ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Απ' την μελέτη Τσιόδρα στα αμελέτητα του Μητσοτάκη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Απ' την μελέτη Τσιόδρα στα αμελέτητα του Μητσοτάκη.

Ακολουθεί ιστορία μυστηρίου....και έρωτα......όπως μου την είπε φιλικό μου ζευγάρι.

Σάββατο βράδυ και είπανε να το ρίξουνε λίγο έξω.... αρχίσανε την έξοδο τους από το κατάστημα ενός φίλου που έχει καφερί μεζεδοφερί....τα εδέσματα άριστα...το κρασί καλό...και το κέφι στο ζενίθ.Αφού φάγανε ήπιανε... αλλά νηστικοί δεν φύγανε... είπαν να συνεχίσουν με ένα τήλιο σε γνωστό μπαρ της πόλης.
 
Στην είσοδο ένας ευγενέστατος νεαρός τσέκαρε τα παπύρεν τους.... και ένας από την παρέα εμβολιασμένος με μία δόση και με ράπιντ που είχε γίνει πριν τρεις ώρες δεν μπορούσε να μπει στο μπάρ.
 
Ευγενής καθώς ήταν τους προέτρεψε να πιούνε αυτοί ένα ποτό και αυτός θα επέστρεφε στο σπίτι του......Εντός του μπάρ συναντήσανε ένα φιλικό τους ζευγάρι που τους πρότεινε να κάτσουν μαζί τους.
 Για αρκετή ώρα την συζήτηση μονοπώλησε η κοπέλα του ζευγαριού που τους έλεγε πόσο όμορφα ένοιωσε όταν πριν τρεις μέρες είχε κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου.....Αφού καθίσανε λίγο και το τήλιο τελείωσε πήρανε τον δρόμο της επιστροφής......Την Δευτέρα το μεσημέρι τους πήρε τηλέφωνο η κοπέλα του ζευγαριού και τους λέει : " είμαι θετική στον κορονοϊό..... κάνετε τεστ να δείτε αν κολλήσατε.".
 
Βρείτε τον ηλίθιο της ιστορίας. Εμείς είμαστε που ανεχόμαστε όλους αυτούς τους Κρετίνους....και το περίεργο...μετά την τρίτη δόση οι περισσότεροι νοσούν αμέσως. Κολλητός φίλου στην εργασία μου μετά την 3η δόση  κόλλησε κορονοιό.!!

Έχει πέσει το αφήγημα περί "τοίχος ανοσίας" ,έχει πέσει το αφήγημα ότι "δεν κολλάνε", έχει πέσει το αφήγημα ότι "δεν μεταδίδουν" , έχει πέσει το αφήγημα ότι "δεν πεθαίνουν", σε λίγο θα μας πούνε ότι πεθαίνουν, αλλά όχι όλοι!!! Και μετά από μερικούς μήνες θα μας μας πούνε ότι πεθαίνουν, αλλά πάνε στον παράδεισο!

3 σχόλια:

ΔΙΟ είπε...

Ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο που θα πουν ότι πας στον παράδεισο γιατί μετά θα εκτοξευθεί ο εμβόλιασμος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

χα χα χα λές ΔΙΟ;; Ναι είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να πάνε στον παράδεισο.

Μμ. είπε...



Κεκορωνιασμένος παράδεισος, χμ, σατανική ιδέα!