ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Κοίτα ρε τον Νταβατζή της γειτονιάς μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βγήκε και η νυφίτσα να μας πει...τι να μας πει;;; Να μας πει ότι ένας είναι ο Νταβατζής σας! Κι εσείς πήγατε να πάρετε θάρρος και να πιστέψετε για λίγο ότι δε θα πληρώνετε τον Νταβατζή. Λοιπόν και θα πληρώσετε ΚΑΙ θα ταπεινωθείτε.

Θυμίζει ιστορία που πάει ο αδελφός παλαιών αρχών και λέει στην αδερφή του " ή θα το πάρεις το προξενιό ή θα μείνεις στο ράφι". Έτσι και ΜΕΙΣ, ή θα πάρουμε το gamidi HF2 ή θα βγάλουμε στην επόμενη κρίση το ΡΟΜΙΛΝΤΑ φορτωμένο με τίποτα Bren!

Μας είπε να δώσουμε 5δις για ακατάλληλα πλοία ως stepping stone και αρχίσανε κάποιοι τα πανηγύρια... Τελικά το beggars ήταν πολύ εύστοχο . Υπάρχει χώρα που πήρε F35 χωρίς stepping stone F16V;; Τι, ναι; Να τα γυρίσουν πίσω, να πάρουν F16V και μετά το ξανασυζητάμε. Δεν μπορείτε να πηδάτε πίστες έτσι κύριοι...Αυτό μάλλον δείχνει πόσο χεσμένους και δεδομένους μας έχουν. Δε θέλω να πω περισσότερα.

 https://pbs.twimg.com/media/E2Zt-e9UUAsAGjm?format=jpg&name=medium

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλλλάκα μας κάν'ς, δε μπορεί! Κυκλοφορεί ακόμη το "Ρομίλντα"; (Φαντάσου πόσα χρόνια έχω να πάω διακοπές!)

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , τα λαμόγια το παπαρίζουν από πέρυσι , ενώ θα μπορούσαν να είχαν υπογράψει να τρέχει η κατασκευή κοντά ένα χρόνο όπως και η εκπαίδευση στα ηλεκτρονικά . Επειδή δεν τα θέλουμε για canoe-kayak που κάνουν οι μόνο οι Αμερικάνικες αλλά για πόλεμο , καλό είναι να επιταχύνουν είτε σε Γαλλικές , Αγγλικές , Ολλανδικές και να μην παίζουν τόμπολα με όσα πιο πολλά όπλα σηκώνουν . Αλλιώς θέλουν επίσκεψη όλοι από τα ΟΥΚ να τους εξηγήσουν το όνειρο. Το ΑΝΣ αν θέλει να λέγεται ΑΝΝ ναυαγοσωστών να συνεχίσει τις επικύψεις . Ντροπή στους ναυάρχους που δεν έχουν ξεσηκωθεί για το έγκλημα . Τα constellation κτλ θα εμφανιστούν την επόμενη δεκαετία για test drive , ας ρισκάρει πάλι το US Navy να ξαναβγάλει σαβούρα, εμείς θέλουμε δοκιμασμένα και της γειτονιάς μας .