ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Στην πραγματικότητα οι Ουσαίοι μας ζητάνε να αφοπλιστούμε εθελοντικά ...Τώρα μας ζητάνε και λεφτά από πάνω.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εάν σας πέφτει βαριά η όλη διαδικασία μπορείτε και να παραιτηθείτε, λαμόγια της φωτογραφίας. Οι Αίγυπτος πήρε ASTER 30. Οι Αμερικανοί δεν αποδεσμεύουν SM2 BLK3C. Τι περιμένετε; Ή βάλτε τετραπλό camm er στις belharra μαζί με τους aster 30 ή βάλτε τον aster 30 στις Αγγλικές και Ολλανδικές φρεγάτες.

Το ναυτικό το έχουμε καταρχήν για να διασφαλίζει την ασφάλεια της χώρας ΜΑΣ και μετά όλα τα άλλα...η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο στην ανατολική Μεσόγειο και να αγκαλιάσει ΚΑΙ την Κύπρο μας...για να το πετύχει αυτό χρειάζεται και τα κατάλληλα αμυντικά "εργαλεία"...

Οι αποφάσεις για το ναυτικό μας θα δείξουν και προς ποια κατεύθυνση οδεύουμε στο άμεσο μέλλον: μια χώρα κυρίαρχη, ισχυρή, ασφαλής και με σημαντικό ρόλο στην περιοχή, ή μια χώρα κλαρινοκαζίνο, περιορισμένης κυριαρχίας, που θα λιβανοποιειται μέχρι τελικής εξαφάνισης από τον χάρτη.

Είναι πάντως τραγικό μια κοινωνία με ναυτική παράδοση αιώνων, να "ζητιανεύει" δεξιά και αριστερά για πλοία, αντί να παράγει τα καλύτερα στον κόσμο και να εξάγει κιόλας... φταίνε ξεκάθαρα τα κόμματα και οι συνδικαλιστές των προηγούμενων δεκαετιών...μας άφησαν γυμνούς να τρέχουμε. Κάθε σοβαρή χώρα αποφασίζει για το ναυτικό της εξοπλισμό με βάση επιχειρησιακά και στρατηγικά κριτήρια...μόνο στις μπανανίες σαν εμάς συμβαίνει το αντίθετο.

H κυβέρνηση Biden στην προσπάθεια της να τραβήξει πάλι την Τουρκία στο μαντρί έχει επιλέξει να μην δώσει όπλα στην Ελλάδα που θα προσφέρουν ποιοτική υπεροχή έναντι της Τουρκίας.  Στην πραγματικότητα οι Ουσαίοι μας ζητάνε να αφοπλιστούμε εθελοντικά ...Τώρα μας ζητάνε και λεφτά από πάνω.!!

Το μαφιόζικο τουρκικό κράτος με την βοήθεια των Ουσαίων προσπαθεί με διάφορους τρόπους να μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα περιορισμένης κυριαρχίας με μειωμένο γεωπολιτικό στίγμα..και κάποιοι στην Αθήνα, στο όνομα της δήθεν "ειρηνικής συνύπαρξης" το αποδέχονται...ας προσέχουν μην ξυπνήσουν στη φυλακή...


Αν οι "ελληνικές" "διευθύνουσες ομάδες" έχουν δεχθεί ηγεμονικό ρόλο του κράτους μαφία στην περιοχή, θα πρέπει να γνωρίζουν τι συνέπειες θα έχει αυτό για τους ίδιους αλλά και για την χώρα ολόκληρη..η τράπουλα ξαναμοιράζεται στην περιοχή μας και εμείς στέλνουμε αντιφατικά σήματα.Αν κάποιοι στο state department θεωρούν πως θα φέρουν πίσω την Τουρκία πιέζοντας την Ελλάδα να γίνει χώρα περιορισμένης κυριαρχίας και καφετζής, τότε θα απογοητευθούν και θα απογοητεύσουν.

Θα αφήσω τους Σίνες να σας ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ στην κυριολεξία λαμόγια.!  Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Η χώρα μας πρέπει να προετοιμάζεται και για τα χειρότερα δυνατά σενάρια με το κράτος μαφία στα ανατολικά....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ας προσέχουν μην ξυπνήσουν στη φυλακή." Αστειεύεσαι έτσι; Στα ρετιρέ των υπουργείων θα ξυπνήσουν κι αυτοί και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.
"Στέλνουμε αντιφατικά μηνύματα". Σόρρυ μεγάλε αλλά τα μηνύματά μας είναι ξεκάθαρα: είμεθα αυτοευνουχισμένη Ξεκολάνδη, έλα να πάρεις..., εδώ το φρέσκο... Και τα στέλνουμε από το '96. Στα Ίμια παραδόθηκε η χώρα στην πρεσβεία. Θυμάσαι η πρεσβεία να την έδωσε πίσω;
"Μαφιόζικο τουρκικό κράτος". Σε σχέση με ποιο; Με το "κράτος δικαίου" της Ελλάδας; Ή της δύσης; Αγνή πρέζα παράγει η Τουρκία. Τα χημικά κουμπιά είναι ολλανδικά και γερμανικά.
Στα όνειρά μου ένας τρελός Ερντογανίδης της εδώ μπάντας, επανδρώνει μια μπανιέρα με τα τσουτσέκια της φωτογραφίας και τα στέλνει στο Καστελλόριζο να ναυμαχήσουν τους Τούρκους. -Μα ξέρετε, εχμ, κύριε πρόεδρε, δεν διαθέτει αντιαεροπορικά και ναι, όπως αντιλαμβάνεστε... -Όχι δεν αντιλαμβάνομαι, μπορείτε να γίνεται σαφέστερος; -Πιθανότατα είναι ακατάλληλα για... -Τι ακατάλληλα, είναι η τζίφρα σου αυτή στην αποδοχή ή δεν είναι; -Ναι είναι, αλλά... -Τότε εξαφανίσου κουφάλα μη διατάξω το στρατονόμο να αδειάσει τη θαλάμη του στο καύκαλό σου!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Στα όνειρά μου ένας τρελός Ερντογανίδης της εδώ μπάντας, επανδρώνει μια μπανιέρα με τα τσουτσέκια της φωτογραφίας και τα στέλνει στο Καστελλόριζο να ναυμαχήσουν τους Τούρκους."

Μάλλον δεν κατάλαβες.!! Δεν θα πάνε να πολεμήσουν αυτά τα τσουτσέκια με τα αλουμινένια σαπάκια τους τούρκους, τα δικά μας ΠΑΙΔΙΑ θα πάνε.!! Οι γιοί μας, τα αδέλφια μας, τα ξαδέλφια μας.....γιατί νομίζεις φωνάζω τόσους μήνες.;;;;
Αυτά τα τσουτσέκια ΔΕΝ πολέμανε.....οι ποδίτσες δεν μπορούν να πολεμήσουν με τις γόβες.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Και τα στέλνουμε από το '96. Στα Ίμια παραδόθηκε η χώρα στην πρεσβεία. Θυμάσαι η πρεσβεία να την έδωσε πίσω;"

Γιατί ΠΡΙΝ απο τα Ίμια η χώρα μας ανήκε;;; ΠΟΤΕ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;; ΚΑΙ ΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΑΜΕ;;
ΟΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΣΤΗΝ ΤΕΝΑΔΟ, ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ...ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕ;;

ΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ;; ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ....ΟΥΔΕΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΟΝΟΜΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"...ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

ΑΡΡ. είπε...



Κανονικά και μ' αυτή την εξοπλιστική ξεφτίλα, (το χρονικόν μιας αποικιακώς προδιαγεγραμμένης ήττης) όλο το ναυτικό δει παραιτηθήναι αρνούμενο ναγίνη αιγαιακό πολεμικό πειραματόζωο.
Αυτό το όρθιο εθνικό πτώμα μυρίζει προ πολλού νεοταξικήν δημοκρατικήν αποσύνθεσι μολύνον το φυσικόν και ψυχικόν περιβάλλον.
Γρήγορα κατεδάφισις και βαθύς ενταφιασμός λοιπόν. ¨Τόδε γαρ γέρας εστί θανόντων¨ (αυτά είναι τα δικαιώματα των νεκρών) που λέει κι ο παππούς Όμηρος.

Ανώνυμος είπε...

Η πρόταση ξεκινάει με τη φράση "στα όνειρά μου", οπότε καταλαβαίνω πολύ καλά. Για το μόνο που πολέμησαν αυτοί ήταν για ραντεβού στο γραφείο του επίτιμου πίσω από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Και για να μπουν πρώτη σειρά στη κηδεία του. Αν ακούς τη λέξη "στρατηγική" από αξιωματικούς, τότε αυτοί δεν είναι στρατιωτικοί. Γραφειοκράτες είναι που μαζεύουν ξύγκι.
Την περίπτωση πολέμου την έχει απεμπολήσει το ελλαδικό ψευδοκράτος, αλλά και ο ίδιος ο λαός. Στην Κύπρο πολέμησαν μερικά φαντάρια που είχαν πατέρα στην Πίνδο και παππού στο Εσκί Σεχίρ. Τη σήμερον, έχουν παππού στο Πολυτεχνείο και μπαμπά καταληψία.
Σαφώς το ελλαδικό ψευδοκράτος ήταν ανέκαθεν προτεκτοράτο αλλά το '96 έγινε επίσημη παράδοση. Δεν είχε άγημα και μπάντα, αλλά ήταν παρουσία πρωθυπουργού, υπουργών και ανωτάτων αξιωματικών.
Είσαι πιτσιρικάς και βράζεις με αυτά που διαβάζεις. Εγώ έβραζα πριν δεκαετίες. Τώρα είμαι πιο κυνικός...

ΑΡΡ. είπε...



Θαρσείτε:

Φρεγάτες: Εκτός «τελικού» οι ΗΠΑ –
Γαλλία, Ολλανδία και μια… έκπληξη στην κορυφή της λίστας

https://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/1199755/fregates-ektos-telikoy-oi-hpa-gallia-ollandia-kai-mia-ekplixi-stin-koryfi-tis-listas