να πει σε κάθε ένστολο στρατού και αστυνομίας......ΔΕ ΦΘΑΝΕΙ ΜΌΝΟΝ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΤΟΥ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΚΙ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ;; 
Σημείωση :   Τόσο η Τουρκία, όσο και η Ελλάδα, δηλαδή οι δυο χώρες που εμπερικλείουν το Αιγαίο (το Άγιο Δισκοπότηρο), αργά η γρήγορα θα πέσουν στην αγκάλη της Ανατολής... ο Χώρος ενοποιηθεί, οι Έλληνες θα επανέλθουν.. το Πελασγικό Άργος θα επανασυσταθεί έναντι του Αχαϊκού Άργους, και θα διαδραματίσει σπουδαιότατο ρόλο στις επόμενες δεκαετίες. Και τότε θα γίνει χοντρή εκκαθάριση....σε όλες τις δομές του ανθελληνικού κράτους. Όπως στρατός και αστυνομία. 
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα την Κυριακή, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του hotspot στη Μαλακάσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, τα επεισόδια ξέσπασαν ανάμεσα στην αστυνομία και σε κατοίκους του Δήμου Ωρωπού.
Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας πως αποτελεί υγειονομική βόμβα η δομή για την περιοχή, λόγω και του κορονοϊού. Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι επιχείρησαν να αποκλείσουν προσωρινά την κυκλοφορία στην εθνική οδό, αλλά τους εμπόδισαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο αυτή τη στιγμή βρίσκεται μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. η οποία έχει κάνει χρήση χημικών.


ΠΗΓΗ 

2 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

"αργά η γρήγορα θα πέσουν στην αγκάλη της Ανατολής"

Λύκαστρε,μπορείς να πεις κάτι παραπάνω γι'αυτό;

Ανώνυμος είπε...



Δημήτρη διαβάσει τα παρακάτω .
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/03/blog-post_28.html

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/03/blog-post_90.html

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/03/blog-post_28.html

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/03/blog-post_66.html