ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ.!!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Βγήκε ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος , και κάλεσε για συγκρότηση κοινού μετώπου για την προστασία της πρώτης κατοικίας.!!
Άργησαν να ξυπνήσουν εμείς τα λέγαμε ΕΔΩ και ΕΔΏ πριν καιρό. Το σχέδιο που έχει ήδη μπει σε εφαρμογή από τους δανειστές και τραπεζίτες σε ότι αφορά την πρώτη κατοικία, αλλά ξύπνησαν αργά.
Να δω πως θα αντιδράσουν όταν και αυτοί ακούσουν το ίδιο που άκουσα και εγώ από τα πλέον επίσημα χείλη ..." Οι πλειστηριασμοί θα γίνουν οπωσδήποτε σύμφωνα με την οδηγία του 2010 και θα πάψει η προστασία της πρώτης κατοικίας" γιατί είναι και μνημονιακή υποχρέωση πλέον. Ο εκβιασμός των δανειστών ωμός :


 " Η προχωράτε όπως έχετε συμφωνήσει ή βγείτε από την ΕΕ και γίνετε Τουρκία" .
Νομοθετήματα παρέκκλισης από την συγκεκριμένη οδηγία δεν γίνονται πλέον αποδεκτά, ήδη καθυστερήσατε 10 έτη...
Λυπάμαι που το λέω έτσι κυνικά αλλά "είναι αργά για δάκρυα Στέλλα..." και όχι μόνο για την κύρια κατοικία. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη πλέον....και θα τελειώσει σε ολοκαύτωμα.

Δυστυχώς δεν τρέφω καμία ελπίδα αποφυγής του μοιραίου πλέον Την Ελλάδα την αφήσανε να καταστραφεί επίτηδες.!! Η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη, ακόμα και να διαλυθεί η Ευρώπη θα μας βρεί αυτό καταχρεωμένους, με ξεπουλημένους τους εθνικούς πόρους, χωρίς βασικές υποδομές και χωρίς άμεση πρωτογενή παραγωγή και με ένα κράμα πολυπολυτισμικότητας τύπου Βαβέλ.


6 σχόλια:

Ιωάννης είπε...


Μακάρι να μας άφηναν να γίνουμε Τουρκία, αλλά οι καριόλες δεν μας αφήνουν. Ξέρουν πολύ καλά το γιατί. Η Τουρκία αυτή τη στιγμή είναι μιά οικονομικά αναπτυγμένη χώρα δεν είναι η Τουρκία του 2007 και σαφώς δεν είναι μιά οικονομικά υπανάπτικτη χώρα όπως η Ελλάδα, η οποία δεν παράγει ούτε καπότες!!! 'Αλλο αναπτυγμένη και άλλο αναπτυσόμενη. Δεν είναι το ίδιο. Η Τουρκία παρά τα οικονομικά "προβλήματα" που αντιμετωπίζει, όπως θέλει η ίδια να να δείχνει προς τα έξω ότι αντιμετωπίζει, αλλά και όπως την παρουσιάζουν οι διάφορες δημοσιογραφικές πουτάνες των διεθνών μέσων μαζικής εξημέρωσης, κάνει εξαγωγές που αγγίζουν το ποσό των 180 δις!!! Γιά πάμε πάλι : 180 δις! Ποιά προβλήματα;;; Ποιός Θανάσης;;; Μην αναφερθούμε επίσης στην πολεμική της βιομηχανία που γαμεί και δέρνει και που στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη... Εμάς οι "σύμμαχοί" μας, μάς έχουν προορισμένους γιά να φάμε χοντρή τσαπού! Εάν δεν μπορούμε να την αποφύγομε, τουλάχιστον να την απολαύσουμε...

https://www.youtube.com/watch?v=rf35H3QN8_A

ΑΡΡ. είπε...


Η Τουρκία εξελίσσεται οικονομικώς εις Κίναν της Μεσογείου. Πώς έγινε αυτό; Απλά βάσει εθνικού αναπτυξιακού σχεδίου και δια των ¨υλικών¨ της Δύσεως όπως και η Κία (επενδύσεις τεχνολογία, πολύ εύκολο αυτό εις εποχήν παντοδυναμίας του απλήστου παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου.)
Η παράδοσις εστί παράδοσις και αυτό δε το ξεχνά η τελευταία αυτοκρατορία του αιγαιομεσογειακού χώρου όπως κάτι άλλα ισλαμολάγνα ρωμιογιουσουφάκια.
Και μετά η επιτυχία ανοίγει την όρεξιν της προόδου.Το μόνο τρωτό της γείτονος η έμφυτος ανατολίτικη αλαζονεία και απληστία της. (Άνοιξε πολλά συγχρόνως πολεμικά μέτωπα - ίσως εντέχνως εις αυτά οδηγηθείσα παγιδευτικώς υπό των μεγάλων δυνάμεων - και ίσως αυτό αποβή η αχίλλειος πτέρνα της.)
Δεν είναι τυχαίο ότι όλα σχεδόν τα μεσογειακά κράτη, ακόμα και το Ισραήλ συνησπίσθησαν εναντίον της ενώ ορισμένα προσεχώρησαν ήδη εις το νεοθωμανικόν δόγμα της ή σπεύδουν επωφεληθήναι ως και η δίβουλος, ύπουλος και αεί καιροσκόπος Ιταλία (όρα Βυζάντιον...)
Τρέχει η Γαλλία μήπως προλάβη την γιγάντωσιν αυτής όπως και αι Η.Π.Α. η Κίνα. Θα προλάβωσι; Το μέλλον δείξει.
Όσο δια την υπό μακροχρόνιον ήδη ευρω-αποικιοκρατίαν τελούσαν Ελλάδα έχει χάσει ήδη αρκετά τραίνα πλην όμως και πολλά μέλλουσι να περάσουν ακόμα.
Ευτυχώς τίποτα μέχρι τώρα δεν έχει κριθή και αποκρυσταλλωθή.
Αρκεί να συνετισθώμεν και να προετοιμασθώμεν καιροφυλακτούντες έστω
και για το τυχόν μοιραίον ολίσθημα του μεγάλου αντιπάλου.

ΑΡΡ. είπε...


Παροράματα:

.... όπως ανεπτύχθη και η Κίνα

.... όπως και αι Η.Π.Α. την Κίνα.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡ : .... όπως ανεπτύχθη και η Κίνα
.... όπως και αι Η.Π.Α. την Κίνα.

Οι Χαζάροι διεθνιστές Εβραίοι βρίσκονται πίσω από το οικονομικό θαύμα της Κίνας...την βοήθησαν με χρήμα και τεχνολογία.!! ΡΟΤΣΙΛΝΤ...Bill Gates, Soros, Κουμουνιστικό Κόμμα Κίνας.!!!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Καθόλου παράξενο λοιπόν το τεχνολογικό θαύμα των γενιτσαρομογγόλων.
Αντιγραφή από δυτικούς, δυτικούς αντιγραφείς των αρχαίων Ελλήνων.
Ο αντιγράψας του αντιγράψαντος όπως και ο κλέψας του κλέψαντος και οικονομήσαντος.
Έτσι και την φυλή Παπούα έξεστι γενέσθαι τουρκικό όπως και το γερμανικό και το σινικό θαύμα.
Ευκολάκι, σκονάκι. Έ, Λύκαστρε; Πάμε για θαύμα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Ευκολάκι, σκονάκι. Έ, Λύκαστρε; Πάμε για θαύμα;

Ναι αγαπητέ Αρρίων...για αυτό προσπαθούμε για αυτό το θαύμα.! Δεν ενσαρκωθήκαμε αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή στον πλανήτη για να δούμε την πατρίδα μας να διαλύεται.!! Όλοι τα έχουν αντιγράψει από εμάς....μόνο που δεν τα έχουν ΟΛΟΚΛΗΡΑ. Και αυτά που έχουν ελάχιστα τα καταλαβαίνουν.