ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Απλήρωτοι οι σπουδαστές της ΣΜΥ την ίδια ώρα που «βρέχει» ευρώ για φιέστες

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Απλήρωτοι οι σπουδαστές της ΣΜΥ διαβάζουμε στο militaire. Κατά τα άλλα συζητάμε για πανάκριβα ιπτάμενα μπιφτέκια... Ξέρω τι θα πείτε: " Ο Καρβουνόπουλος είναι Ζαίος κλπ κλπ "

Την ώρα που «βρέχει» ευρώ για τον κ.Σάκη Ρουβά και για βεγγαλικά , οι σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών περιμένουν να πληρωθούν εδώ και τρεις μήνες! Αυτό προκύπτει από έγγραφο  της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ.), της ΠΟΕΣ, με το οποίο μεταφέρονται η πικρία και τα παράπονα πρωτοετών μαθητών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) καθότι εδώ και τρεις μήνες δεν τους έχει καταβληθεί μισθός!

Επειδή πολλοί θα βιαστούν να πουν «τι δουλειά έχει ο δήμος με τη ΣΜΥ» να επισημάνουμε ότι αυτό το οποίο έχει σημασία είναι η νοοτροπία που επικρατεί και η οποία δείχνει ότι δεν υπάρχει επαφή της εξουσίας με την πραγματικότητα! Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι απλήρωτοι σπουδαστές της ΣΜΥ. Η κοινωνία αντιμετωπίζει οξύτατα προβλήματα παντού και η λύση δεν είναι οι φιέστες που αποδεικνύονται και πανάκριβες. Πολλά μπορούν να γίνουν με πολύ χαμηλό κόστος αλλά αυτό δε φαίνεται να το εξετάζουν καν…

Όσο για τους σπουδαστές της ΣΜΥ; Ελπίζουμε ότι θα πληρωθούν μέχρι την Πρωτοχρονιά…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: