ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Την κούρεψε καλά ο "κουρέας της Σεβίλλης".


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Την κούρεψε καλά ο "κουρέας της Σεβίλλης".

Μάθαμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη (ναι, η τηλεπαρουσιάστρια που είχε διακόψει πρόσφατα την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου γιατί δεν συμφωνούσε με το περιεχόμενο της σάτιράς του), πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.
 
Λίγο αφότου η κ. Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά, μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη. Και αυτά συμβαίνουν όταν παραβιάζεις αυτόκλητα την ελευθερία της έκφρασης και όλης της θεατρικής λειτουργίας, τελικά. (Μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο).
 
Την κούρεψε καλά ο "κουρέας της Σεβίλλης"

 

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



Χα, χα, χα!
Αμ, δεν είναι η Σταμάτη αυτή, η επικρεμαμένη (λογοκριτική) σπάθη του Δαμοκλέους είναι, του Δρακουλέους για την ακρίβεια. και μόνο θέατρο φυσικά
δεν μπορείς υπό την σκιάν της παίζειν.

ΑΡΡ. είπε...



Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΣ

(Ξένα σχόλια.)

...........................

Σαν «βόμβα» έσκασε στην κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη η αποκάλυψη για τις ΜΕΘ των επιδημιολόγων Σωτήρη Τσιόδρα και Θοδωρή Λύτρα, δείχνει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι εξαιτίας της υποστελέχωσης του ΕΣΥ και των διασωληνώσεων εκτός ΜΕΘ, χάθηκαν άδικα τουλάχιστον 1.500 ζωές μόνο ανάμεσα στον Σεπτέμβριο του 2020 και τον φετινό Μάιο!!!!!! Τα αποτελέσματα της μελέτης εστάλησαν «σε κάθε αρμόδιο» και «άμεσα και επανειλημμένα» γνωστοποιήθηκαν «σε όλους όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις στο ανώτατο επίπεδο» όπως ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ο κ.Λύτρας, αποδεικνύοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η kυβέρνηση είναι πολιτικά υπεύθυνη για τον χαμό των ανθρώπων, εξαιτίας της ανικανότητας ή της απροθυμίας της να ενισχύσει το ΕΣΥ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!


Πρωτοφανής εξαπάτηση του ελληνικού λαού από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο!
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πριν από λίγο ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός και οι στενοί συνεργάτες του δεν γνώριζαν την ύπαρξη της μελέτης Τσιόδρα – Λύτρα περί αυξημένης θνητότητας των ασθενών εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας. Γεγονός αδιανόητο, διότι την μελέτη την συνέταξε ο πιο στενός του συνεργάτης στα θέματα της πανδημίας, Σωτήρης Τσιόδρας.
Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα πιο εξωφρενική. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναίσχυντα, δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι οι ασθενείς εκτός ΜΕΘ δεν έχουν υψηλότερη θνητότητα!
………………………………………………………………………

IN MEMORIAM.

Γιώργος Τράγκας : Φοβάμαι για τη ζωή μου - Θέλουν να με "φιμώσουν"
https://www.youtube.com/wat...
========================
ΕΔΩ https://www.aftodioikisi.gr...
Τράγκας για Μητσοτάκη: «Έχει άσβεστο μίσος απέναντί μου -Δημοσιοποιώ το εξώδικο του προς τον REAL FM»
Γράφει ο Γιώργος Τράγκας στο Crashonline.gr : Καταφεύγω στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ε.Ε. και σε όλες τις Διεθνείς Ενώσεις γιατί ο Μητσοτάκης έχει άσβεστο μίσος απέναντί μου.