ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Κυβέρνηση κομπίνας: Δείτε πώς “μαγείρεψαν” τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και πολλαπλασίασαν τα ποσά μέσα στην καραντίνα! (έγγραφα)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ακόμα δεν είδατε τίποτε από την κυβέρνηση των "Αρίστων" του Κούλη.!! Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η απόλυτη ΜΚΟ...φουσκώνει τους λογαριασμούς στους Έλληνες, για να πληρώνουν την ΔΩΡΕΑΝ  Δ.Ε.Η των λαθραίων. χαχαχα Αυτά είναι γνωστά κόλπα και τακτικές...Τίποτα καινούργιο!!! Εδώ και 200άρια χρόνια μας κυβερνούν οι ίδιες κλίκες,  από τότε που δολοφόνησαν το Ι.Καποδίστρια.
Απίστευτα υψηλούς λογαριασμούς έλαβαν χιλιάδες καταναλωτές της ΔΕΗ μέσα στην πανδημία! Μάλιστα, σύμφωνα με πολλές καταγγελίες που φτάνουν στο Candiadoc, οι λογαριασμοί έφταναν ήδη με ληγμένη ημερομηνία στα σπίτια.
Οι καταναλωτές είδαν με έκπληξη να καλούνται να καταβάλλουν διπλάσια, τριπλάσια ή και τετραπλάσια ποσά από αυτά που συνήθως πληρώνουν!
Τί ακριβώς έχει συμβεί;
Ας πάρουμε – εντελώς ενδεικτικά- έναν λογαριασμό από όσους μας έχουν στείλει πολίτες. Αναφέρεται σε συνταξιούχο των 500 ευρώ που ζει μόνος του στο σπίτι του και υπάρχει μια γυναίκα να τον φροντίζει.

Μέχρι τώρα συνήθως οι λογαριασμοί δεν ξέφευγαν το δίμηνο πάνω από 120 – 180 ευρώ. Ο προηγούμενος “πέταξε”, στην καρδιά του χειμώνα, στα 250 €. Αλλά θεωρήθηκε υπερβολικός.
Και να, τώρα, ο λογαριασμός που ήρθε στα… 770 ευρώ! Με τις ίδιες συνθήκες, τα ίδια δεδομένα, για έναν άνθρωπο που ζει μόνος και τον φροντίζει μια γυναίκα!

Τα ίδια δεδομένα; Λάθος!
Από τις 7 Ιουλίου 2019 άλλαξε η κυβέρνηση και επέστρεψαν οι “άριστοι” του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ε, λοιπόν, οι υπέρογκοι λογαριασμοί που λαμβάνουν εκπρόθεσμα και μέσα στην καραντίνα χιλιάδες καταναλωτές, είναι εκκαθαριστικοί από …. τις 13 Ιουλίου 2019 μέχρι και τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2020!

Σε άλλους λογαριασμούς που έχουμε στα χέρια μας αλλά δεν έχουμε την άδεια της ανάρτησης, η εκκαθάριση γίνεται για τον τελευταίο χρόνο!
Και μάλιστα πρόκειται για αναδρομικούς εκκαθαριστικούς λογαριασμούς που αφορούν όχι στην αξία του ρεύματος αλλά σε διάφορα περιβαλλοντικά τέλη, όπως φαίνεται στον λογαριασμό! Μάλιστα, από τα 770 ευρώ, τα 638 είναι η αναδρομική αξία των περιβαλλοντικών τελών!

Και, επιπλέον, για να καταλάβουμε την έκταση του προβλήματος, από τους λογαριασμούς αφαιρούνται με μερικές εκατοντάδες € που οι πολίτες έχουν πληρώσει ήδη! Για παράδειγμα, ο συγκεκριμένος λογαριασμός θα ήταν επιπλέον 390 ευρώ, άρα θα έφτανε τα… 1160 €! Δηλαδή ΔΕΗ ήθελε πάνω από δυο συντάξεις του συγκεκριμένου ανθρώπου!

Προφανώς αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων στην Ελλάδα, αυτή που θεωρούσε τη ΔΕΗ πτωχευμένη, ώστε να την πουλήσει φτηνά σε ιδιώτες, και μετά μάζευε τις επιπλέον εισφορές των καταναλωτών και έκανε πολυδιαφημισμένες “δωρεές” σε μάσκες… Τις ίδιες μέρες που ξετίναζε τον προϋπολογισμό των ελληνικών νοικοκυριών…
Κυβέρνηση της κομπίνας…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: