ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Παναγιωτόπουλος: Δεν έχω δει από τον Πούτιν κάτι καλό για την Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Δεν ξέρω καν αν αντιλαμβάνονται τη ζημιά που κάνουν στην εξωτερική πολιτική της χώρας τέτοιες δηλώσεις. Αν ήξεραν, θα το βούλωναν και θα απαντούσαν στον Ακάρ.Και έτσι να είναι, αυτά δεν τα λένε δημόσια.Πουλάμε μαγκιά σε θηρία ενώ μας δουλεύουν Αλβανοί και Σκοπιανοί και ο Τούρκος κόβει βόλτες από αέρος και οι λάθρο κάνουν αμφίβιες επιχειρήσεις 365 μέρες το χρόνο. Αλλά πρόβλημα μας είναι ο Πούτιν χα χα χα  Αλλά βέβαια θα μου πει κανείς δεν μοιραζόμαστε common values... έχει ο Πούτιν εθνική στρατηγική ΛΟΑΤΚΙ;;; 

Νέο αντιρωσικό ξέσπασμα από τον Έλληνα υπουργό άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με Έλληνες δημοσιογράφους, που έθεσαν το θέμα των προηγούμενων δηλώσεών του, οι οποίες είχαν προκαλέσει τις αντιδράσεις της Μόσχας, λίγο πριν την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μιλώντας στο ετήσιο Συνέδριο της Βαλτικής για την Άμυνα ήταν λάβρος κατά της Ρωσίας ζητώντας από το ΝΑΤΟ να εξοπλιστεί για να αντιμετωπίσει μελλοντικό ρωσικό κίνδυνο.

Ερωτηθείς ο κ. Παναγιωτόπουλος για τις δηλώσεις του, απάντησε αυθόρμητα ότι δεν έχει δει από τον Πούτιν κάτι καλό για την Ελλάδα. Ο υπουργός εθνικής άμυνας παραδέχθηκε ότι το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη πιέζπυν γεωπολιτικά τη Ρωσία, ενώ υποστήριξε ότι η παρουσία των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη είναι γεωπολιτική επένδυση για την Ελλάδα.

Το ερώτημα που προκύπτει και πάλι είναι εάν τα όσα λέει ο υπουργός Άμυνα κατά της Ρωσίας, αποτελούν προσωπικές του απόψεις ή αντικατοπτρίζουν την επίσημη κυβερνητική γραμμή.

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παναγιωτοπουλε


σκατα να φας σκατα να πιεις
σκατα να πα να χεσεις απ τα σκατα να σηκωθεις και στα σκατα να πεσεις

Μπάμπης είπε...

Εδώ κύριε Παναγιωτόπουλε δεν βοηθάνε τη χώρα οι ίδιοι οι πωλητικοί της, θα κάνουμε παράπονα για τον Πούτιν , επειδή δεν βάζει πλάτη;
Πες στον Κυριάκο να βγάλει διάγγελμα καί νά του ρίξει καί αυτουνού 100€ πρόστιμο, έτσι για να φοβηθεί και να υπακούει.