ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Όμως αυτός ο άνθρωπος με το πιστοποιητικό εμβολιασμού κυκλοφορούσε ανέμελα (και με το δίκιο του) όλη μέρα .Χωρίς ενδεχομένως καν μάσκα και σε κλειστούς χώρους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο κρητικός που έχει τη μετάλλαξη Ο είναι τριπλά εμβολιασμένος με pfizer.!!

 Τώρα θα αρχίσουν τα ωραία. Ο ορισμός "Αντίτιμο υγείας" τι σημαίνει;; Δίνεις αντίτιμο για υγεία δεν σημαίνει; Ή δεν μιλώ καλά τα Ελληνικά;;

Μην την πάθουν μερικοί σαν τον Τσίπρα που άκουγαν "Θα σκίσω τα μνημόνια" ενώ έλεγε "Θ' ασκήσω τα μνημόνια".
 
Το ότι είναι εμβολιασμένος δεν σημαίνει κάτι. Διότι  μιλάμε για μόλυνση και μετάδοση. Το πως θα εξελιχθεί στον κάθε οργανισμό είναι άλλο θέμα. Το ίδιο ισχύει για όλους, κάθε οργανι9σμός είναι διαφορετικός. Όμως αυτός ο άνθρωπος με το πιστοποιητικό εμβολιασμού κυκλοφορούσε ανέμελα (και με το δίκιο του) όλη μέρα .Χωρίς ενδεχομένως καν μάσκα και σε κλειστούς χώρους.
 
Ούτε σαν τους Τουρκοκύπριους δεν είμαστε. Οι   Τουρκοκυπριοι δεν τσιμπούν στο green pass. Σου λέει τεστ ή δρόμο. Δεν θα μας γεμίσεις εσύ αν είσαι μολυσμένος. Και θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες τώρα. Ζούμε σε μια κοινωνία ηλιθίων. Οι μισοί θεωρούν ηλίθιους τους άλλους μισούς και οι άλλοι μισοί θεωρούν ηλίθιους αυτούς που τους θεωρούν ηλίθιους και πάει λέγοντας.
 
Υπάρχουν επίσημες μελέτες πλέον από το καλοκαίρι και γνωρίζουμε! Ίδιο ακριβώς ιικό φορτίο εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι έχουν. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι εμβολιασμένος . Είναι σαν να σου λέει ένας οροθετικός ότι έχει ολίγον aids.

Υ.Γ Να ετοιμάζεστε οι εμβολιασμένοι εκτός από τις άλλες δόσεις, και να τέστ κάθε εβδομάδα. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη για να αφήσουν τον μισό πληθυσμό της χώρας...δίχως να πληρώνει και αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: