ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Ραντεβού στα βρώμικα...όπως πάντα....Avanti Maestro!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Καφέ, μπαρ και εστιατόρια θα κλείνουν στις 11 μ.μ. Παράλληλα, θα «μικρύνει» η χωρητικότητα των κέντρων διασκέδασης στο 80%. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους.
 
- Με μέτρο αδέλφια η ελευθερία. Μην ξενυχτάτε και σας πειράξει.
 
Ραντεβού στα βρώμικα...όπως πάντα....Avanti Maestro!
 
Χαράματα η  ώρα 3,
θα βγω για να,
θα βγω για να τσιμπήσω.
Κρυφά απ' τους "ελεύθερους" να σε χαρώ
μόνος μου θα
μόνος μου θα αλωνίζω  

ΗΟ ΗΟ ΗΟ ΗΟ
 
Κάποτε εμείς 11:00 ανάβαμε θερμοσίφωνο να κάνουμε μπάνιο πριν την έξοδο ραντεβού για να μαζευτούμε να δούμε πού θα πάμε στις 01:00 το βράδυ. Θα γίνει....Του party στις πλατείες.
Για το νέο χρόνο ο Santa Klaus θα σας φέρει μόνο την 3η και 4η δόση. Στα πολύ καλά παιδιά όμως και την 5η..Πάντα μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη, υιό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Κωνσταντίνου βεβαίως βεβαίως.
 
Υ.Γ Ααα και να μην το ξεχάσω ο νέος γενικός γραμματέας επικοινωνίας και ενημέρωσης..... είναι κτηνίατρος.!!!Το πιάσατε.....ε ;;;;;;;;

8 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



ΜΟΥΖΑΛΙΑΣ - ΜΩΥΣΙΑΣ (ΕΡΑΝΣΜΑΤΑ) (Α΄)


Ο άνθρωπος που ως ηγέτης της «ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος» το 1980, πίστευε (και φυσικά ακόμα πιστεύει) στον ένα και μοναδικό Θεό: Τον Μάο Τσε Τούγκ. Κοροϊδεύει τους χριστιανούς, ο άθλιος αυτός σοσιαλιστής, που εκπροσωπούσε έναν μαζικό δολοφόνο που κατέστρεψε μια από τις πιο λαμπερές χώρες του πλανήτη. Μην έχετε αυταπάτες. Οι σοσιαλιστές ακόμα πιστεύουν στην «πολιτισμική επανάσταση» του Μάο, η οποία κατέστρεψε τις παραδόσεις, τα ήθη, τις μεθόδους, τις τέχνες και τη θρησκεία της Κίνας. Μια χώρα που ήταν πρωτοπόρος στις επιστήμες, στη φιλοσοφία και στις τέχνες, κατάντησε να μην έχει αποχετευτικά δίκτυα και να είναι ένα άνδρο αδίστακτων συμμοριτών που αποτελούν το Κ.Κ. της Κίνας. Αυτή είναι η θρησκεία του Μόσιαλου και αυτό ακριβώς επιδιώκει αυτός και οι συν αυτώ. Την μαοϊκή πολιτισμική και κοινωνική ισοπέδωση της δύσης.

*

Αυτή η ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος αποδείχθηκε τελικά μεγάλη σχολή, ισάξια της ΚΝΕ. Μέχρι και πρόεδρο "δημοκρατίας" έβγαλε...

*
Ο Μόσιαλος είναι Εβραίος. Αναμενόμενο να μη πιστεύει στον Ιησού Χριστό ως Μεσσία. Το πρόβλημα είναι γιατί δε βγαίνει ΕΥΘΕΩΣ να πει τη πραγματική θρησκεία του; Δεν είναι ντροπή στην Ελλάδα του 2021 να είσαι Εβραίος. Γιατί πρέπει να υπάρχουν τόσοι κρυπτοεβραίοι στη κυβέρνηση και γύρω από αυτή; Τι φοβούνται;

*
κομμούνι είναι. Βέβαια ίσως να είναι το ίδιο πράγμα αλλά λέμε τώρα

*
Φυσικά είναι το ίδιο.

ΑΡΡ. είπε...



(ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ Β΄)

Η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια . Είναι ένα κόμμα νεοφιλελεύθερων , κίναιδων και άθεων .

*
Μην γινόμαστε σχολαστικοί με τις ορολογίες, αλλά θα πετάξω μία, μήπως βοηθήσει να συνεννοούμαστε. Η Νουδούλα είναι ένα μετανεωτερικό κόμμα, όπως και ο τσίριζα όπως και το κινάλ-ανάλ.

*
Μετανεωτερικότητα σημαίνει βασικά μηδέν αξίες, μηδέν υπόβαθρο, ναι σε όλα μέσα στο τίποτα.

• Η Νουδούλα είναι ένα μετανεωτερικό κόμμα, όπως και ο τσίριζα όπως και το κινάλ-ανάλ. Μετανεωτερικότητα σημαίνει βασικά μηδέν αξίες, μηδέν υπόβαθρο, ναι σε όλα μέσα στο τίποτα.


Φιλελευθερισμός, σοσιαλισμός, κομμουνισμός είναι όλα σιωνιστικά δημιουργήματα στην υπηρεσία της αποβλακώσεως των προβάτων

*
Ο σχιζοφρενής ψυχανωμαλος γουρλοματης εκπροσωπεί και αυτός ότι πιο ανήθικο, αθεο, άρρωστο και διαστροφικό υπάρχει και προωθείται από την ελίτ των ανώμαλων, των παιδεραστων και των δολοφόνων εμβολιαστων.

*
Ολη η οικουμενη διαφεντευεται απο την εβραικη μασονια.ηπα,γερμανια κ.τ.λ ειναι υπαλληλοι τους.

*
Και όπως είπε ο Αγγλος ποδοσφαιριστής Λε Τισιέ, όποιος τολμήσει να ψελλίσει κάτι για τους ...περίεργους ξαφνικούς θανάτους αθλητών θα τον κατηγορήσουν/στιγματίσουν ως αντιεμβολιαστή...


ΑΡΡ. είπε...



(ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ 3)


Μήπως έχει έρθει η ώρα να πούμε στην Τουρκία ότι δεν δικαιούται να έχει την Ίμβρο κ την Τένεδο αφού δεν έχει σεβαστεί την συνθήκη της Λωζάνης; Μήπως πρέπει να απαιτήσουμε αποστρατιωτικοποίηση όλης της περιοχής δυτικά του ποταμού Σαγγαρίου κ μάλιστα να την επιβλέπουμε κ να την ελέγχουμε εμείς; Μήπως να αμφισβητήσουμε την κρατική κυριαρχία της Τουρκίας στα Μικρασιατικά παράλια αφού δεν είναι ικανοί να τα ελέγχουν κ να σταματάνε τις μεταναστευτικές ροές όπως έχουν συμφωνήσει; Μήπως να θέσουμε το θέμα της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των θρησκευτικών κ εθνικών μειονοτήτων όπως οι Κούρδοι οι Αλεβίτες οι Έλληνες κ να ζητήσουμε ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ τρισεκατομμυρίων για τις περιουσίες τους; Έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ κ μάλλον πρέπει να τους δείξουμε ότι εμείς μπορούμε να τον πάμε ακόμα ψηλότερα. Οι Τούρκοι μπερδεύουν τους διπλωματικούς μας τρόπους με αδυναμία. Μήπως να τους το εξηγήσουμε με τον τρόπο που μπορούν να καταλάβουν;;

Ανώνυμος είπε...

"Μα εγώ μ’ ένα άγριο περήφανο χορό
σαν αετός πάνω απ’ τις λύπες θα πετάξω.
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.

Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό,
θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.

Μου λεν αν φύγω πιο ψηλά θα ζαλιστώ
καλύτερα στη λάσπη εδώ μαζί τους να κυλιέμαι
και πως αν θέλω περισσότερα να δω,
σ’ ένα καθρέφτη μοναχός μου να κοιτιέμαι."

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Μουουουουου ετσι εκαναν η αγελαδες που ειχε ο παππους μου.
Αντε καλησπερα σε ολους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΑΡΡ...αυτό το γουρούνι ας πήγαινε να τα πει αυτά σε μια αραβική χώρα. Εκεί βέβαια ήξερε τι θα πάθαινε. Ως εδώ και μη παρέκει...ακόμα και ο εβραίος Νετανιάχου ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα στους χριστιανούς. Αυτό το γουρούνι είναι από τους άλλους εβραίους τους διεθνιστές....που πάνε συνολάκι φούστα μπλούζα με την Κίνα.

Αλλά αυτοί που τον τοποθέτησαν στην θέση που είναι αυτόν τον στρατευμένο πρακτορίσκο..αυτοί θα τον ξηλώσουν. Ο ίδιος ο πρέσβης του Ισραήλ θα τον μαζέψει...μιας και ο πρέσβης είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ εβραίος. Μην στεναχωριέται...αυτοί που ήταν να μιλήσουν και να ψιθυρίσουν στο αυτί κάποιων για να τον μαζέψουν το έκαναν. Περίμενε λίγο και θα δεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Μουουουουου ετσι εκαναν η αγελαδες που ειχε ο παππους μου."

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...απόλυτο δίκιο έχεις. Και εγώ τραγουδώ.

χιλιάδες τα βόδια
στην μέση εμείς.

ΑΡΡ. είπε...


ΛΥΚ.
... ακόμα και ο Εβραίος Νετανιάχου ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα στους χριστιανούς.
..........................

Ακριβέστατα. Όπως ακόμα κι ο σφόδρα αντιχριστιανός Βολταίρος ετάχθη κάποτε υπέρ του χριστιανισμού όταν επί της εποχής του υπήρξε ανάγκη εθνικής ομοψυχίας λόγω αντιπαλότητος τς χώρας του με το και τότε απειλητικόν βάρβαρον Ισλάμ. Διότι ακόμα και η πιο κακοστημένη και απλοϊκή θρησκεία ενέχει μια ΙΕΡΟΤΗΤΑ την οποίαν αντλεί όχι τόσον από το ιερατείον του όπερ εκπροσωπεί ως επαγγελματική κάστα την, οικονομικοπολιτικήν και εμπορευματοποιημένην, φυσικήν διάστασιν του ιερού αλλά την υπερφυσικήν τοιαύτην που εκφράζει ως υπερτάτη ηθική και υπαρξιακή αξία η ιερά εθνοφυλή και ο ιερός ένθεος άνθρωπος. Ο ιερός αυτός ελεύθερος άνθρωπος δηλονότι εξαγιάζει δια της ηθικοπνευματικής τσυτίσεως την θρησκείαν παρά το αντίθετον. Και δια τούτο η θρησκεία αυτή δέον όπως τυγχάνη του προσήκοντος σεβασμού και τιμής όπως και της αναλόγου λελογισμένης, άνευ φόβου και πάθους, κριτικής όταν δυστυχώς μετέρχεται την Ύβριν, ήτοι προδίδει και θυσιάζει τον ελεύθερον άνθρωπον και το ελεύθερον έθνος εις τα ίδια αυτής, θησαυριστικά και εξουσιαστικά, άνομα συμφέροντα. Τόδε εστί το μέτρον στάσεως και συμπεριφοράς του ελευθέρου και φιλοσόφου πολίτου έναντι του δαιμονίου αυτού φαινομένου της θρησκείας της οποίας η ποιότης εξαρτάται αποκλειστικώς από την δουλικήν ή φιλοσοφικήν χρήσιν και αξιοποίησιν αυτής εκ μέρους του ανθρώπου.