ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

'Άκουσα πολύ προσεκτικά την ανακοίνωση ιδρύσεως νέου κόμματος από τον Ηλία Κασιδιάρη - αν και άργησε 10 ολόκληρα χρόνια-.  Αυτό που κατάλαβα είναι  η επιθυμία του ίδιου είναι η δημιουργία ενός κόμματος σε αναλογία των ανερχόμενων εθνικιστικών κομμάτων της Ευρώπης, τα οποία υποστηρίζονται από εγχώρια και διεθνή οικονομικά συμφέροντα (όπως και τα διεθνιστικά κόμματα, φυσικά). Με άλλα λόγια  Ηλία, αν θες να διαδραματίσεις κάποιο σοβαρό ρόλο στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό, πρέπει να έχεις ισχυρή παρασκηνιακή υποστήριξη. Όμως από την άλλη  Ηλία , να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι  οι υποστηρικτές σου θα έρθει η στιγμή που θα ζητήσουν  ανταλλάγματα..!!

Και μια και ζήτησες Ηλία την συνδρομητική υποστήριξη των Ελλήνων στην ιστοσελίδα που δημιούργησες , προκειμένου να χαράξετε μαζί τα σχέδια και την πορεία του νέου σου κόμματος, θα ήθελα να σου προτείνω να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο με τον Ρένο Αποστολίδη. Νομίζω αν ακούσεις αυτά που λέει ο Ρένος, θα ωφεληθείς τα μάλα , και θα συνεχίσεις παρακάτω με διαφορετικό "αέρα". Διότι αυτά που λέει ο Ρένος Αποστολίδης θα πρέπει να προβληματίσουν κάθε Έλληνα....για το πως πρέπει να συμπεριφερθούμε από εδώ και μετά....ως έθνος.


1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Συστάσεις προς ένα αναθεωρητικό επαναστάτη πολιτικό:

Άρθρωσι νέου πολιτικού λόγου ήτοι λόγια λακωνικά, λίγα και ουσιαστικά συνοδευόμενα από πράξεις και ει δυνατόν ακολουθούντα τις πράξεις.
(Ο κόσμος έχει κουρασθή από τον ξύλινο, ξενοδουλικό, ευρωλάγνο και αριστεροδυστοπικό, εθνοπροδοτικό λόγο του και νεοαριστερισμού και νεοφιλελευθερισμού.)

Επιλογή στελεχών σοβαρών και δημοφιλών εκ του διαδικτυακού κυρίως χώρου (επιστήμονες, διανοούμενοι, στρατιωτικοί, δημοσιογράφοι, ερευνηταί , προσωπικό καταξιωμένων ιστολογίων κ.λ.π.)

Σαφείς πολιτικές θέσεις επί επειγόντων θεμάτων εθνικής επιβιώσεως χωρίς τυμπανοκρουσίες ήτοι επί: δημογραφικού, μεταναστευτικού, μέτρων οικ. αναπτύξεως, εθνικής παιδείας, (όπως σχολικά βιβλία,γλώσσα, κατάργησι των μαθητικών εκλογών ή ίδρυσι ξένων πανεπιστημιακών παραρτημάτων εν Ελλάδι δια να μένουν εδώ οι Έλληνες φοιτηταί και το φοιτητικό συνάλλαγμα), εθνικής στρατηγικής, εξωτερικής πολιτικής κ.λ.π.

Σοβαρότης, τιμιότης, ειλικρίνεια, φιλοπατρία.

Τα υπόλοιπα εις την πορείαν.