ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Και τι μας τα λες αυτά ρε Συρίγο;; Ιθαγένεια δίνεται;; ΔΙΝΕΤΑΙ.

 👉 Στον @ptzenos μίλησε ο Υφυπουργός Παιδείας @AngelosSyrigos, για την επίσκεψη του Τούρκου υφυπουργού Εξωτερικών στη Θράκη, ο οποίος μετέβη στην Ελλάδα με εντολή Ερντογάν.

🎙️ #Secret

📻@parapolitika901#Parapolitika901 #Parapolitikaradio pic.twitter.com/pUsMhGkCtB

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Και τι μας τα ανεβάζεις αυτά ρε μάγκα;; Ιθαγένεια δίνετε;; Δίνετε. Μην αρχίσεις τις μαλακίες ότι το κάνατε πιο δύσκολο. Να το κάνετε ακατόρθωτο. Έλληνας γεννιέται, δεν γίνεσαι. Φιλέλληνας μπορείς να γίνεις ή υπήκοος. Τίποτα παραπάνω. Τους λάθρο τους δέχεστε ακόμα. Κανονικά έπρεπε να τους φυτεύουμε μια σφαίρα σε κάθε έναν που μπαίνει με σκοπό να μας επικοίσει με το έτσι θέλω και να μας παίρνει τα λεφτά μας με το έτσι θέλω. Γαμώ τις ευρωπαϊκές ελίτ. Δεν έχουν καμία σχέση με τους άλλοτε προγόνους τους.

Κάθε μέρα που περνάει συμβάλλετε για την πολιτισμική και κοινωνική αποσύνθεση μας. Ντροπή σας. Θα έπρεπε από την Ελλάδα να φροντίσετε να ξεκινήσει ένα παγκόσμιο κίνημα κατά της μαζικής μετανάστευσης και εγκατάστασης αλλοεθνών. Έχετε όλα τα πολιτισμικά μέσα να το κάνετε, έχετε την ήπια ισχύ αλλά εσείς ακολουθείται τις προσταγές των ξένων αφεντικών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: