ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ Γ@ΜΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Σήμερα ξύπνησα "ορεξάτος"....και σκεφτόμουν ότι αυτοί οι δύο μας έχουν γαμήσει και το παρόν αλλά και το μέλλον μας.! Ο πρώτος κωλυσιεργούσε έξη  μήνες  το πουλημένο τομάρι, να μας φέρει στο και πέντε. Να λήξει το πρόγραμμα, για να μπορέσουν να κλείσουν τις Τράπεζες. Μας φλόμωσε στο ψέμα, ο πρακτορίσκος της CIA, και παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας. Θα μου πεις ...

Αποστολή εκτελούσε ο επαγγελματίας καταληψίας, που του είχαν αναθέσει, αυτοί οι οποίοι τον χειρίζονταν, από μαθητή Γυμνασίου, με τον ίδιο τρόπο που χειρίζονταν και τον πάτρωνά του, τον Αλαβάνο. Ο οποίος τον επέβαλλε στο κόμμα, με μόνη περγαμηνή, τη θητεία του σαν Προέδρου του δεκαπενταμελούς. (Βλακωδώς όπως αποδείχτηκε, καθώς θεωρούσε, ότι μέσω αυτού, θα συνέχιζε να ελέγχει το κόμμα.) Τζάμπα ο αγώνας που έκανε, για να τον βοηθήσει να επικρατήσει της παλιάς πουτάνας, του Κουβέλη. Δυστυχώς και για τους δύο, η πρεσβεία είχε άλλα σχέδια.


Και ο άλλος ο σημερινός (άλλος πρακτορίσκος και αυτός)  αποστολή του, ήταν και είναι να καταστρέψει τελείως την οικονομία της Ελλάδος, ώστε να μην υπάρχει άλλος τρόπος να ορθοποδήσει, παρά μόνο με 5 Μνημόνιο και τέλος με το κούρεμα του χρέους. Το οποίο, θα εξανάγκαζε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης, να εγγράψουν ζημίες στους προϋπολογισμούς τους και θα έδινε την ευκαιρία στους Μεγάλους Οίκους της απέναντι πλευράς του Ατλαντικού, να αρχίσουν τις υποβαθμίσεις και στις Αξιότιμες Αγορές, να ανεβάσουν τα επιτόκια δανεισμού στα ύψη.

Πράγμα, που θα "εξανάγκαζε" το θείο Σαμ, να στείλει πάλι το Ιππικό (με τους ίππους φορτωμένους δολλάρια αυτή τη φορά), να σώσει τους Ευρωπαίους Συμμάχους του. Οι οποίοι όμως, θα έπρεπε σε αντάλλαγμα, κάτι να δώσουν και αυτοί για εγγύηση. Ψιλοπράγματα. Ότι δίνει τώρα η Ελλάδα στην Ευρώπη.Αντίπαλος σε αυτό το σχέδιο, ήτανε μόνο το Γερμανικό Καθολικογενές μεγαλοαστικό κατεστημένο των Βαυαρών του Νότου, που δεν είχε καμμία διάθεση, να εκχωρήσει ότι του έχει απομείνει από τον πολιτικό και οικονομικό έλεγχο της χώρας του και της Ευρώπης στον Αμερικανό σερίφη. Ένα κατεστημένο, που αντιπροσωπεύεται στην Γερμανία, από ποιόν άλλο; Τον δόκτωρα Schaeuble. Ο οποίος μπορεί να είναι ένα αναίσθητο ναζιστικό τομάρι, αλλά τουλάχιστον, παλεύει για να μην παραδώσει την πατρίδα του σε ξένα χέρια.

Εκείνο που δεν έχει καταλάβει και αυτός και οι νεοναζί υποστηρικτές του, είναι ότι ο Αμερικανός, όσο και αν φαίνεται να έχει εξευγενιστεί, δεν έχει αποβάλλει ποτέ, τη νοοτροπία του κατακτητή της Άγριας Δύσης. Αν αφήσει το άλογό του έξω από το σαλούν για πότισμα και βγαίνοντας δει κάποιον να προσπαθεί να το κλέψει, δεν θα το σκεφτεί πολύ. Πρώτα θα βγάλει το εξάσφαιρό του, θα κάνει τον κλέφτη σουρωτήρι και μετά θα του ζητήσει το λόγο.

Στην προκειμένη περίπτωση, άφησε το χωράφι του (την Ευρώπη) στο Γερμανό για να του το φυλάει, με αντάλλαγμα να παίρνει μερίδιο από τη σοδειά. Όμως, ο άπληστος αμετανόητος Ναζί Γερμανός, κοίταξε να του φάει το χωράφι.

Κάτι τέτοια, δεν τα συγχωρούν οι διάδοχοι του Billy the Kid. Και δυστυχώς για τον Schaeuble , Αγκέλω και Γερμανία και τους υποστηρικτές τους, μάλλον δεν θα αργήσουν να τους βγάλουν και άλλα άπλυτα στη φόρα. Αν δεν βρεθεί κανένας ακόμα "σαλεμένος", που αυτή τη φορά δεν θα αστοχήσει.

Ήδη, η ξαφνική "αφύπνιση" και στροφή της Γαλλίας, δείχνει ότι το Αφεντικό ξαναμοιράζει ρόλους. Και ο ρόλος της Γερμανίας αυτή το φορά, δεν θα είναι πρωταγωνιστικός. Απλώς, θα αναβαθμιστεί η Πολωνία και θα την αντικαταστήσει. Σε μία Ευρώπη όμως, που θα είναι τρία, τέσσερα κομμάτια με ένα ομαδάρχη το καθένα. Σίγουρα Γαλλία, σίγουρα Πολωνία και πιθανώς Ιταλία η Ισπανία. Ώστε κανείς να μην τολμήσει, ούτε να ξανασκεφτεί, να κλέψει το οικόπεδο που οι τίμιοι πιονέροι, έστησαν ολόκληρο Παγκόσμιο Πόλεμο για να το απαξιώσουν και να αναγκάσουν τους λαούς του, να το βγάλουν για πώληση. Άλλωστε, το πλήρωσαν με το σχέδιο Μάρσαλ.

Υ.Γ Για την ώρα το "καμάρι" της αδελφομάνας ετοιμάζεται να δώσει το μισό Αιγαίο στους Τούρκους...χωρίς να πέσει ούτε μια πιστολιά.


2 σχόλια:

Μμ. είπε...




ΝουΔονυφίτσες, Πασοκόφιδα και Σία, αρχαία προδοτόσογα και νέα εθνοπροδοσία,
και άγιος ο αντιθεός του Τσιόδρα!

Να ψοφούσε ο άγιος Πέτρος, να πηδούσαμε (τρόπος του λέγειν) κι εφέτος...

Προσδοκώ ανάστασιν του Ηρακλέους γιατί από κάποιες εστημένες άλλες
(σεσημασμένα ήγουν σημαδεμένα τραπουλόχαρτα) πεπροκόψαμεν.

Μπάμπης είπε...

Όταν κάηκαν 100 άνθρωποι στο Μάτι, πήγε ο καριόλης μετά από μία στημένη παράσταση να συμπαρασταθεί φορώντας άσπρο πουκάμισο.Όταν υπέγραψε την προδοτική συμφωνία τών Πρεσπών, πάλι άσπρο πουκάμισο.Οταν υπέγραφε μνημόνιο, άσπρο.Πάντα
στα άσπρα .Η μοναδική φορά που ντύθηκε μαυροπουκαμισάς ήταν όταν έχασε τις εκλογές στις 7/7/19 ο άχαστος. ...Άχεστος θα
πάει.Αυτά όσον αφορά τα σημειολογικά πού έχω παρατηρήσει.Αν μπορείς Λύκαστρε βάλε τις σχετικές φωτογραφίες του από τις σχετικές περιόδους, έτσι μόνο για να μην ξεχάσουμε.
Τώρα για τον ιό Μητσοτάκη, τιμάει το όνομα, τους Γερμανούς φίλους του, την λέσχη του, τους λαθραίους τους διαπλεκόμενους τους μίζενς τους.,. τους... Όλους τούς τιμά.Εκτός από τους Έλληνες πού καταπολεμά.

Υ.Γ1 Τό σπίτι στο Μαράθι αν δεν κάνω λάθος έχει 7 καμπινέδες.Νοικιάστε το τουλάχιστον σε λαθραίους,να παίρνετε κανένα φράγκο.Αμαρτία δεν είναι; Ξενοίκιαστο, άδειο εσείς που είστε τόσο πονόψυχοι;
Τουλάχιστον 30 άτομα θά μπορούσαν να χέζουν άνετα.

ΥΓ2.Το φαντάζεστε να σκάσουν αυτοί μαζί.Θα βρωμίσει ο τόπος.
Ή μήπως θα ξεβρωμίσει.