ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΠΡΟΝΞ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα μέτρα για όσους εμβολιασμένους θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι.
 
Όσοι δεν προχωρήσουν στην τρίτη δόση θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι (χα χα) και θα υπόκεινται σε μια σειρά περιορισμών και μέτρα και συγκεκριμένα θα πρέπει να δείχνουν διαγνωστικό έλεγχο με PCR ή rapid test για να μπουν:
 
- στα καταστήματα λιανικού εμπορίου,στους ανοικτούς (εξωτερικούς) χώρους εστίασης (το 'χουμε κόψει και ήδη το έχουμε συνηθίσει - ούτε για καφέ σε μνημόσυνο, τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά και αντικαταβολή).
 
- στα κομμωτήρια, (κάποια στιγμή που θα κάνω τεστ για δουλειά πάω και εκεί ή κουρεύομαι με την μηχανή μου ή φωνάζω τον κουρέα σπίτι).
 
- στους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους εργασίας (no problem εργάζομαι μόνος μου).
 
-στην εκπαίδευση (την έχω τελειώσει).
 
-στους χώρους παροχής υπηρεσιών αισθητικής και άλλους χώρους με συναφείς δραστηριότητες ή παροχής υπηρεσιών (χαχα τα χω κόψει αυτά από τότε που βγήκε το AIDS πονηρέ).
 
- στους χώρους λατρείας (τώρα σώθηκες εδώ κόψαμε και την Μεγάλη Βδομάδα που πηγαίναμε κάποτε και σιγά μην χωθείς σήμερα σε κορονοφωλιά). Η πηγή για τα μέτρα ΕΔΩ.

Α ξέχασα για τους εμβολιασμένους τα λέει όχι για τους ανεμβολίαστους Μπερδεύτηκα.Αναφέρεται στις δόσεις του επιδόματος Πη.Τη.Ζω.Μ.Π (πήρα την ζωή μου πίσω). Ήδη οι ανεμβολίαστοι όλο αυτόν τον χρόνο με τις διώξεις έχουμε θυσιάσει αρκετά. Δεν είναι πλέον πρόβλημα να θυσιάσουμε και άλλα. Συνηθίσαμε, προσαρμοστήκαμε και φυσικά δεν ελπίζουμε σε κάτι. Στην χειρότερη αν μπορούμε θα την κοπανίσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.
 
Και αυτό που ήδη θυσιάσαμε είναι ο σεβασμός και η εκτίμηση για όλους όσους μας χλεύασαν και μας κατεδίωξαν. Είναι η πιο σοβαρή θυσία που θα φανεί στο μέλλον.Το 2021 μας άλλαξε και μάλιστα πολύ και σε πολλά Κατάφερε αυτό που δεν κατάφεραν 10-12 χρόνια οικονομικής κρίσης.
 
Έσπασαν  οικογενειακοί δεσμοί, φιλικοί δεσμοί, κοινωνικοί δεσμοί, επαγγελματικοί δεσμοί, δεσμοί καταγωγής, δεσμοί ομοψυχίας και αλληλεγγύης. Η ζημιά που έγινε είναι ανυπολόγιστη και δυστυχώς κάποιοι και μάλιστα πολλοί δεν το έχουν αντιληφθεί. Αλλά αφού δεν αποδέχθηκαν να μην γίνει από επιλογή θα το αποδεχθούν πλέον ως δεδομένο από ανάγκη.
 
Επιτρέψαμε να μας γκετοποιήσουν κοινωνικά. Στους αντιεβολιαστές, στους υπέρμαχους εμβολιαστές που βλέπουν σαν εχθρούς του πρώτους και αντίστροφα και στους σιωπηλούς ουδέτερους που όμως δεν θα τους εμπιστεύονται ούτε οι πρώτοι ούτε και οι δεύτεροι γιατί θα θεωρούν την όποια σιωπή τους δόλια και εναντίον των θέσεων τους ο καθένας .Σκέψου το σαν ένα κοινωνικό Μπρονξ όπου ζουν σε αυτό λευκοί, μαύροι και λατινοαμερικάνοι και πλακώνονται όλοι με όλους, ειδικά μόλις γίνει εντονότερη και η νέα πολύ πιο επώδυνη οικονομική εκ της πανδημίας και καραντίνας οικονομική κρίση . Για αυτό λέω Μπρονξ
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε στη δυναστεία, βάλανε τη Λίντα Έβανς να δώσει γλωσσόφιλο στον -σε προχωρημένη σήψη από έιτζ- Ροκ Χάτσον. Γιατί ήταν "ρατσιστικό" να αποφεύγεις τους διαφορετικούστηδες με έιτζ. Και γλωσσόφιλο επιτρέπονταν και να του την φορέσεις του καημένου, αρκεί να έβαζες καπότα. Βέβαια ο αστικός μύθος λέει ότι μετά το φιλί η καημένη Λίντα έτρεξε στο καμαρίνι, τριβόταν στο ντους για κάνα δίωρο και έκανε γαργάρες με ακουαφόρτε. Οι ηλίθιοι πάντοτε περίσσευαν. Τώρα οι γριά Λίντα πρέπει να αποφεύγει τα εγγόνια της γιατί είναι οι εν δυνάμει δολοφόνοι της. Ει δυνατόν να βάλει και μαντρόσκυλα να τα κατασπαράξουν έτσι και ξεχαστούν και πάνε να της πουν τα κάλαντα...