ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 1 Μαΐου 2021

ΘΑ ΕΥΧΗΘΏ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΘΑ ΕΥΧΗΘΏ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
 
ΕΊΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΛΕΟΝ ΌΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΘΕΜΕΛΙΏΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΌ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ...
 
ΤΟ ΆΤΟΜΟ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΆΘΕ ΤΟΜΈΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ , ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΆ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΥΠΌ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΉ ΕΝΟΣ ΑΟΡΆΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΣ ΕΠΊ 14 ΣΥΝΑΠΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ....
 
ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ....
ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΌΤΙ ΑΥΤΉ Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ, ΕΦ ΌΣΟΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ...
 
ΕΊΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΔΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΜΑΣ ΈΝΑΝΤΙ ΚΆΘΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥΣ, ΑΠ ΌΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΉ ΠΡΟΈΡΧΕΤΑΙ... ...
 
ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ, ΕΥΘΙΚΡΙΣΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ...
 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΆΣΣΕΙ Η ΑΛΗΘΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΦΥΣΙΣ ΤΟΥ..

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή Ανάσταση αγαπητέ Λύκαστρε κ συναναγνώστες ! Πραγματικά ζούμε κ θα ζήσουμε κοσμοϊστορικά γεγονότα για την ανθρωπότητα. Τόσος ο όγκος της πληροφόρησης κ δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια απ'το ψέμα. Θλίβομαι για την κατάντια μας, μα ελπίζω να λάμψει η ΑΛΉΘΕΙΑ !!!
Μια απλή ελληνίδα μητέρα που σε διαβάζω καθημερινά. Π ΤΣ.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Πολυ καλα τα λες Λυκαστρε αυτο ειναι και το βασικο ερωτημα που πρεπει να απαντησει ενας ανθρωπος στον εαυτο του, αν θελει να μεινει ελευθερος η μια ζωη σκλαβος?
Αναρωνω απο covid στο σπιτι πλεον και σκεφτομαι τι θα μου ελεγαν ολοι αυτοι οι λογικοι που χασανε τα μυαλα τους εδω και 14 μηνες οπως ειπες.
Κατ αυτους θα επρεπε τωρα να συρθω στα αρχιδια του Μητσοτακη να κλαιω γονατιστος να μου κανουν το εμβολιο να σωθω να εχω χρονο να γινω ενα παρταλι της ζωης να παρακαλαω για δουλεια για βολτες σπιτια κλπ αγαθα.
Η καταγωγη μου και οι ανθρωποι που με μεγαλωσαν μονο ενα πραγμα μου εμαθαν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μεχρι το τελος του κοσμου μονο αυτο μπορει ο ΕΛΛΗΝΑΣ ολα τα αλλα ειναι τοξικα για το ειναι του.
Ευχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αλλα με αγωνες γιατι δεν χαριζεται σε κανενα πρεπει να την κερδισουμε παλι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με την ευχή όπως η ΑΙΔΩΣ και Η ΝΕΜΕΣΙΣ επιστρέψουν τάχιστα,

Ορφικός Ύμνος ΝΕΜΕΣΕΩΣ

Ὦ Νέμεσι, κλήιζω σε, θεά, βασίλεια μεγίστη, πανδερκής, ἐσορῶσα βίον θνητῶν πολυφύλων· ἀιδία, πολύσεμνε, μόνη χαίρουσα δικαίοις, ἀλλάσσουσα λόγον πολυποίκιλον, ἄστατον αἰεί, ἣν πάντες δεδίασι βροτοὶ ζυγὸν αὐχένι θέντες· σοὶ γὰρ ἀεὶ γνώμη πάντων μέλει, οὐδέ σε λήθει ψυχὴ ὑπερφρονέουσα λόγων ἀδιακρίτωι ὁρμῆι. πάντ᾽ ἐσορᾶις καὶ πάντ᾽ ἐπακούεις, {καὶ} πάντα βραβεύεις· ἐν σοὶ δ᾽ εἰσὶ δίκαι θνητῶν, πανυπέρτατε δαῖμον. ἐλθέ, μάκαιρ᾽, ἁγνή, μύσταις ἐπιτάρροθος αἰεί· δὸς δ᾽ ἀγαθὴν διάνοιαν ἔχειν, παύουσα πανεχθεῖς γνώμας οὐχ ὁσίας, πανυπέρφρονας, ἀλλοπροσάλλας.

ΚΙΜΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλή ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους σας. Καλή φώτιση σε όσους δεν έχουν αντιληφθεί ότι ,αν είναι να περιμένουν την οποία Ανάσταση τους ,αυτή θα ρθει μόνο από τους ίδιους.

Μ' αρέσει ο Χριστός σας. Δεν μ' αρέσουν οι χριστιανοί σας.
Οι χριστιανοί σας... είναι τόσο διαφορετικοί από τον Χριστό.»
(Μαχάτμα Γκάντι)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ήρθε καί τό πλήρωμα του χρόνου να δούμε τους καραμανλικούς δεξιούς να χαιρετιούνται και να λένε με νόημα.... καλή Ανάσταση..χα χα χα μέρα που είναι να κάνω και κανένα αστειάκι.

ΑΡΡ. είπε...



... Και υπ' όψιν τούτο λάβατε, οι χριστιανοί: Ο Χριστός δεν υπήρξε χριστιανός...

( Ινδός σοφός.)