ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Το σημερινό Μάτριξ βρίσκεται στην διαδικασία της αυτοεπιδιόρθωσης η οποία περιλαμβάνει την ανακατασκευή του υποκυκλώματος μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχετε αναρωτηθεί γιατί αυτή η επιμονή τους να μας εμβολιάσουν όλους;; Ναι σίγουρα είναι πολλά τα δις και τα τρις κέρδος για τις φαρμακοβιομηχανίες....αλλά είναι μόνο αυτό;; Έχω ξανά πει ότι με το εμβόλιο πετυχαίνουν με ένα σπάρο/τρύπημα πολλά "τρυγόνια".

Υπάρχει ακόμα ένας λόγος που τα αρχιλαμόγια των ιερατείων το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό. Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε -τουλάχιστον εμείς οι Έλληνες- "η γνώση είναι ανάμνηση"... για αυτό η ανάγνωση, η αναγωγή στην γνώση, δηλαδή η μάθηση, είναι αναγωγή στην μνήμη. Όταν γίνεται αναγωγή στην μνήμη, γίνεται μια αρχική πορεία στα μαγνητικά πεδία της Μνημοσύνης. Είναι μαγνητικά τα πεδία της Μνημοσύνης, δηλαδή των Μουσών, λόγο της πορείας, που παράγει ηλεκτρομαγνητικό επαγωγικό φορτίο, η ποτάμιο ρεύμα... όπου επί αυτής της πορείας η οδού Χ, πορευόμαστε στο mrna, όπου αυτό είναι με την σειρά του ο αγγελιοφόρος για τον Όλυμπο.

Τα πάντα μέσα στο γνωστό Σύμπαν είναι πληροφορίες, τα πάντα μέσα στο Μάτριξ είναι πληροφορίες. Εφόσον λοιπόν το σύμπαν αποτελείται από πληροφορίες, μπορούμε να πούμε ότι η πληροφορίες θα μας σώσουν.Δεν υπάρχει άλλη οδός για την σωτηρία. Η σωτηρία μας λοιπόν μια, μέσω της γνώσης, αυτή άλλωστε είναι κατά τον Πλάτωνα η τροφή της ψυχής, ή ορθά μέσω την ανάμνησης μας και κατ’ επέκταση της κατάργησης της προσωρινής λήθης μας, που αν και έχει προσωπική σημασία για τον καθένα μας, είναι ένα κβαντικό άλμα στην αντίληψη, στην ταυτότητα, στην συνείδηση, στην κατανόηση, στον τρόπο εμπειρίας, συμπεριλαμβάνει και την αθανασία, έχει να κάνει περισσότερο και με πολύ πιο καθοριστική σημασία για τον τρόπο κατασκευής ως ολοκλήρωση του όντος, αφού αυτές τούτες οι μνήμες είναι απαραίτητες για την αεί δόμηση και ορθή λειτουργία του Σύμπαντα Κόσμου.

Επομένως, ο Σύμπαντα Κόσμος μας -το Μάτριξ , είναι στην διαδικασία της αυτοεπιδιόρθωσης η οποία περιλαμβάνει την ανακατασκευή του υποκυκλώματος μας μέσω γραμμικών και ορθογώνιων - ορθογωνικών χρονικών αλλαγών, καθώς και συνεχούς μετάδοσης σημάτων προς εμάς για να διεγερθούν οι μπλοκαρισμένες τράπεζες μνήμης μέσα μας ώστε να πυροδοτηθούν και να ανακτηθούν αυτά που είναι εκεί. Η γνώση, αποτελείται από εντολές παρεμπόδισης της αναστολής με το περιεχόμενο του πυρήνα να είναι έμφυτο μέσα μας, είναι δηλαδή ήδη εκεί, κάτι που πρώτος αναφέρει ο Πλάτωνας : η μάθηση είναι μια μορφή ανάμνησης. 

Με το εμβόλιο που περιέχει μέσα νανοτεχνολογία όλα αυτά μπλοκάρονται.!! Οι άνθρωποι γίνονται "ζόμπι".

Κοντολογίς θα λέγαμε ότι οι άνθρωποι ως όντα δομημένα εις τον ακρογωνιαίο λίθο – ομφαλό των Δελφών που λέγεται γονότυπος – D.N.A. αποτελεί μια σπείρα μνήμης, φορέας DNA με δυνατότητα εμπειρίας, ένα υπολογιστικό σύστημα σκέψης παρόμοιο με Ηλεκτρονικό υπερυπολογιστή, αλλά απείρως ποιο εξελιγμένο, που αν και έχει σωστά καταγράψει και αποθηκεύσει χιλιάδες ή ορθά εκατομμύρια έτη εμπειρικής πληροφορίας και γνώσης και ο καθένας μας κατέχει ένα απόθεμα τους διαφορετικό τόσο ποιοτικά όσο και ογκομετρικά από τις άλλες μορφές ζωής πάνω εις τον πλανήτη, έχουμε μια βλάβη, μια αποτυχία θα λέγαμε στην ανάκληση – ανάκτηση της κυτταρικής μας μνήμης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρες, Εύγε Λύκαστρε για το άρθρο,

Όταν γίνεται αναγωγή στην μνήμη, γίνεται μια αρχική πορεία στα μαγνητικά πεδία της Μνημοσύνης. Είναι μαγνητικά τα πεδία της Μνημοσύνης,

Οι 9 Μούσες αντιστοιχούν (και) στα 9 κύρια πεδία του ανθρώπινου νεοφλοιού του εγκεφάλου, οι μηχανισμοί επικοινωνίας με τον συμπαντικό νου προσομοιάζουν τον μηχανισμό των μελανών οπών. Οι μελανές οπές δεν βρίσκονται μόνο στο σύμπαν αλλά και μέσα μας, είναι οι πύλες επικοινωνίας για τις ανώτερες διαστάσεις.
Αυτό ακριβώς θέλουν να μπλοκάρουν μέσω των mRNA εμβολίων, δεν αρκούνται όμως μόνο σε αυτό διότι δεν είναι σίγουροι αν θα πετύχει, για αυτό τον λόγο θέλουν να περιορίσουν τις ενέργειες που καταφθάνουν κυρίως από τον Ήλιο ο οποίος είναι ο πομποδέκτης των συμπαντικών ενεργειών, βλέπε κλιματική αλλαγή και το σχέδιο του Βασίλη (Μπιλλ) για να εξασθενήσει την Ηλιακή ακτινοβολία.
Επίσης εναλλακτικά έχουν και τα τσιπάκια διασύνδεσης ανθρώπου - τεχνητής νοημοσύνης


Με το εμβόλιο που περιέχει μέσα νανοτεχνολογία όλα αυτά μπλοκάρονται.!! Οι άνθρωποι γίνονται "ζόμπι".

Η γνώμη μου είναι ότι τα mRNA εμβόλια δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν τους μηχανισμούς αναβάθμισης του ανθρώπου καθότι στο σύμπαν δεν υπάρχει χρόνος, μέλλον, παρόν η παρελθόν άρα ο συμπαντικός νους γνωρίζει, όλα έχουν ληφθεί υπ όψιν. Φυσικά θα υπάρξουν μεγάλες ανθρώπινες απώλειες, όπως αναφέρει και ο Ορφικός Ύμνος του ΠΑΝΟΣ - ΠΑΝΤΟΣ - ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ :

Είσαι έναυσμα της ζωής και το όμμα του ελαφρότατου πυρός, πάνω από την κορυφή των πάντων. Γιατί βαίνουν τα θεία διακρινόμενα από τις δικές σου προσταγές. Αλλάζεις τις φύσεις των πάντων, βόσκοντας τη γενεά των ανθρώπων με τις δικές σου πρόνοιες, στον άπειρο Κόσμο.


ΚΙΜΩΝ

ΑΡΡ. είπε...



Εις αποτυχημένος θεός (Κρόνος) και ο υιός (ανθρωποφυλή) του,
χιλιάδες χρόνια τώρα, πολεμούν προσπαθούντες αφανίσαι
από προσώπου γης τον επιτυχημένον (Έλληνα) δίον άνθρωπον,
επί ματαίω και ως μη δυνάμενοι...

Διό υπερηφάνως έχετε
και εύκλεώς στήτε
δίοι Έλληνες, οι δια την αλήθειαν και την ελευθερίαν αεί τολμητίαι θεομάχοι,

ΑΡΡ. είπε...



Συγχαρητήρια αμφοτέρως. Ξεπεράσατε εαυτούς. Καθαρόν αιθερικόν φως. Η καθαρή λιακάδα του δίου μυαλού.

Μπάμπης είπε...

Εκτός από εσένα Λύκαστρε, χαίρομαι να διαβάζω και τους σχολιαστές του ιστολογίου σου

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και εγώ χαίρομαι Μπάμπη όταν διαβάζω τα δικά σου σχόλια.!!
:) :)