ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

“Kύριε Μητσοτάκη δεν είστε μεσίτης συμφερόντων ξένων εταιριών”- Ανάρτηση-κόλαφος για τις κυνικές δηλώσεις του πρωθυπουργού στην γερμανική Bild

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Οι Μητσοτάκηδες ήταν πάντα υποτελείς γερμανοτσολιάδες.....Οι Γερμανοί ήταν ανέκαθεν, φίλοι της Αγίας Οικογένειας....
Σάλο έχει προκαλέσει η απίστευτα κυνική δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην γερμανική εφημερίδα Bild, όπου εμφανίζεται ως ντίλερ συμφερόντων, “πουλώντας” στους Γερμανούς το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων, από τις οποίες θα απολυθούν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι “θα βρουν κάτι άλλο να κάνουν”!.
«Κλείνουμε όλα τα ανθρακωρυχεία μας στη βόρεια Ελλάδα, νωρίτερα από τη Γερμανία. Συνεπώς, μέρος των χρημάτων θα διατεθεί για τη στήριξη της πράσινης μετάβασης σε μια ολόκληρη περιφέρεια της Ελλάδας, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον άνθρακα και θα πρέπει πλέον οι κάτοικοί της να βρουν κάτι άλλο να κάνουν. Και, βεβαίως, θα επωφεληθούν και γερμανικές εταιρείες».

Με μια ανάρτηση της- κόλαφο στο Facebook, η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, αποκαλεί ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη “μεσίτη ξένων συμφερόντων”.
Η ανάρτηση
«Ο κ. Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στην Bild, δήλωσε με μεγάλη χαρά, πως με το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων στην Δυτική Μακεδονία, θα επωφεληθούν Γερμανικές εταιρίες! Για τα οφέλη που θα έχει η Ελλάδα και η Δυτική Μακεδονία δεν έκανε καμμιά αναφορά , γιατί απλά, δεν υπάρχουν οφέλη για την Ελλάδα και τη Δυτική Μακεδονία από την πολιτική που ο ίδιος ασκεί.
Να του υπενθυμίσουμε ότι είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας και όχι μεσίτης συμφερόντων ξένων εταιριών.»

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Ρωμηοί μουλάρια,
ψηφίζετε ζαγάρια,
τους γερμανοτσολιάδες
και τους τουρκοπαπάδες,
την δρακουλογενιά,
του έθνους την κατάρα,
την σάρα και την μάρα,
την σατανοσπορά!

(Αλλά τα θέλει και το ορθόν υμών.)