ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 8 Μαΐου 2021

ΤΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ
 
Γιατί η ΝΔ (και δια της Ντόρας) δεν θέλουν να "σπάσουν" οι πατέντες των εμβολίων από την ΕΕ, για να μπορούν να παραχθούν αρκετά γενοσημα, μπας και ξεμπλέξουμε ποτέ με τον κ. Κοβιδη του 19;;
 
Όπως πάντα, η απάντηση προκύπτει από το follow the money.
Και τσουπ, μόλις το ψάξεις λίγο, έστω και με Google search  σκάνε φάτσα μπάτσα δύο θέματα, το ένα και με έντονο Ελληνικό ενδιαφέρον, αφού σε αυτό εμπλέκονται πολλά και της εδώ διαπλοκής.
 
1.Και τα δύο κύρια εμβόλια που έχει εγκρίνει μέχρι τώρα η ΕΕ, δεν έχουν "καθαρές πατέντες". Μέρος των κρίσιμων τεχνολογιών που έχει ενσωματωθεί σε αυτά είναι είτε πατέντες άλλων, μικρότερων εταιριών, είτε γνώση που χρηματοδοτήθηκε από δημόσιους πόρους σε δημόσια ερευνητικά κέντρα πολλών χωρών. Κοινώς οι εταιρίες που εκβιάζουν τώρα την ΕΕ παίζοντας παιχνίδια, δεν έχουν δικές τους δικές τους πατέντες! (βλέπε σχετικά ΕΔΩ). Ας τους δώσει κάτι τις η Κομισιον για τα δικαστικά τους έξοδα, μέχρι να ξεμπλέξουν, και πολλά τους είναι. Άρση των δήθεν πατεντών και παραγωγή γενοσημων παντού! Άντε και σβέλτα. 
 
2. Πιο ειδικά τώρα, με το εμβόλιο της Pfizer, για το οποίο κόπτονται τόσο οι ΝΔιτες:
Στην χρηματοδότηση και στην παραγωγή του, μέσω της Τουρκογερμανικης Biotech, εμπλέκεται και η γνωστή μας κινεζική Fusin (μέσω της θυγατρικής της Fusin Pharma, που φαίνεται ότι κατέχει μέρος των "πατεντών" είτε γιατί χρηματοδότησε την ανάπτυξη είτε γιατί μετέφερε κρίσιμη κιναζικη τεχνογνωσία περί του ιού και του mRNA του, από κινεζική έρευνα που δεν σταμάτησε, ευτυχώς, στην Κίνα μετά την πρωτη εμφάνιση του ιού το 2003).
 
Ποια είναι η Fusin;;
 
Ο μεγαλομετοχος (17%) της Folie Folie κατ αρχάς, . Οι Κινέζοι δηλαδή που είχαν ανοίξει το πλυντήριο στην Κίνα για εκείνη την υπεξαίρεση του 1δισ (από κλεμμένους φόρους εδώ κυρίως) , στο διάστημα 2010-16, και διαπραγματεύτηκαν και με τον Ερντογαν να ανοίξουν στην Τουρκία παραγωγής του εμβολίου της Pfizer. Πριν πάρει η λίρα τον κατήφορο.
 
Είναι ,η ίδια εταιρεία, που έφυγε από το project Ελληνικό, μόλις το ανέλαβε ο Αδωνις, για να μπει στην θέση της ένα "ελληνικό" fund, , όπου εμπλέκεται ο αδελφός του υπουργού Ζαβου, ο αδελφός του Σαμαρά, ο Δοξιάδης( ο άλλος, ο χαζός) , η ξαδέλφη Λυμπεράκη κλπ. Οι ίδιοι Κινέζοι που κάνουν δουλειες με το Ελληνικό fund του Ελληνικού στην Ρουμανία σε projects real estate.
 
Με τι λεφτά;; Θες να είναι των Κινέζων, θες από εκείνα που έκλεψε η Folie Folie, θα σε γελάσω.
Μόλις ξεμπλεξουν οι συνιστώσες της ΝΔ τα μπούτια τους, όπου έχουν εμπλακεί δυστυχώς και τα Ελληνοτουρκικά και η στάση τους στις διερευνητικές που μας έμπλεξε η επιμονή της Μερκελ (για τα δικά της συμφέροντα περί την Τουρκία έως την Κινα). Θα το μάθουμε και αυτό πριν παραδώσει την καγγελαρία της στους Πράσινους επειδή τα εκανε μπάχαλο με την διαχείριση της πανδημίας, γενικώς, προστατεύοντας, ο Αλαχ η ο Βούδας ξέρει, κάποιες πατέντες. 
 
Μεχρι τότε θα εκτίθενται alles tzuzamen ανεπανόρθωτα πηγαίνοντας κόντρα και με το δημόσιο συμφέρον, την δημόσια υγεία και την κοινή λογική.
 
Προς το παρόν εκτίθεται ανεπανόρθωτα ο Μητσοτάκης, που στο τσακ δεν τον άφησε, λέει, η Μερκελ να κάνει καμία μήνυση σε εκείνον τον κρυπτόκομμουνιστή, τον Μπάϊντεν, επειδή, λέει, του έκλεψε την πατέντα της κατάργησης των πατεντών των εμβολίων.
Μυλος!
 
Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;;
 
Σχετικά :  
 
 Θυμωσαστε και εκείνο το περσινό κανόνι στον ελληνικό τουρισμό από την. Τhomas Cook, που κανένας δεν την κυνήγησε;; Μαντέψτε ποιος αγόρασε την Thomas Cook και συνεχίζει απτόητος. Πάλι η Fosin!!!

Pfizer - Invest in Turkey...

Υ.Γ Σας έπνιξε η δυσωδία;; Περιμένετε πόση ακόμα κρύβεται από πίσω , ακόμα αθέατη . Νομίζουν...γιατί η βασική έρευνα να χρηματοδοτείται, αφού αυτή δεν οδηγεί σε εμπορικά αποτελέσματα;;;
Πολλές φορές η χρηματοδότηση της έρευνας γίνεται μπας και δημιουργηθούν δια των αποτελεσμάτων της, νέες θέσεις εργασίας μετά από επενδύσεις. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, των εμβολίων Modena και Pfizer, φαίνεται ότι εκτός από τα χρήματα που πήραν από την ΕΕ, έχουμε και κλοπή πατεντών και έρευνας. Και δημοσίων εργαστηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: