ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Ετοιμαστείτε έρχεται! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη όπως παλιότερα στα σινεμά. Το cafe piloti θα ανακαινισθεί και θα είναι πανέτοιμο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κορονοϊός - Παυλάκης: Δυστυχώς θα υπάρξει τέταρτο κύμα.

Δυστυχώς θα υπάρξει τέταρτο κύμα. Κανείς δεν είναι ασφαλής, σε κανένα μέρος του κόσμου. Εάν η Ελλάδα αποκοιμηθεί, θα έχει μεγάλο πρόβλημα, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτική” είπε χαρακτηριστικά. Σημείωσε πάντως ότι με κοινωνική ευθύνη όλων μπορεί να αποφευχθεί το τέταρτο κύμα κορωνοϊού.
 
Παράλληλα, ο κ. Παυλάκης εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει ανοσία αγέλης αυτό το καλοκαίρι με τα εμβόλια που υπάρχουν. “Κατά τη γνώμη μου δεν θα υπάρξει ούτε τον χειμώνα” είπε και πρόσθεσε ότι τα εμβόλια είναι θαυμαστά αλλά δεν είναι θαυματουργά.
 
Σύντροφοι το 'χουμε;;;
Ετοιμαστείτε έρχεται! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη όπως παλιότερα στα σινεμά.
Το cafe piloti θα ανακαινισθεί και θα είναι πανέτοιμο 🙂. Είμαστε οι μόνοι  που μασάζ στον πελάτη προσφέρουμε προ του σερβιρίσματος του "λογαριασμού" αλλά και αμέσως μετά ..και επιπλέον διαθέτουμε τμήμα: πρωτοβάθμιας ιατρικής και τμήμα: νομικής υποστήριξης... "θέτε; ή δεν θέτε;..πορτοκαλάδα από πορτοκάλι; ή ..." ded line παραλαβής δεσμευτικού έγκυρου υλικού ενδιαφέροντος έως το τέλος της "επιδημίας"... θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος ...ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ της τετραετίας...🤣🤣  

Στους τακτικούς πελάτες θα παρέχεται και δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη.

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΚΆ


Ήθελα να είχα ένα και δυο
και τρία και δέκα κύματά,
να εμβολιάσω όλα ζόμπια
να γίνουν όρθια πτώματά!

ΔΙΟ είπε...

Προτείνω δυνατότητα και άτομα εκτος πολυκατοικίας από άλλα μέρη να έρχονται με πληρωμή σε κρυπτονομίσματα, ταυτόχρονα φραντσαιζ του piloti καφέ και εφαρμογή (Γ)ΑΠΠ που θα δείχνει σημεία με αντίστοιχα καφέ ανά την Ελλάδα.

piloti app + crypto coffi payment

έδωσα την ιδέα οπότε ότι φτιαχτεί πέρνω το 20%.